Bazyliszek - Czas Trolla WYNIKI str. 68
Re: Bazyliszek - Czas Trolla (Master, 25-26 lutego Warszawa)
Alkobus Ukrytej Opcji Niemieckiej w drodze.
- swieta_barbara
- habydysz
60 stron, szalu nie ma...
Ksch juz spi. Ja sie powolutku dobijam.
Na glosnikach Die Antwoord - I fink u freeky.
Ksch juz spi. Ja sie powolutku dobijam.
Na glosnikach Die Antwoord - I fink u freeky.
Liczymy na jakąś porządną relację
Wisła Kraków.
Ktokolwiek napisze co się dzieje na turnieju?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
łosz w mordę, ale się dzieje! Jeszcze chwila i nie nadążę z czytaniem...Sevi pisze:Liczymy na jakąś porządną relację
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Najbardziej jestem ciekaw dalszych losów Chadencji pierwsze starcie Zapomnianych Braci z Synami Grungiego, pomimo wymiany dziesiątek ton ołowiu i rzutów głównie dwoma kostkami, pełna była zwrotów akcji (w zależności czyja Shooting Phase przypadła ) i wyglądało ze skończyło sie remisem. Powodzenia dla obu Kierowców, przy których stoliku gościłem, mniej wybuchających Kowadeł i więcej koksu w kocioł Żelaznego Demona!
Pierwszy turniej, na który udało sie wpaść na chwile załączyć TrollObserwatora, bardzo miła atmosfera, masa pięknie "pomazanych" modeli tyle z mojej skromnej strony,pozdrawiam
Pierwszy turniej, na który udało sie wpaść na chwile załączyć TrollObserwatora, bardzo miła atmosfera, masa pięknie "pomazanych" modeli tyle z mojej skromnej strony,pozdrawiam
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
na pierwszym stole grał Crus
na drugim lub na trzecim Pasiak z Młodym
na czwartym Piotr i tyle się dowiedziałem.
na drugim lub na trzecim Pasiak z Młodym
na czwartym Piotr i tyle się dowiedziałem.
Ostatnio zmieniony 25 lut 2012, o 20:49 przez Daw, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Ogólnie Leśniaki całkiem ładnie szły, z tego co obserwowalo sie na paru stołach, więc nie zdziwie sie jak bedą wysoko.. A Pasiak niszczy wroga psychologicznie
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Zapasy Cosma opróżnione i nie ma kto graćMyth pisze:Ktokolwiek napisze co się dzieje na turnieju?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.