Które jeszcze do poprawki?Krzysiek_312 pisze:Cieszymy się z Twojego szczęścia, ale byłoby miło gdybyś 'obczaił' zasady ortografii i interpunkcji. Wtedy nawet dałoby się bez większych problemów czytać Twoje posty.
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Które jeszcze do poprawki?Krzysiek_312 pisze:Cieszymy się z Twojego szczęścia, ale byłoby miło gdybyś 'obczaił' zasady ortografii i interpunkcji. Wtedy nawet dałoby się bez większych problemów czytać Twoje posty.
Ja mam nienormalną kobietę i bardzo mnie to cieszy. Nie ma nic gorszego niż normalna kobieta.Klafuti pisze: http://9.asset.soup.io/asset/2398/7913_7668_500.jpeg
W takim razie nie chcę normalnej kobiety.
Zależy jeszcze na kogo się trafi, znam paru erpegowców, zwykłych fanów fantastyki i osoby które grały w WAR albo DoW-a, oni są całkowicie tolerancyjni, a nawet wykazują pewne zainteresowanie tym hobby. Wtedy owszem, można poszpanować.Semi pisze:lol. jak ty sie wstydzisz wlasnego hobby to to jest troche dziwne, ja chetnie pokazuje swoja armie gosciom i nie odnislem wrazenia abym byl postrzegany jako dziwak, raczej kazdy sie zachwyce ile pracy i czasu trzeba wlozyc w to hobby aby pomalowac i uzbierac tyle modeli...
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
JaceK pisze:takie bardziej skomplikowane szachy
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Relosu pisze:dlatego sa bardziej skomplikowane, bo tutaj tez musisz przewidzec ruchy i zamysly przeciwnika a do tego musisz przewidziec element losowy.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
+1Ja generalnie nie chwalę się tym sam z siebie,
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Też zawsze mam ten problem, kiedy tłumaczę komuś czym jest Warhammer. Jak jeszcze ktoś siedzi w grach komputerowych to od razu kojarzy z 40k i najpierw się dziwi, że do gier komputerowych dorobiono cały figurkowy system bitewny (o.o), a potem się dziwi, że jest wersja fantasy (O.O). I weź takiemu wytłumacz.Najtrudniej to chyba przekazać tak, by ktoś zrozumiał ze to nie jest na komputerze...
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.