Thomas pisze:ale tylko tym którzy są w stanie przez rok bez przerwy przestrzegać ortografii na forach
Hehe

czyli mam +100 pkt do chadecji?:) szkoda tylko, że pracuje w niedziele ;(
Thomas pisze:ale tylko tym którzy są w stanie przez rok bez przerwy przestrzegać ortografii na forach
Gasior pisze: najlepszy tekst opisujacy rowniez bardzo przyjemna bitwe z Dimitrim i Tomkiem powiedział fisch - "czułem się jakbym grał w warhammera a oni w 40k. Ja na nich z łukiem i mieczem a oni z bolterów i jakiś dział"
To ja chyba miałbym 200 za dodatkowy nadzórOrcus pisze:Thomas pisze:ale tylko tym którzy są w stanie przez rok bez przerwy przestrzegać ortografii na forach
Hehe
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
I tak nie przyjedziesz:-)Grolshek pisze:To ja chyba miałbym 200 za dodatkowy nadzórOrcus pisze:Thomas pisze:ale tylko tym którzy są w stanie przez rok bez przerwy przestrzegać ortografii na forach
Hehe
Gasior pisze: najlepszy tekst opisujacy rowniez bardzo przyjemna bitwe z Dimitrim i Tomkiem powiedział fisch - "czułem się jakbym grał w warhammera a oni w 40k. Ja na nich z łukiem i mieczem a oni z bolterów i jakiś dział"
Kod: Zaznacz cały
87
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.