Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Wróciłem z mrocznego Bolkowa i starczy mi gotyckich klimatów odzieżowych na pewien czas :wink:, ale i tak było przyjemnie, a Pride & Fall i Suicide Commando przednie koncerciki zagrali, tylko "Cause od Death: Suicide" brakowało, ale i tak setlista niezgorsza była. Gdyby jeszcze tylko browar na zamku nie był takim sikiem. :?
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Oto jest dzień, w którym stanie się rzeź.

Mimo to sny nie były złowróżbne, a wręcz przyjemne ;)

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Eh u mnie leje się świństwo z nieba, a słońce uciekło gdzieś i nie powiedziało dowidzenia :P

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

Sykstus pisze:Eh u mnie leje się świństwo z nieba, a słońce uciekło gdzieś i nie powiedziało dowidzenia :P
czyli pogoda jak marzenie ]:-> u mnie taka sama oczywiscie jest
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Sykstus
Masakrator

max pisze:
Sykstus pisze:Eh u mnie leje się świństwo z nieba, a słońce uciekło gdzieś i nie powiedziało dowidzenia :P
czyli pogoda jak marzenie ]:-> u mnie taka sama oczywiscie jest
A teraz przyszło i nie powiedział nawet dzień dobry :P Nikt go nie prosił i się zwaliło z nieba....

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

no tez widze tego hama ja chce deszcz ]:-<

Sykstus
Masakrator

max pisze:no tez widze tego hama ja chce deszcz ]:-<
He teraz poszło sobie... dobrze mu tak to jest cena za brak kultury :p Witam teraz mroczne obłoki oczyszczenia :P

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Postawiłem dziś WiFi w domu (WRESZCIE!), nareszcie będę mógł pracować/zamulać z laptopem na kolanach, siedząc na łóżku czy innych meblach ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Wych
Mudżahedin

Post autor: Wych »

Wrocilem i jak widac nie poleglem podczas konkurowania ze Slazakami. Tyle alkoholu co przez te 3 dni to ja chyba w calym swoim zyciu nie wypilem, a juz na pewno nigdy nie zdarzylo mi sie ta strasznie nabombic.
W kazdym razie mysle ze stolice reprezentowalem godnie i mimo ze nie potrafilem pozniej samodzielnie trafic do pokoju to jednak udalo mi sie byc jednym z lepszych zawodnikow. :)
No i te slazaczki - coz to za wspaniale kobiety... :wink: Powaznie dawno nie poznalem tak fajnych dziewczyn
Tak wiec teraz, jak tylko mnie zoperuja i wyjma z gipsu we wrzesniu to szykuja mi sie czestsze wypady do Katosow :D

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Aaaaaaaaaaaa!!! Żyjemy! Mama i tata mnie [nas] kochają!!!
:D :D :D
Kij, że od ilości wypitego wina ledwo trafiam w klawiaturę :D Żyję, nie było rzezi, nie rozrąbali nas tasakiem :P

Chałabała in the pała, jak to śpiewał kolega Haka z podstawówki :P

Sykstus
Masakrator

Heh jak myślicie zmieści sie w jednym poście koło 20mb zdjęć ??

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Sykstus pisze:Heh jak myślicie zmieści sie w jednym poście koło 20mb zdjęć ??
Kto wie, kto wie, kto powie?

Kurczę, jeszcze wina bym wypiła :D
\:D/ :mrgreen: :twisted:

Awatar użytkownika
Wych
Mudżahedin

Skavenblight pisze: Kurczę, jeszcze wina bym wypiła :D
Ani sie waz wspominac o winie :? Kombinacja bialego wina i zubrowki z sokiem doprowadzila mnie w sobote do stany, w ktorym nie potrafilem sam sie przebrac w pidzame.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Wych pisze:
Skavenblight pisze: Kurczę, jeszcze wina bym wypiła :D
Ani sie waz wspominac o winie :? Kombinacja bialego wina i zubrowki z sokiem doprowadzila mnie w sobote do stany, w ktorym nie potrafilem sam sie przebrac w pidzame.
Eee? Mnie tam raz urwał się film a i tak obudziłam się w łóżku w koszuli nocnej, sama jak się okazuje to sprawiłam ;)

Wino jest dobre, a instytucja rodziców niegłupia.
Jestem chyba bardzo pijana jak tak piszę. Choć się nie poczuwam ;)

Awatar użytkownika
Wych
Mudżahedin

Ooo tak rodzice to podstawa. Szczegolnie wyrozumiali :wink:
Ja niestety nie sprawilem tego sam, a z pomoca mojej rodzicielki, ale za to nastepny ranek wspominam calkiem niezle. Jednak picie na dobrym podkladziku i tylko markowych trunkow daje roznice.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Wych pisze:Ooo tak rodzice to podstawa. Szczegolnie wyrozumiali :wink:
Moi tacy nie nigdy byli, więc wniosek jest dla mnie zaskakujący ;)

A wtedy jak urwał mi się film, to następnego dnia rano mama powiedziała mi tak: "Tata pytał, w jakim stanie wróciłaś do domu. Powiedziałam zgodnie z prawdą, że nie wiem, bo nie chciało mi się do ciebie wstawać.". Upiekło mi się :D

Awatar użytkownika
Wych
Mudżahedin

To ja mam ten luksus ze moja mama widziala mnie pare razy w stanie bardzo wskazujacym i w sumie nigdy nie spotkalem sie z reakcja inna niz nabijanie sie ze nie ranka nastepnego :)
Zreszta - sama zawsze mowi ze jak juz i tak mam pic to lepiej w domu i markowe niz gdzies po bramach byle chlam.

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Skavenblight pisze:...Eee? Mnie tam raz urwał się film a i tak obudziłam się w łóżku w koszuli nocnej, sama jak się okazuje to sprawiłam ;)...
Ja tak mam często, znaczy się może bez tej koszuli nocnej, ale koncepcja urwania filmu i obudzenia się we własnym łózku zdecydowanie nie jest mi obca. Więc nie jest to na pewno nic zadziwiającego.
Wych pisze:...Zreszta - sama zawsze mowi ze jak juz i tak mam pic to lepiej w domu i markowe niz gdzies po bramach byle chlam.
Jak mnie i kumpla ojciec koleżanki jego młodszej siostry na imprezkę kiedyś podrzucił to zapodał tekstem "ale pamiętajcie chłopaki, żeby nie wciągać jakiegoś gówna złej jakości". :)
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

b_sk pisze:Jak mnie i kumpla ojciec koleżanki jego młodszej siostry na imprezkę kiedyś podrzucił to zapodał tekstem "ale pamiętajcie chłopaki, żeby nie wciągać jakiegoś gówna złej jakości". :)
madry czlowiek ]:-> widac ze nie rozcienczal dragow soda ]:->

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Tomash pisze: Wysłałbym Ci fotę z awatara w wyższej rozdzielczości, ale do bycia ofiarą takiego okrucieństwa brakuje Ci cycków, sztuk dwa, oraz indeksu Germanistyki, sztuk raz. ;)
Nie dzięki, tylko pytałem :wink: .
Sykstus pisze:lol szef mafii z protekcją w tak młodym wieku... Ty powinieneś pomyśleć nad praca jako Pimp
Chyba PIMPEK! :P
Skavenblight pisze:Kurczę, jeszcze wina bym wypiła
Alkoholiczka! :twisted:
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Zablokowany