Bazyliszek - Czas Trolla WYNIKI str. 68

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Re: Bazyliszek - Czas Trolla (Master, 25-26 lutego Warszawa)

Post autor: KrzysiekW »

Nie ma to jak teorie spiskowe. Jaki mialoby miec cel takie embargo? Net w tym calym icds nie dziala i tyle.
Andrzej pisze:Pojebalo? Przez komorke nie ma takiej opcji,
Nie wiem, mnie tez jest trudno uwierzyć że np. właśnie przez komórkę ktoś jakichś top paringów nie wklepał itp. :)
Andrzej pisze:skrobne cos jutro. Ale poszlo mi swietnie, 3 miejsce :D
Gratulacje. :)
Ostatnio zmieniony 26 lut 2012, o 20:21 przez KrzysiekW, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Obsuwa byla niezbyt mila i 4 razy mi zmieniano przeciwnika
Często się zdarza. Na Arenie też po kilka razy zmieniano mi przeciwników.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Irek_Dwarf
Chuck Norris

Post autor: Irek_Dwarf »

Jankiel pisze:Na Arenie też po kilka razy zmieniano mi przeciwników.
W dodatku na Mirrory :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Jankiel Ja nic nie wiem nie znam sie nie moja wina .. Ja w tym czasie grillowałem :wink: Co do braku info to faktycznie słabo, pomijam forum bo przez cały Łikend od chłopaków też sie nic nie dowiedziałem :roll:
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Marks
Falubaz

Post autor: Marks »

Ciekawi mnie w jakim stopniu Bazyliszki przyczyniły się do wyników (w ogóle)
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1

Awatar użytkownika
Never
Chuck Norris

Post autor: Never »

słyszałem, że Coachu się spisywał. Asselo zabijali i niewiele robił. Barbie nic nie wiem, żuke zawsze ginął, wujek, raz tak raz nie.
Brokuł for fun. Nie było z nimi źle i raczej ich skuteczność na polu bitwy była niewielka.

Niech zwycięscy wrzucą swoje rozpiski na BP. Przyda się ludziom.
Ostatnio zmieniony 26 lut 2012, o 22:52 przez Never, łącznie zmieniany 1 raz.
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Never pisze:Jakiś dziwny paradoks powstał przez euro
Paradox powstał wcześniej a to czy dziwny zależy od tego kogo się pyta 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Dibo pisze:Jankiel Ja nic nie wiem nie znam sie nie moja wina .. Ja w tym czasie grillowałem :wink: Co do braku info to faktycznie słabo, pomijam forum bo przez cały Łikend od chłopaków też sie nic nie dowiedziałem :roll:
Dildo, nikt do Ciebie pretensji nie ma! Ty biedaczku zasuwałeś z motorkiem w tyłku z cateringiem we własne urodziny. Chwała Ci !
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Gratulacje dla Gąsiora! Wybór niepokerowania w sobotę się opłacił. Dziękuję w krótkich słowach za fajny melanż (jak co roku) i pokera do 7ej rano (znaczy Śmiechu, Mati, Robson i Oczko grali dalej). Generalnie nice. Była jakaś obsuwa przy parowaniu na koniec, ale przecież może się zdarzyć każdemu. Ręczny pairing na 130 osób? :roll: Znaczy wszystko do zrobienia, ale chyba bez przesady.
Czy będzie wojenka o karniaki? Oby nie.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Królik
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Królik »

Dzięki wszystkim za mega fajny tur, zwłaszcza wszystkim moim przeciwnikom. Nawet Pasiakowi :wink:
30min przerwy po pierwszej bitwie i stołówka z przyzwoitym jedzeniem zdecydowanie na tak.
No i przede wszystkim graty dla Gąski! JH Kik Ass! W tym roku DMP jest nasze :twisted:

Awatar użytkownika
Kotlet
Wodzirej

Post autor: Kotlet »

Umywam od tego Rince!
Obrazek

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Uważam że Turniej wyszedł naprawdę spoko, tym bardziej że to drugi Master po DMP w Polsce pod względem ilości osób.
Obsuwy czasowe są chyba na większości Masterów, problemy zdarzają się zawsze i każdemu.

Jestem zbyt zmęczony żeby coś więcej napisać, jutro coś skrobnę ;)

Graty Gąska, szkoda że w 5 też nie było maski 100/100 to syty wynik 8) , ale i tak zajebiście :wink:

P.S. Maryś, Dmitrij jak nie przyjedziecie do Białego to jesteście cioty !

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

TruePunk pisze:...
dostałeś kostki, żeby nie marudzić a Ty takie posty na forum wypisujesz... ;-)

Dzięki wszystkim za liczne przybycie, fajnie było pograć z nowymi twarzami.
Nie dawno wróciliśmy ze sprzątania. Raport może później. 2 dni grania i 2 noce imprezowania potrafią zniszczyć człowieka :)

Czekam na jakąś szczegółową relacje z nocnych wyczynów Dymitra :)
My w sali obok słyszeliśmy tylko pogłos jego chrapania .
Obrazek

Assur
Oszukista

Post autor: Assur »

Dzięki za turniej, fajnie się grało. Obsuwy mogły być nieco mniejsze ale mojego pozytywnego postrzegania turnieju jako całości to nie zmienia.

Co do moich bitew:

I Mati Dwarfy - niewiele z tej bitwy już pamiętam, jedna słabsza tura strzelania dwarfów sprawiła że do walki wszedłem prawie wszystkim i po zaciętych bojach wyciągnąłem 13:7

II Kuba Michoński Skaveny - omijałem abominację, dzwon omijał mnie, skupiłem się na wybiciu monków z furmaną i ich slejwowej obstawy co przy niewielkich stratach własnych dało 15:5

III Bartek Miszon WoCh - w 1szej turze Terrorgheist odstrzelił maga lorda na dysku co ustawiło wynik na 19:1 dla mnie

IV Cosmo Skaveny - początek wyglądał bardzo słabo, ale wspólny wysiłek ghuli, vargheistów i mortisa zaowocował rozkręceniem dzwonu ze stormverminami w ostatniej turze przez co wyciągnąłem 15:5

V Guldur Dwarfy - vargheisty miały lotem szarżę na 18 cali na miarę zwycięstwa a może i podium (katapulta i overrun w gołe kowadło tuż za nią), niestety rzuciły 7 i dały ciała. W efekcie remisik na koniec dnia i 7 miejsce na turnieju.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Widać nowe VC dają radę.

Gratki panowie!

Assur
Oszukista

Post autor: Assur »

No muszę przyznać że chyba nowych VC nie doceniałem. Gratki dla Gąsiora!

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Turniej bardzo przyjemny.

Jak na pierwszy od dmp master i od nie wiem kiedy singlowy master to tyz chyba nienajgorzej.
Do zobaczenia w Bialym.

Jakbyscie wrzucili feedback jesli hcodzi o drafta po takim turnieju byloby milo. Szczegolnie prosilbym o wyniki posortowane bez nazwisk samymi armiami.

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Zabrać HE 100 pkt, ale za to pozwolić na wystawienie min 500 pkt w corach, to taki mój feedback :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Filup
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Filup »

Panowie, dajcie w koncu jakies wyniki... Szkoda, ze nie bylo ZADNEJ relacji w trakcie turnieju, ale juz trodno, no ale przynajmniej wyniki ponizej 3ciego miejsca, to juz moglibyscie dac...
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta

Awatar użytkownika
Byro
Niszczyciel Światów

Post autor: Byro »

Siema,

pierwszy raz byłem w Łomiankach i bardzo miło się zaskoczyłem miejscówką oraz jej otoczeniem. Pierwsza klasa.
Szkoda tej obsuwy drugiego dnia, no ale bywa.

O bitwach nie wspominam, bo nie ma o czym, niech opowiadają lepsi :P .

Co zaś drafta Euro....SLOS to jakieś nieporozumienie.
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.

ODPOWIEDZ