Alternatywne figurki.
Moderator: Yudokuno
Re: Alternatywne figurki.
Nowy w sensie ten obecny z płaską rzeźbą Khaine'a, czy będzie jakiś jeszcze nowszy to nic mi nie wiadomo.
Za to ten stary na kołach był fajny...
Za to ten stary na kołach był fajny...
Co do tego kociołka ze zdjęć to nie jest on już dostępny. Zrobili jakieś 30 modeli w 2008 ale w związku z jakimiś problemami przy produkcji, już jej zaprzestali. Zależało mi na tej figurce i kontaktowałem się z firmą jakiś rok temu i mieli się odezwać gdyby się coś zmieniło ale jak do tej pory cisza. Z tego co się orientuje to jest to bardzo mała ekipa, być może jednoosobowa, która sama nie produkuje figurek a jedynie zleca komuś krótkie serie, co chyba nie specjalnie przynosi zyski.
- ibniblis23
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
no ale chociaz te hagi mozna zamowic a to juz cos
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”
- ibniblis23
- Kontakt:
napisali, by pisac do nich maile, napisz ...
- ibniblis23
- Kontakt:
myslalem, ze mowisz tylko o tym posagu Khaine'a, a nie o reszcie.
http://www.ebay.pl/itm/Gamezone-DARK-EL ... 5648aa79b6
szukałem rydwanów i zdecydowałem się na takie...
szukałem rydwanów i zdecydowałem się na takie...
- ibniblis23
- Kontakt:
a stad -> http://gamezoneminiatures.de/dunkelelfen.html nie da sie juz zamawiac? ;p
Miał ktoś Harpie z Gamezone'a? Jak było ze sklejaniem, szpachlowaniem, nadlewkami i potem stabilnością na stole? Warto w nie zainwestować?
pzdr
pzdr
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
- ibniblis23
- Kontakt:
a propos magnetycznych trai, ktos mi powie gdzie kupowac plytki metalowe pod to, jak teraz bitspudlo sie z nich wycofalo?
a w temacie, moje sa nawiercone i zmagnetyzowane i jest git.
a w temacie, moje sa nawiercone i zmagnetyzowane i jest git.
- ibniblis23
- Kontakt:
powiedz mi jeszcze jakiego gremlina
Mam zagwozdkę. Jestem w trakcie tworzenia kotła dla moich elfów, ale mam problem czego użyć w charakterze posągu Khaine'a. Ten oryginalny nawet gdyby dostępny, jest brzydki jak diabli, Avatar of Khaine z czterdziestki ma nieodpowiednią pozę. Myślałem nad walnięciem jakiegoś obelisku i jego lekką konwersję, ale nie wiem czy coś takiego przejdzie? Taki właśnie ołtarz Khaine'a jest w rulebooku i wygląda bardzo ok.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Nie masz się nawet co zastanawiać tylko zacznij konwertować Nie ma opcji żeby nie przeszło
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..