Inferno pisze:Jakie są przewidziane atrakcje na piątek wieczór
Oczywiscie poza szkola Kaleson ;) ;*
Inferno pisze:Jakie są przewidziane atrakcje na piątek wieczór
Ja jestem chętny ;]-Qc- pisze:Szukam chetnych na partyjke gry o tron w piatek lub niedziele bedzie 6 osób to zaklepane - preferowany ktoś kto ogrania zasady, to beedzie moja druga gra ; ) mam reedycje świezutko z grudnia
Cosmo pisze:...
Jak Butan będzie grał to ja też zagram, Ten maniak GOTOWANIA musi miec przeciwnika-Qc- pisze:Szukam chetnych na partyjke gry o tron w piatek lub niedziele bedzie 6 osób to zaklepane - preferowany ktoś kto ogrania zasady, to beedzie moja druga gra ; ) mam reedycje świezutko z grudnia
Nie żeby coś ale PW do Piotra posąłem z 5 tygodni temu ^^ od razu pomyślałem o was nale nie miałem żadnej odpowiedzi ^^ Dobra to widze luźno bedzie 6 osób to pakuje zestaw przenośnej rozrywki ^^bigpasiak pisze:Ja jestem chętny ;]-Qc- pisze:Szukam chetnych na partyjke gry o tron w piatek lub niedziele bedzie 6 osób to zaklepane - preferowany ktoś kto ogrania zasady, to beedzie moja druga gra ; ) mam reedycje świezutko z grudnia
Pewnie Piotr też by pyknął bo dawno nie graliśmy w "Grę..."
http://warszawa.jakdojade.pl/Gremlin pisze:Napisze mi ktos po krótce jak trafic z Dworca Zachodniego -konkretnie z dworca autobusowego na miejsce?
Niestety mój uber szybki internet (9,6 Kb/sek w tym momencie), juz skutecznie mnie zniechęcił do dalszego przegladania map warszawy, i opracowywania trasy... XXIw.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole