Bazyliszek - Czas Trolla WYNIKI str. 68
Re: Bazyliszek - Czas Trolla (Master, 25-26 lutego Warszawa)
Taaa po takiej flaszce musielibyscie mi w niedziele podpowiadac ktore figurki sa moje ;P Nie jestem jakims menelem ;P A dywagacje Morroka to sa jawne pomowienia :> Ogolilem sie i umylem jajka - jestem gotow zeby Fisch wylizal moje kule w spiworku 8)
Battle na trzezwo bylby nudny...
Klasa chłop z Ciebie mate Gdybyś się umył i ogolił jajka to już w ogóle byłoby obiecująco.Cosmo pisze:Taaa po takiej flaszce musielibyscie mi w niedziele podpowiadac ktore figurki sa moje ;P Nie jestem jakims menelem ;P A dywagacje Morroka to sa jawne pomowienia :> Ogolilem sie i umylem jajka - jestem gotow zeby Fisch wylizal moje kule w spiworku
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jeśli ktoś wie, ze go nie będzie to bardzo prosze, abym nam to powiedział do 15:30.
Nie chcemy na darmo nosić blatów.
pozdro
tel. 691 66 19 66
Nie chcemy na darmo nosić blatów.
pozdro
tel. 691 66 19 66
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
nie ma spania na sali, jest spanie w klasach za free
hahahahahhaa
Szwentas pisze:czy ktoś z frontu mógł by zabrać moją czerwoną kurtkę co zostawiłem dwa lata temu w whitestoku
hahahahahhaa
Ostatnio zmieniony 24 lut 2012, o 15:07 przez Jasiuuu, łącznie zmieniany 1 raz.
T
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nie do końca rozumiem pytanie, wiec pisze.
Gracze:
-mogą chodzić po hali
-mogą spać w szkole koło hali
Os. Towarzyszace graczy, znajomi, dziewczyny itp.
-moga chodzić po sali
-jeśli chca spać prosze i podanie ich nazwisk, musimy mieć liste osob, ktore zostaja na noc w szkole
Widzowie:
-mogą wchodzić na trybuny i stamtad sobie ogladac
Mam nadzieje, ze ten podzial wyjasnia Wasze wątpliwosci
pozdro
P.S. "Znowu spóźnię się na blatowanie...."
Gracze:
-mogą chodzić po hali
-mogą spać w szkole koło hali
Os. Towarzyszace graczy, znajomi, dziewczyny itp.
-moga chodzić po sali
-jeśli chca spać prosze i podanie ich nazwisk, musimy mieć liste osob, ktore zostaja na noc w szkole
Widzowie:
-mogą wchodzić na trybuny i stamtad sobie ogladac
Mam nadzieje, ze ten podzial wyjasnia Wasze wątpliwosci
pozdro
P.S. "Znowu spóźnię się na blatowanie...."
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- swieta_barbara
- habydysz
Na zachodnim?
Wpadam na zachodni o 17.40 po Krzycha, moglbym Was zebrac, tylko nie wiem jakie macie plany.
Wpadam na zachodni o 17.40 po Krzycha, moglbym Was zebrac, tylko nie wiem jakie macie plany.
Moj nr 512591528 pusc mi sygnal to oddzwonie i pogaadamy bo pisanie na kom to masakra
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
drżyjcie krasnoludy, jutro zaczniecie przechodzić na wiarę w HAskuta:D . A ja proszę o nagrodę pocieszenia za ostatnie miejsce i jedynego samotnego gracza xD
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!
Ja jutro o 10:00 przyjeżdżam pokazać synowi jak wyglądają te dobre krasnoludy więc proszę się postarać !Never pisze:drżyjcie krasnoludy, jutro zaczniecie przechodzić na wiarę w HAskuta:D . A ja proszę o nagrodę pocieszenia za ostatnie miejsce i jedynego samotnego gracza xD
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl