Hetera 2400 ETC - 18.03 - Mielec - 4CT
- White Lion
- Kretozord
Re: Hetera 2400 ETC - 18.03 - Mielec - 4CT
Tocz pierwsze dwa już są
Mielec 100% EURO
Kielce 100% EURO
Radom i Lublin się wypowiedzą ale mają pełną dowolność zgodnie z tym co ustaliliśmy na osobnej dyskusji organizatorów.
Mogą nawet zrobić turnieje ze specialami.
Mielec 100% EURO
Kielce 100% EURO
Radom i Lublin się wypowiedzą ale mają pełną dowolność zgodnie z tym co ustaliliśmy na osobnej dyskusji organizatorów.
Mogą nawet zrobić turnieje ze specialami.
Ehhh, jedna armia, zmuszacie mnie do grania Wood Elfami...
Co prawda jeszcze się nie zgłosiłem a już jestem zapisany, więc dopisz Qba armię - leszcze z lasu.
Co prawda jeszcze się nie zgłosiłem a już jestem zapisany, więc dopisz Qba armię - leszcze z lasu.

- White Lion
- Kretozord
Kubencjusz (Ogry) id 3774
White Lion (VC) id 3619
Bastor (??) id 3656
Pingu (Dwarfs) id 3547
White Lion (VC) id 3619
Bastor (??) id 3656
Pingu (Dwarfs) id 3547
Jeśli można słówko - jeśli mamy robić Euro to bez FAQ będzie to trochę "niespójne"...Waldi pisze:FAQ przejrzałem i na razie nie widzę nic takiego, co by go z góry wykluczało - ale nie zagłębiałem się we wszystkie aspekty.
Co prawda mnie akurat to rybka - ale ja osobiście wolałbym "pełne Euro" - bo to pozwoli również oswajać się z tymi "euro-interpretacjami".
Zgłoszenia uaktualnione.
Co do zasad - bierzemy w całości - włącznie z FAQiem - w końcu jest obowiązujący n'est ce pas? A jedyny argument za EURO to ogrywanie się przed większymi imprezami - więc albo traktujemy całościowo albo ten format traci sens.
Co do zasad - bierzemy w całości - włącznie z FAQiem - w końcu jest obowiązujący n'est ce pas? A jedyny argument za EURO to ogrywanie się przed większymi imprezami - więc albo traktujemy całościowo albo ten format traci sens.
- White Lion
- Kretozord
dla mnie nie ma problemu z faqiem to z faqiem.
tylko z jego obowiązywanie nie jest tak prosto
np. w zeszłym roku spora część turniejów EURO w Polsce nie uwzględaniała faq do EURO
Nawet na DMP faq nie obowiązywał.
Faq EURO jest po to aby jak najwięcej niejasności pomiędzy drużynami z różnych krajów zostało uściślone.
Np. z tego co pamiętam to w faq było uściślone że abome można blokować orłami mimo że w Polsce bez tego faq tak się nie grało
tylko z jego obowiązywanie nie jest tak prosto

np. w zeszłym roku spora część turniejów EURO w Polsce nie uwzględaniała faq do EURO

Nawet na DMP faq nie obowiązywał.
Faq EURO jest po to aby jak najwięcej niejasności pomiędzy drużynami z różnych krajów zostało uściślone.
Np. z tego co pamiętam to w faq było uściślone że abome można blokować orłami mimo że w Polsce bez tego faq tak się nie grało

- White Lion
- Kretozord
proszę "zamrozić" moje zgłoszenie !
...
najpierw muszę wyjaśnić pewną Bardzo Ważną Sprawę !!
...
będą Tosty ?

...
najpierw muszę wyjaśnić pewną Bardzo Ważną Sprawę !!
...
będą Tosty ?

Nie zawiedziesz się, masz to jak w bankuBojek pisze:ja będę 1 raz ;p nie spierdolcie tego (pasztecików) chłopaki![]()