Galeria by roc3s - UP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria by roc3s - UP
Pozwolę sobie odkopać temat i pochwalić się tym co aktualnie próbuję wymalować
Póki co 4/12
Kolorystyka narzucona, takie trochę High Barbie Elfy
Z czasem postaram się wrzucić cały oddział.
Póki co 4/12
Kolorystyka narzucona, takie trochę High Barbie Elfy
Z czasem postaram się wrzucić cały oddział.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Oryginalnie, muszę przyznać. Ładnie pocieniowałeś ten fioletowy. Fajnie wyszły też łuki i szarawe szaty. Bardzo mi się podobają i czekam na więcej.
- Naviedzony
Kobiety mają ukryte skłonności battlowe czasami. I co najważniejsze nie ciśnieniują się tak jak my.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajna kolorystyka i malowanie, chociaż przydałyby się ciut większe fotki.
Zrobiłem sobie małe urozmaicenie od HE i Wampirów..
Póki co WIP pierwszej miniatury z armii mojej "żony"
Modele Demonetek tak przypadły mi do gustu, że nie mogłem się powstrzymać od zapaćkania chociaż jednej
Póki co WIP pierwszej miniatury z armii mojej "żony"
Modele Demonetek tak przypadły mi do gustu, że nie mogłem się powstrzymać od zapaćkania chociaż jednej
- Naviedzony
Bardzo ładna! Kozackie przejścia na łydkach i fajne włoski z białymi końcówkami. Interesujący efekt. Myślałem, że jestem jedynym, któremu całkiem się podobają te nowe modele.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo fajnie pomalowany egzemplarz .
Bardzo ładne przejścia i świetna kolorystyka
"Poproście ich,żeby się nieco uciszyli.Snorri ma małego kaca,-powiedział Snorri.
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0
galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0
galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906
Czasu ciągle mało, ale udało się pstryknąć kilka zdjęć.
Dwunastka Łuczników praktycznie na finiszu. Do pomalowania została tylko druga szmata sztandarowego i kilka podstawek.
Pochwalę się jeszcze magiem śmierci, który przeszedł na dobrą stronę mocy ucząc się magi z domeny latarki
Malowanie dość stare, a sam figs walczył już w wielu pojedynkach na warhammerowskim stole.. stad ślady użytkowania ^^
Dwunastka Łuczników praktycznie na finiszu. Do pomalowania została tylko druga szmata sztandarowego i kilka podstawek.
Pochwalę się jeszcze magiem śmierci, który przeszedł na dobrą stronę mocy ucząc się magi z domeny latarki
Malowanie dość stare, a sam figs walczył już w wielu pojedynkach na warhammerowskim stole.. stad ślady użytkowania ^^
Nom sam bym ich na różowo nie pomalował... i tak udało mi się wywalczyć układ, że mniej różowego niż białego ^^
klient nasz pan
klient nasz pan
- Naviedzony
A mi się podobają. Taka kolorystyka znacznie bardziej do nich pasuje niż ultramroczny fiolet. Nie ma sensu umraczniać na siłę armii, któa z założenia jest jasna i czysta.