Różne różności by Niko (PMotM Ogrowy BSB - więcej fotek)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Różne różności by Niko ( Gigant )
oi,
bardzo fajna figurka, fajny patent ze spodniami i niezle wyglada ten snot 'doradca'. Dobra robota.
bardzo fajna figurka, fajny patent ze spodniami i niezle wyglada ten snot 'doradca'. Dobra robota.
Znowu troche terenow... tym razem "standardowe".
I jezdzcy wilkow, jak zwykle dla brata... za jakis czas dojdzie jeszcze sztandarowy...
I jezdzcy wilkow, jak zwykle dla brata... za jakis czas dojdzie jeszcze sztandarowy...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Super podstawki do wilków. Same modele też ok, ale niezalepione linie łączenia kują w oczy. Tereny spoko, szczególnie murki i płotki.
podstawki standardowe takie sobie moj brat wymyslil i takie ma na wszystkim
a z tymi laczeniami no to roznie bywa...
a z tymi laczeniami no to roznie bywa...
Tym razem cos z innej bajki, Black Templarowe Rhino malowane dla kolegi... ogolnie jest gotowe tylko jeszcze musze pokombinowac ze swiatlami ale nie bardzo mam pomysl co z nimi zrobic
No i tradycyjnie juz garsc terenow, znowu do naszej kwatery glownej. Postanowilismy miec "klimatyczne" stoly i na pierwszy strzal poszla lustria a czy kiedys bedzie cos innego to sie zobaczy
No i tradycyjnie juz garsc terenow, znowu do naszej kwatery glownej. Postanowilismy miec "klimatyczne" stoly i na pierwszy strzal poszla lustria a czy kiedys bedzie cos innego to sie zobaczy
na allegro:Ushi pisze:Co to za roślinność ? Gdzie można takie dostać ?
http://allegro.pl/super-zestaw-4-roslin ... 13328.html
Fajnie ze sie Wam podoba... szczegolnie ze mi tez mam tylko nadzieje ze i wlascicielowi rhinosa tez sie spodoba..
Tereny pochlonely sporo mojego czasu w samym procesie tworzenia wiec malowanie juz troche sobie odpuscilem... i tak sa tylko do grania... a jako ze mialy byc mozliwnie najtansze kamienie zlwaja sie z ziemia bo byly malowane tymi smymi farbami
Tereny pochlonely sporo mojego czasu w samym procesie tworzenia wiec malowanie juz troche sobie odpuscilem... i tak sa tylko do grania... a jako ze mialy byc mozliwnie najtansze kamienie zlwaja sie z ziemia bo byly malowane tymi smymi farbami
dokladnie!!! to wlasnie te roslinkiTyko pisze:na allegro:Ushi pisze:Co to za roślinność ? Gdzie można takie dostać ?
http://allegro.pl/super-zestaw-4-roslin ... 13328.html
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Bardzo fajne tereny, a Rhino świetny
Moja figurka na PMotM, nie są to fotki konkursowe... a sam model pewnie zaliczy jeszcze kilka poprawek... no i jak dam rade dojdzie lookout gnoblar... (mam go przygotowanego, jest na magnesach, ale nie wiem czy starczy mi czasu/sił)
Narazie jest to co widać... Fotki jak zwykle robił mój brat... tym razem inne tło bo moje zacieło sie wszafce do której zgubiłemkluczyk a nic innego w pracy nie mieliśmy...
Narazie jest to co widać... Fotki jak zwykle robił mój brat... tym razem inne tło bo moje zacieło sie wszafce do której zgubiłemkluczyk a nic innego w pracy nie mieliśmy...
Fajna konwersja
Podoba mi się sztandar
Podoba mi się sztandar
Wisła Kraków.
Więcej ogrowych fotek, niestety nawaliłem i nie załatwiłem tego w terminie ale może ktoś chce się trochę bardziej zapoznać z tym panem... mam nadzieję że fotki troche lepsze niż zazwyczaj...