Vanaheim 1600 10.03.2012
Re: Vanaheim 1600 10.03.2012
heh nie myślałem ,że to kiedykolwiek powiem - ale chciałem zapytać czy ograniczenie maszyn do 3szt to nie jest przesada? Z prostej matematyki wynika ,że powinny być 4 szt
NOOOOO, na pewno pojawi sie treeman na działo 2x kapape i organy! Czy jakaś dziwna pite , rzucona z 5ciu kości z malego maga, czy tez dla odmiany zerówki z lighta, metalu, fire, bądź innego ścierwa które w szybki sposób przysparza przeciwnikowi 3DP, upsi.
xYz
zaraz Cię dopiszą do listy rezerwowej - jak tylko Przemek się obudzi Powstało jedno miejsce po "szpiegach" z Barda więc ktoś chyba wskoczył do turnieju ...
Czy wspominałem już jak bardzo nie lubię Barda??? Jest absolutnym zaprzeczeniem tego czym jest to hobby. Wydaje im się ,że sprzedają zabawki dla dzieci do lat 5 Ja tylko mam nadzieję ,że teraz skończy się ich "panowanie" w Krakowie a ludzie którzy tam chodzą przejrzą na oczy i zaczną kupować w jakiś normalnych sklepach jak np "Vanaheim"... I nie ,nikt mi nie zapłacił ,żebym to pisał
Czy wspominałem już jak bardzo nie lubię Barda??? Jest absolutnym zaprzeczeniem tego czym jest to hobby. Wydaje im się ,że sprzedają zabawki dla dzieci do lat 5 Ja tylko mam nadzieję ,że teraz skończy się ich "panowanie" w Krakowie a ludzie którzy tam chodzą przejrzą na oczy i zaczną kupować w jakiś normalnych sklepach jak np "Vanaheim"... I nie ,nikt mi nie zapłacił ,żebym to pisał
Nie Przemek, tylko ButanPiotrB pisze:zaraz Cię dopiszą do listy rezerwowej - jak tylko Przemek się obudzi
i już jest aktualka
Wisła Kraków.
Nie siać propagandy! Ja w Vanaheim kupiłem dwie k20
Wisła Kraków.
- General Baga
- Kradziej
O dokladniePiotrB pisze:I nie ,nikt mi nie zapłacił ,żebym to pisał
Piotr pieniadze tam gdzie zwykle
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno