Bazyliszek - Czas Trolla WYNIKI str. 68
Re: Bazyliszek - Czas Trolla (Master, 25-26 lutego Warszawa)
hahahaha
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Daw pisze:na pierwszym stole grał Crus
na drugim lub na trzecim Pasiak z Młodym
na czwartym Piotr i tyle się dowiedziałem.
Złe dane masz
Na pierwszym stole gra Gąsior z Dymitrem, mają po 60 punktów.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Tak dziwnych standingów to nigdy nie widziałem
nie wiadomo jak to się skończy... kilka małych punktów różnicy i masz zmieniony pairing, te emocje
nie wiadomo jak to się skończy... kilka małych punktów różnicy i masz zmieniony pairing, te emocje
Wrzucilibyście coś więcej i konkretniej, cholera, a nie trzymali ludzi w niepewności i pili sami specjały Cosma
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Tak chujowej organizacji NIGDY jeszcze nie bylo.
z calym szacunkiem: jakim trzeba byc debilem zeby przez ponad godzine nie unmumiec ogarnac parinkow na 5 bitwe? Exela nawet biurwy umieja uzywac, jak jest za trudny to wroccie do parowania recznego.
do tego obsuwa na rozpoczecie wczoraj i dzisiaj.
Tak skrajnie zenujaco jak to tylko mozliwe.
z calym szacunkiem: jakim trzeba byc debilem zeby przez ponad godzine nie unmumiec ogarnac parinkow na 5 bitwe? Exela nawet biurwy umieja uzywac, jak jest za trudny to wroccie do parowania recznego.
do tego obsuwa na rozpoczecie wczoraj i dzisiaj.
Tak skrajnie zenujaco jak to tylko mozliwe.
zaczelo sie grubo
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
a pierwszym gra Gąsior z Marysiem na drugim Pasiak z Krulikiem, Parowanie 5 bitwy rzeczywiście sie zawaliło wczorajsza obsuwa była w normie trzeba wziąć pod uwagę że było prawie 130 osób. a Zjeżdżać turniej bo była obsuwa jest imo słabe...
Nie ma to jak teorie spiskowe. Jaki mialoby miec cel takie embargo? Net w tym calym icds nie dziala i tyle. A turniej sie nawet nie 2h temu skonczyl. Obsuwa byla niezbyt mila i 4 razy mi zmieniano przeciwnika ale poza tym bardzo fajna i udana impreza. Dzieki wszystkim za grę.KrzysiekW pisze:Wygląda raczej na jakąś zorganizowaną akcję embarga na informacje. Prawie zero przecieków, a post Tru też wygląda jak kolejny wkręt.Grolshek pisze:Natłok informacji zabija
Aron_Banalny pisze:e, różnica koncepcji. może gówna i animozja vs. maksimum stabilności
Mój Blogpaulinka17 pisze:Ja dziękuję. Aron, ale może Ty gówna i animozji?
Zabrzmiało jak zapowiedź apokalipsyJankiel pisze:Mamy 2012 rok...Chłopaki nie mają (chyba) internetu mobilnego
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Teraz przygotujcie sie na wielki flame, jak tylko pasiak i marys siada do kompow
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Endrjiu nie pierdziel tylko raport dawaj
Pojebalo? Przez komo
rke nie ma takiej opcji, skrobne cos jutro. Ale poszlo mi swietnie, 3 miejsce
A co do karniakow to tez uwazam, ze imbsie nalezaly
rke nie ma takiej opcji, skrobne cos jutro. Ale poszlo mi swietnie, 3 miejsce
A co do karniakow to tez uwazam, ze imbsie nalezaly
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.