Moderator: #helion#
postaraj sie o paredziesiat zlotych wiecej i kup reinforcement batallion. to jest dobry zestaw i spora oszczednosc, a produkt jest splashowy i niedlugo nie bedzie dostepny...dybos pisze:No więc wybór zapadł na początek mam do wydania 200 stówy co za to kupić/Proszę o pomoc.![]()
to Ar-Ulric do Middenheim. u mnie robi za duzego ksiedza, bo robie wlasnie armie z tej prowincji. Ty prawdopodobnie potrzebujesz czegos bardziej uniwersalnego, jak
a co masz konkretnie na mysli?dybos pisze:a co z malowaniem figsów bo przyznam że to jest rzecz, która strzasznie mnie pociąga.
proszedybos pisze:P.S. Przepraszam modka za niedozwolone słowo
zestaw farb zalezy od tego, jaki schemat wybierzesz - Nuln bedzie czarny, Middenheim bialo-niebieski, Reikland bialo-czerwony, itd...dybos pisze:No z tym malowaniem to chodzi jakie barwy wiem ze to jest w Army Booku i w takiej ksiażce jeszcze innej. Ale chodzi ogólnie o to jakie farbki i jakie inne rzeczy na poczatek.
tak, ale rowniez tutaj http://uk.games-workshop.com/empire/state-troops/1/WhiteWolf pisze:Gdzie są wogule opisane te schematy?:) w army booku?