prawniczy bełkot
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: prawniczy bełkot
Zaraza, tłumaczymy ten temat na kilka języków?
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Cokolwiek, byleby tylko ściągnąć z powrotem tytułowych bohaterów tego tematu
ok, to ja mam pytanie do bohatera:
co ja mam zrobić jak mi zapierdolą fixy na turnieju ?
zgłosić policji ?
a może masz lepszy pomysł ?
modele warte ~3000zł
Flame On
co ja mam zrobić jak mi zapierdolą fixy na turnieju ?
zgłosić policji ?
a może masz lepszy pomysł ?
modele warte ~3000zł
Flame On
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
O dziękuję, tylko panowie i panie więcej stanowczości i agresji, popcorn i browar juz mam, śmiało
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie nie, to są figurki, wiec sposób musi też być bardziej finezyjny...Adamdo pisze:Ubrać koszulkę z czachą, kazać mówić na siebie paniszer i rozpocząć krwawą zemstę.Zwolin pisze: co ja mam zrobić jak mi zapierdolą fixy na turnieju ?
.
..
...
Proponuje piłe mechaniczna
Zwoliin jak widzę założył przynętę - bardzo fajnie, ja może nie mam popcornu, ale browar pod ręką
tylko że tu 10 minut nie wystarczy
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Zwolin - to obraza, ponieważ sporo graczy tak właśnie wygląda
@Zaraza: FAKJU!! Nienawidzę teorii przekładu, mimo swojej specjalizacji.
@Zaraza: FAKJU!! Nienawidzę teorii przekładu, mimo swojej specjalizacji.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Sytuacja wygląda następująco:
Jest 4 wspólników. Trzech z nich wnosi pozew o wyłączenie czwartego. Pozwany podniósł zarzut o nieważności postępowania ze względu na niemajątkowy charakter sprawy.
Teraz pytanie: jaki jest TRYB wyłączenia wspólnika ze spółki zoo?
Co to w ogóle w sensie prawnym jest tryb?
Na to pytanie muszę znaleźć odpowiedź, bo mi baba od ekonomiki łeb ukręci, bo to straszna piła jest. Jej się zapytać nie mogę (każde pytanie bądź przypadek niewiedzy taktuje jako osobistą zniewagę, przedtem oczywiście nic nie wyjaśniła tylko "macie, róbcie"), więc muszę zgłosić się do bardziej kompetentnego i chętnego do współpracy źródła. Przeszukałem 10 stron wyszukiwań Google'a, nim napisałem tego posta.
Jest 4 wspólników. Trzech z nich wnosi pozew o wyłączenie czwartego. Pozwany podniósł zarzut o nieważności postępowania ze względu na niemajątkowy charakter sprawy.
Co to w ogóle w sensie prawnym jest tryb?
Na to pytanie muszę znaleźć odpowiedź, bo mi baba od ekonomiki łeb ukręci, bo to straszna piła jest. Jej się zapytać nie mogę (każde pytanie bądź przypadek niewiedzy taktuje jako osobistą zniewagę, przedtem oczywiście nic nie wyjaśniła tylko "macie, róbcie"), więc muszę zgłosić się do bardziej kompetentnego i chętnego do współpracy źródła. Przeszukałem 10 stron wyszukiwań Google'a, nim napisałem tego posta.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Tryb, czyli procedura, jaką trzeba przejść, żeby zaistniał dany stan prawny. Całość uregulowana jest w obowiązującym aktualnie Kodeksie Spółek Handlowych, rozdział poświęcony sp. z o. o. Znajdę chwilę czasu to Ci ogarnę.
Jak dla mnie sprawa o wyłączenie wspólnika ze spółki z o.o. ma charakter majątkowy, podobnie wypowiadał się SN w uchwale z dnia 6 czerwca 2007r., III CZP 56/07.Klafuti pisze:ytuacja wygląda następująco:
Tryb procesowy, Postępowanie gospodarcze.
"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."
W uproszczeniu: tryb procesowy to podstawowy tryb postępowania cywilnego. W odróżnieniu do trybu nieprocesowego charakteryzuje się "sporem" pomiędzy stronami.Klafuti pisze:Dzięki panowie. Mam nadzieję, że to ją zaspokoi. Teraz pozostaje mi tylko ustalić czym jest tryb procesowy i mogę zabrać się za kolejne, jeszcze bardziej pogięte ćwiczenie.
"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."
Janiszek pisze: Ja aktualnie studiuję podręcznik do języka polskiego klasy I LO.
Chyba musisz jeszcze go trochę postudiować, panie " co po nie który"...Janiszek pisze: A ja jestem ciekaw jak co po nie którzy z "wyższym wykształceniem" napisali swe prace magisterskie, pisząc dalej słowa typu "wogóle" i nie zachowując norm składniowych i stylistycznych chocby takich z gimnazjum.