<klask klask>Inferno pisze:OK jest możliwość noclegu z piątku na sobotę na sali!
I nie rozleziecie się po chalupach tylko dzielnie dotrzymacie kroku przyjezdnym do sobotniego ranka ; p ?
<klask klask>Inferno pisze:OK jest możliwość noclegu z piątku na sobotę na sali!
dzielnie dotrzymamy kroku? my was wszystkich przepijemy i klinem bedziemy czestowac z rana!-Qc- pisze:<klask klask>Inferno pisze:OK jest możliwość noclegu z piątku na sobotę na sali!
I nie rozleziecie się po chalupach tylko dzielnie dotrzymacie kroku przyjezdnym do sobotniego ranka ; p ?
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
+1Kielon pisze:Tak, w szczególności ty Relosu.![]()
Pozdro, poćwicz!
w dupie mam Wasze memyInferno pisze:Przerzuciliśmy się na memy..
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.