nie wazne jak sie gra.c4h10 pisze:Przy takiej frekwencji i 5 rundach swissa równie dobrze możemy wylosować zwycięzce mastera
Wazne kto robi pairingi
nie wazne jak sie gra.c4h10 pisze:Przy takiej frekwencji i 5 rundach swissa równie dobrze możemy wylosować zwycięzce mastera
Grolshek pisze:A czy organizator może zwrócić uczestnikowi wpisowe i nie dopuścić go do turnieju ? Mam jednego kandydata... Debilne kibolskie teksty w temacie mastera... Jesteście boscy...
Akurat Shino to nie wiele do gadania z paringami maPrzemcio pisze:Towarzyszu Shino co wy tam z paringami ustawiacie
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Andrew pisze:jeszcze jedno pytanko odnośnie Łysatego tak dla jasności : czy zasada "Nie ma szmaty!!!" dotyczy również +1 do CR
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
W pierwszym poście masz alternatywny dojazd z Metra Marymont :)Andrzej pisze:Czy ktoś z Wawy może potwierdzić tą trasę? Jadę buzem z krk, wysiadam na "Dworzec Autobusowy Metro Wilanowska stanowisko 14" Jak dojade sugeruje taką trasę: 175=>33=>701=>L7, przesiadki na "Dworzec Centralny", "Popiela", "Długa"
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
"Metro Wilanowska" to stacja metra, a dworzec jest śmiesznie blisko.Andrzej pisze:Panie, ja chop ze wsi, co ja bedem metrem jedał!
A na serio, to jak się dostać z dworca autobusowego do metra? Jest to gdzieś niedaleko?
przygody. duzo przygod.Heptun pisze:Ja mam takie pytanko - co jest w cenie wejściówki ??? Jakieś jedzonko ? Tak tylko pytam
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Hala miśku, hala.Heptun pisze:Ja mam takie pytanko - co jest w cenie wejściówki ??? Jakieś jedzonko ? Tak tylko pytam
Jestem usatysfakcjonowany tą odpowiedzią. Nie mam więcej pytańCauliflower pisze:Hala miśku, hala.Heptun pisze:Ja mam takie pytanko - co jest w cenie wejściówki ??? Jakieś jedzonko ? Tak tylko pytam
Szkoła z salami do spania.
Cieć do pilnowania 100ki pijanych debili.
Ciężarówka która wozi blaty.
Nagrody za łącznie ok 1500 zł - polecam wygrać.
Statuetki za równie nie mało.
i jeszcze kilka rzeczy
Jeśli chodzi o zarcie to 20m od szkoły macie pizzerie z 30% zniżką i bardzo, bardzo fajną Gosią za ladą
Kawałek dalej chińczyka również ze zniżką.
A wieczorem tawerne ze zniżką na bro i shoty.
Do tego jest barek na terenie hali, jajeczniczka 5:50 na śniadanie
i kilka sklepów w okolicy.
A zresztą, najważniejsze jest to o czym Andrzej napisał