E no co ty miałbyś większe szanse wygrać bo rozpraszałbyś przeciwnikaKhogg pisze:Raczej uczucia zazenowania.
Na polke pomysl super, do gry juz nie bardzo.

kurde oni nie beda z zabawek ]:-> to nie moj 2gi chaos to beda zasuszeni ludzi i ludzie muchomory ]:->Khogg pisze:Raczej uczucia zazenowania.
Na polke pomysl super, do gry juz nie bardzo.
Masz tu bez ociągania umieścić fotki swojej bandy. Może to zmobilizuje mordheimowców do lepszego malowania.Sykstus pisze:Max zamieść tu zdjęcia swej bandy, jak mi sie uda to może za tydzień zamieszczę foty swojej ;]
DziękiSkavenblight pisze:[
Masz tu bez ociągania umieścić fotki swojej bandy. Może to zmobilizuje mordheimowców do lepszego malowania.
Jedna z najlepszych band, jakie widziałam, pod względem konwersji i malowania.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Zdaje się, że takTelchar pisze:Heh, czy mi się wydaje, czy ta wieża na środku to nie papierowy model latarni morskiej w Świnoujściu?
Taa Necro kiedyś to przyniósłTelchar pisze:Heh, czy mi się wydaje, czy ta wieża na środku to nie papierowy model latarni morskiej w Świnoujściu?
Hmm tak, ale został obmyty z rzygów przez Healing Hand PriestaSkavenblight pisze: P.S. Czy to nie ja, a raczej Pani Plaguebearerowa, zdjęła Jezusowi jedną ranę, rzygając DO GÓRY?
Eh muszę się wybrać przed lustroSkavenblight pisze:Dość fałszywej skromności, spójrz w lustro i powiedz sobie głośno: powaliłem Skavenblight na kolana, ale jestem master
Niedociągnięć nie widzę, a zdjęcia są w rozmiarze znacznie większym niż ebayoromański
Przejrzyj "artworki" w podręczniku do Mordheim - płonące czerepy to dość częsty i bynajmniej nie najbardziej bluźnierczo-szaleńczy, podszyty fanatyzmem, motyw, jaki możesz tam znaleźć.tylko idea plonacych glow dupna imo.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
herezja,herezja!!!! glowy sie musza palic bo to kara za grzechyKhogg pisze:W sumie to nie podobaja mi sie ci nowi plastikowi flagellanci. Zbyt udziwnieni sa (ale to wina GW, nie twoja).
Bardzo fajna banda, tylko idea plonacych glow dupna imo.
K.