Bazyliszek - Czas Trolla WYNIKI str. 68
Re: Bazyliszek - Czas Trolla WYNIKI str. 68
Re Jankiel: Kalafiemu chyba chodzilo o to ze jestes ze Slaska wiec znasz samych walkarzy ;)
Re Przemcio: Jakby za waly odbierac podium na masterach to nikt by tych pucharkow nie dostawal ;)))
Re Przemcio: Jakby za waly odbierac podium na masterach to nikt by tych pucharkow nie dostawal ;)))
Battle na trzezwo bylby nudny...
Wygrał Druchi ze swoim Brokułem.-Qc- pisze: Co do Bazyli to ja nawet nie wiem kto wygrał a byłem na sali prawie cały czas... ; /
Może sam zrobi zdjęcia i pokaże nam je tutaj
Historia zna takie przypadki ^^Przemcio pisze:Qrde ja nie moge co za typek... zajmuje 2gie czy 3cie miejsce i sie okazuje, że wałował... odebrać mu pkt.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Tak, na jednych mógłby mieć championa, na drugich sztandar, a na trzecich muzyka i wybierać przy okazji
Crus, gdybyście zgłosili wałka nawet w niedzielę to byśmy uwzględnili kilka karniaków. Teraz to musztarda po obiedzie.
Zresztą nie rozumiem Was, że tego nie sprawdziliście...
Jeżeli coś takiego jak champion jest istotne w danym combacie to można poprosić o pokazanie rozpiski, nawet sędziego, a grę zaczeliście pół godziny przed resztą. Pocahontas znamy nie od dziś i ja tam bym sprawdzał wszystko. Jak patrzy w oczy i mówi, że ma championa to na bank go nie ma.
Do tego powinien być reprezentatywny model, jeśli Pocahontas otrzymała punkty za wysiwyg okłamując Blessa, że go ma to jest to kolejna karygodna sytuacja... szkoda słów.
P.S. Ale w sumie dla mnie lepiej, że Pocahontas zajęła 3 miejsce nie Crus, ona mi w lidze nie zagraża
Crus, gdybyście zgłosili wałka nawet w niedzielę to byśmy uwzględnili kilka karniaków. Teraz to musztarda po obiedzie.
Zresztą nie rozumiem Was, że tego nie sprawdziliście...
Jeżeli coś takiego jak champion jest istotne w danym combacie to można poprosić o pokazanie rozpiski, nawet sędziego, a grę zaczeliście pół godziny przed resztą. Pocahontas znamy nie od dziś i ja tam bym sprawdzał wszystko. Jak patrzy w oczy i mówi, że ma championa to na bank go nie ma.
Do tego powinien być reprezentatywny model, jeśli Pocahontas otrzymała punkty za wysiwyg okłamując Blessa, że go ma to jest to kolejna karygodna sytuacja... szkoda słów.
P.S. Ale w sumie dla mnie lepiej, że Pocahontas zajęła 3 miejsce nie Crus, ona mi w lidze nie zagraża
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Przecież ustaliliśmy w piątek, że to ślunski winnetou.Cauliflower pisze:Do tego powinien być reprezentatywny model, jeśli Pocahontas otrzymała punkty za wysiwyg okłamując Blessa, że go ma to jest to kolejna karygodna sytuacja... szkoda słów.
A jak będą jeszcze jakieś wałki to się go Akaderą postraszy.
Z tego co wiem to ostatnio się chłopaki zżyli.
Pozdro i piątka Andrzejek!
Jedna czy drugi - obojętne - ważne że Indiański wałkarz.Kielon pisze:Przecież ustaliliśmy w piątek, że to ślunski winnetou.Cauliflower pisze:Do tego powinien być reprezentatywny model, jeśli Pocahontas otrzymała punkty za wysiwyg okłamując Blessa, że go ma to jest to kolejna karygodna sytuacja... szkoda słów.
To wina Akadery. Po incydencie Andrzej chodził tak skołowany, że nieświadomie wałowałSmiechu pisze:Jedna czy drugi - obojętne - ważne że Indiański wałkarz.Kielon pisze:Przecież ustaliliśmy w piątek, że to ślunski winnetou.Cauliflower pisze:Do tego powinien być reprezentatywny model, jeśli Pocahontas otrzymała punkty za wysiwyg okłamując Blessa, że go ma to jest to kolejna karygodna sytuacja... szkoda słów.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
http://www.youtube.com/watch?v=7-2cn6Ez0IE
Widzisz Crus, zwiedziłeś cały świat, a wciąż tak mało wiesz!
Tak, tak Crus mało wiedział o WL Pocahontas, ale to Akadera ewidentnie się z nią tarza po łące, ten blond włos, Akadera jak nic
Widzisz Crus, zwiedziłeś cały świat, a wciąż tak mało wiesz!
Tak, tak Crus mało wiedział o WL Pocahontas, ale to Akadera ewidentnie się z nią tarza po łące, ten blond włos, Akadera jak nic
Ostatnio zmieniony 1 mar 2012, o 17:13 przez Cauliflower, łącznie zmieniany 1 raz.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
@Tomeczku: strasznie męski, rzekłbym że nawet za bardzo pojechałeś z tym nosem, brodą, ustami i brwiami o kościach policzkowych nie wspominając...do zmiany
nie ma opaski na głowie!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."