Anyway, następna konwersja wip:
Więcej fotek i opis na blogu, jutro wip dywanu i dokońca tygodnia mam nadzieję dywan i pegaz skończone, później biorę się za sztandarowego Tenzecha (tak to się pisze?

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Raczej nie da rady, obie nogi są na piny...Neithan pisze:Wygląda bardzo fajnie. Jedyna uwaga jaką mam to to, że on ma nieco za szeroko rozstawione nogi do tego wierzchowca, widać to szczególnie wyrażnie na zdjeciu od tyłu. Może da radę jeszcze to jakoś poprawić?
Szczerze mowiac, to nogi sa w sam raz... wezsze, np od oryginalnego Cold One knighta byly za waskie, a te sa na styk - dokladnie kolanami trzymaja przy tulowiu konia... ale jeszcze nie ma siodla z tylu ktore powinno ten 'efekt' o ktorym mowisz troche zniwelowac... a szmaty po bokach to szmaty po bokach wiec moga byc szeroko na wietrze imho.Neithan pisze:Wygląda bardzo fajnie. Jedyna uwaga jaką mam to to, że on ma nieco za szeroko rozstawione nogi do tego wierzchowca, widać to szczególnie wyrażnie na zdjeciu od tyłu. Może da radę jeszcze to jakoś poprawić?
Robisz kawal dobrej roboty to i zlecen duzoBoB miniatures pisze:No staram się ale wziąłem chyba trochę za dużo zleceń i nie mogę się wyrobić a co dopiero pegaz na którego nie wiem czy się znajdą chętni...