Mass Effect 3
Moderator: Zaklinacz Kostek
Mass Effect 3
Gra już ktoś? u mnie dawnloding:D
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
a co była już premiera?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ja poczekam na pudełkową. Lubie mieć płytę a nie ssać z neta w mozole.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Ja grałem w demo... na ps3 i mnie odrzuciło... skończe KoA i kupię na PC
Szwentas pisz jak wrażenia.... [spoiler]początek trochę za bardzo wojna światów co?
Szwentas pisz jak wrażenia.... [spoiler]początek trochę za bardzo wojna światów co?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Ledwie skończyłem Skyrima i znów tydzień-dwa z życia . Mam nadzieję że w Mass Effect nie będzie tyle questów pobocznych.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
@szwentas.
ameryka ma dzisiaj premiere.
euroazja ma premiere 9.
momo bo strzelanki na konsole to jakas porazka.
ja na bank sobie kupie me (szkoda, ze nie ma juz kolekcjonerek nigdzie ) nawet mimo tego co EA zrobilo. mowie oczywiscie o DLC. ale fabula zapowiada sie fantastyczna i mam wrazenie, ze gierka bedzie miodna
majestic
tak jeszcze tylko przypomne o tytulach ktore wyszly w poprzednim miesiacu: deus ex oraz syndicate (z opcja co-opa i granie misji ze starego syndicatea tego z '93 roku )
ameryka ma dzisiaj premiere.
euroazja ma premiere 9.
momo bo strzelanki na konsole to jakas porazka.
ja na bank sobie kupie me (szkoda, ze nie ma juz kolekcjonerek nigdzie ) nawet mimo tego co EA zrobilo. mowie oczywiscie o DLC. ale fabula zapowiada sie fantastyczna i mam wrazenie, ze gierka bedzie miodna
majestic
tak jeszcze tylko przypomne o tytulach ktore wyszly w poprzednim miesiacu: deus ex oraz syndicate (z opcja co-opa i granie misji ze starego syndicatea tego z '93 roku )
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
No właśnie to jest ten problem jak te gre traktować.
ME1 zrobiłem żołnierzem - jedynie co używałem to rodzaj amunicji. ME2 to samo... grając na normal czułem się jakbym grał w COD'a z dobrym VA + jakieś questy.
Dlatego ME dla mnie to fajna gra ale nie ma dużo wspólnego z RPG - to samo DAge.... o ile 1 częśc wymagająca to druga czysty H&S.
Odnośnie EK - też chciałem kupić ale to bardziej na zasadzie by mieć... na półkę.
Ja utknełem w 3 grach i nie chcę się już kolejkować bo moje szczury to podkładu się nigdy nie doczekaja... a mapa gier na najbliższe półrocze wypada ostro...
ME1 zrobiłem żołnierzem - jedynie co używałem to rodzaj amunicji. ME2 to samo... grając na normal czułem się jakbym grał w COD'a z dobrym VA + jakieś questy.
Dlatego ME dla mnie to fajna gra ale nie ma dużo wspólnego z RPG - to samo DAge.... o ile 1 częśc wymagająca to druga czysty H&S.
Odnośnie EK - też chciałem kupić ale to bardziej na zasadzie by mieć... na półkę.
Ja utknełem w 3 grach i nie chcę się już kolejkować bo moje szczury to podkładu się nigdy nie doczekaja... a mapa gier na najbliższe półrocze wypada ostro...
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Już kupiłeś czy kluczyk z sieci?
W empiku nie mieli jeszcze... info że dopiero będzie 9tego a chciałem kupić.
W empiku nie mieli jeszcze... info że dopiero będzie 9tego a chciałem kupić.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
+1.Rasti pisze:Nie masz się czym chwalić, tak swoją drogą.
Dokładnie... przyznawanie się do kradziejstwa nie jest mile widziane
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Szczególnie, że większość gier po pół roku tanieje, a po roku wychodzi w różnych seriach klasyki.
Lest we forget:
Hmmmm pobieranie z netu nie jest karalne... a do gier orginalnych mam awersje po 2ch akcjach
- Dystrybutor zapomniał napisać na pudełku, że gra nie obsługuje pewnego rodzaju kart graficznych (pech chciał, że akurat miałem taką) i potem było 3 miechy użerania się żeby oddali kase.
- Ponad 2 miesiące wymieniali mi zwaloną płytkę w grze, którą kupiłem... po prostu żenada.
Ehhhh kiedyś to były czasy pamiętam jak jeszcze miałem atarynkę chodziło się normalnie do sklepu i kupowało nagrywane przy tobie gierki albo giełda ma grzybowskiej choć tam było drogo CD sprzedawali po 120 zł mniej więcej:mrgreen: A już nie wspomne o customerservice na wolumenie jak coś nie działało dostawałeś od ręki nowe CD.
- Dystrybutor zapomniał napisać na pudełku, że gra nie obsługuje pewnego rodzaju kart graficznych (pech chciał, że akurat miałem taką) i potem było 3 miechy użerania się żeby oddali kase.
- Ponad 2 miesiące wymieniali mi zwaloną płytkę w grze, którą kupiłem... po prostu żenada.
Ehhhh kiedyś to były czasy pamiętam jak jeszcze miałem atarynkę chodziło się normalnie do sklepu i kupowało nagrywane przy tobie gierki albo giełda ma grzybowskiej choć tam było drogo CD sprzedawali po 120 zł mniej więcej:mrgreen: A już nie wspomne o customerservice na wolumenie jak coś nie działało dostawałeś od ręki nowe CD.
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
nie jest karalne ale jest przestepstwem.Przemcio pisze:Hmmmm pobieranie z netu nie jest karalne...
jazda bez biletu tez nie jest karalna... do czasu az cie zlapia.
jeszcze dzisiaj sobie nie pograsz bo od jutra bedzie mozna grac w euroazji.Przemcio pisze:Gra już jest na dysku mojego braciaka wracam do domu przegrywam do siebie i odpalam
wczoraj byl start w US. pojutrze jest start wersji polskiej.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Prawda jest taka że jest to kradzież. Jakby Ci w takiej Jordanii palucha za coś takiego upierd***li to byś się nauczył (mam znajomych z tego pięknego kraju i tam się tak kara kradzież, nawet piractwo)
Nie ma czym się chełpić, że już masz Ja wolę poczekać 2-3 dni i mieć legalne, dać przykład swojemu dziecku i kolegom , a tak panie na forum już nie zabłyśniesz boś kradziej.
Odnośnie tego co pisałeś:
Ad1 - musiało to być dawno - obecnie 90-120 dni wcześniej wiadomo jaką gra ma specyfikację
Ad2 - zdarza się.
Mam obecnie ponad 90 gier na PS3. I drugie tyle na PC i miałem 1 problem -> źle nadrukowany serial do The Sims 2 (mojej żony) -> U się zlało z V.
Znajdź lepsze wytłumaczenie.
Nie ma czym się chełpić, że już masz Ja wolę poczekać 2-3 dni i mieć legalne, dać przykład swojemu dziecku i kolegom , a tak panie na forum już nie zabłyśniesz boś kradziej.
Odnośnie tego co pisałeś:
Ad1 - musiało to być dawno - obecnie 90-120 dni wcześniej wiadomo jaką gra ma specyfikację
Ad2 - zdarza się.
Mam obecnie ponad 90 gier na PS3. I drugie tyle na PC i miałem 1 problem -> źle nadrukowany serial do The Sims 2 (mojej żony) -> U się zlało z V.
Znajdź lepsze wytłumaczenie.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
tia , thiefem mogę być co najwyżej w Thief 1,2 lub 3 a niedługo może i 4. I warto kupić oryginał mieć gwarancje, pomoc techniczną itp. Może się wstrzymam do wydania jakiegoś DLC jak wytrzymam tym bardziej że kilka gier jest zakolejkowanych już , malowanie a czasu malutko na rozrywki.