Bazylowe HE
Re: Bazylowe HE
ja mam 1 maga na 2 poziomie z HM i nastawiam sie tylko na defens w magii, WL z mr w liczbie 25 i 2x5dp i 2 rydwany tiranoc i tez jest bardzo fajnie chociaz na bazyla to pewnie nie ma sensu bytu
Warhammer to nie jest sport
jak dla mnie BSB na orle jest nie do przecenienia i bedzie Ci go brakowało. Lepiej niech wraca na kuraka
Serfer mu dziś parę razy krzyknął na uszko i się nieco wystraszył aż wsiadł na koniaKosa pisze:jak dla mnie BSB na orle jest nie do przecenienia i bedzie Ci go brakowało. Lepiej niech wraca na kuraka
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
serferowi trzeba ogromną falę z baniszmentu zrobić coby spadł z tej swej deski
trzeba mieć siłe 5, czyli 2xlight aby ten baniszment coś zabijał, no chyba, że dalej to tylko 0,5 rany statystycznie
7 autohitów, na 3+ wound, na 3+ sejw, na 3+ przerzucany ward... 2 magów z lightem obok siebie... I to na maga... Na klepacza mniej...Kosa pisze:trzeba mieć siłe 5, czyli 2xlight aby ten baniszment coś zabijał, no chyba, że dalej to tylko 0,5 rany statystycznie
bsb na orle musi być!
co to za luftwaffe jedynie na 4 lataczach
Grolshek, ile krzyków trzeba by ten bsb spadł z tego orła?
2. Jak ma warda to 3 i właśnie tego warda zdał... Poza tym tam są 2 orły, bsb i gwiazdka więc już w defaultowej rospie były 4 sztuki lataczy...Asassello pisze:bsb na orle musi być!
e, to spoko, po pierwszym trzeba pakować się do bezpiecznego CC
bsb na koniu czy bsb na orle?
itemy te same, helm of fortune, guardian phoenix, dwurak
kon:
lepszy save
mozna schowac w DP
moze byc solo i miec lookouta
mniejsza podstawka
orel:
mobilnosc
wiecej W
mount ma jakas wartosc bojowa
na najblizszym turnieju mam zamiar przetestowac bsb na koniu, zobaczymy jak to wyjdzie
poki co wacham sie...
itemy te same, helm of fortune, guardian phoenix, dwurak
kon:
lepszy save
mozna schowac w DP
moze byc solo i miec lookouta
mniejsza podstawka
orel:
mobilnosc
wiecej W
mount ma jakas wartosc bojowa
na najblizszym turnieju mam zamiar przetestowac bsb na koniu, zobaczymy jak to wyjdzie
poki co wacham sie...
Zostaw kunia. Jak coś, to zawsze może przecież jeździć lone i starać się być tam gdzie smok, a tak to siedzi grzecznie w dp i podwyższa wygar oddziału.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
na smoku lepiej AoL i dwurak, 8 pkt więcej, a smok ma magiczne ataki, a góra S 6
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
A ja dziwię się, że komentujecie "Bazylowe HE" rozpiskę po Bazyliszku
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
@kudłaty - myślałem, że ma Armour of caledor, masz rację. Btw, smok daje =1 sv'a?
@shadar - bo format nadal jest aktualny
@shadar - bo format nadal jest aktualny
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!