antoinette pisze:Cześć,
w prawdzie jeszcze nie widzieliście jeszcze moich modeli, a to dlatego, że nie za często je maluje, ale udało mi się skończyć paladyna, więc możecie ocenić. Ponieważ jestem kobietą określenie moich fioletowo-różowych warriorów jako "pedalskie" lub "gejowskie" wcale nie będzie dla mnie obraźliwe, więc możecie się wyżyć.
Malowanki Antoinette
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Malowanki Antoinette
Pisane ze słuchu
Ale pedalskie kolorki
jeszcze pare fotek starszych figsów
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
To raz A dwa pewnie nie ma żadnej Antoinette Tylko ctan postanowił otworzyć się przed namiCzopek pisze:Ale pedalskie kolorki
no jasne, niech się lepiej odezwą Ci, co mnie znają. To jedna sprawa, poza tym można to sprawdzić, bo na ostatnim turnieju grałam Menothem i między innymi Paladinem, a turniej Warmachiny był w Kielcach (tam jest forma skrócona mojego imienia )
- General Baga
- Kradziej
wczoraj nic nie pilem , Nina siedzi obok mnie a ctan na przeciwko - wiec ona istnieje
a szczur to ZUO!!!
a szczur to ZUO!!!
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Znakomity paladyn, a szczurek jest pocieszny. Można by na jego podstawie zaprojektować maskotkę.
- michnik000
- Kretozord
Ja od razu wiedziałem co i jak...ten skaven ma makijaż
A kolory paladyna...bleee
A kolory paladyna...bleee
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Logo jest różowe albo jestem daltonistą.Fioletowe logo miażdży
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Cóż, c'tan, nie podejrzewałem cię o to .
Ja już od dłuższego czasu widzę, że na tym forum jak są obrazki to tekst już nie istnieje.smiejagreg pisze:Cóż, c'tan, nie podejrzewałem cię o to .
Nieźle, nieźle!
Pochwal autorkę, bo widzę, że idzie Jej całkiem dobrze!
Kolorystyka tego modelu (bardzo tę figurkę lubię) mi akurat niekoniecznie podchodzi z racji gustu i - być może - płci Ale fiolet jako kolor lubię i to bardzo! Gorzej z różowym... Tutaj bym trochę inny odcień zrobił (bo ten mi miejscami wchodzi mocno w taki Warlock Purple), no ale to tylko ja, muszę sobie pogadać
Malowanie na pewno jest dobre i równe Błękity czyste i gładkie, sama tarcza też mi się podoba. Może czas na kolejny krok i próbę zrobienia faktury jakiejś na takiej tarczy? Byłoby to na pewno spore urozmaicenie i trening nowej techniki
Dalej: dobrze dobrany odcień złotego, sprawia wrażenie takiego starego. Może rozjaśnienia nie do końca płynne, ale to się jeszcze wyrobi z czasem. Podstawka prosta, ale zakładam, że taka miała być. No i zielone klejnoty ładnie się błyszczą, ale mogłyby dostać trochę mocniejszego cienia dla wzmocnienia głębi
Jedynie uwagi mam do płaszcza z tyłu: raz, że są tam jakieś wertepy (nie wiem, czy tak miało być, czy nie), a dwa, że widać też takie plamiaste delikatne przebarwienia, jakby kolor niedokładnie pokrył powierzchnię.
I jeszcze jedno: na błękitach i złocie z tyłu widać, że pomalowała tam fioletem i wjechała z kolorem na inny teren. To samo na mieczu w widoku od przodu na ostrzu, też tam widzę jakąś plamkę
A poprzednie modele są troszkę słabiej pomalowane, faktycznie, ale dobrze, że je tutaj też wrzuciłeś, bo widać spory postęp
Pochwal autorkę, bo widzę, że idzie Jej całkiem dobrze!
Kolorystyka tego modelu (bardzo tę figurkę lubię) mi akurat niekoniecznie podchodzi z racji gustu i - być może - płci Ale fiolet jako kolor lubię i to bardzo! Gorzej z różowym... Tutaj bym trochę inny odcień zrobił (bo ten mi miejscami wchodzi mocno w taki Warlock Purple), no ale to tylko ja, muszę sobie pogadać
Malowanie na pewno jest dobre i równe Błękity czyste i gładkie, sama tarcza też mi się podoba. Może czas na kolejny krok i próbę zrobienia faktury jakiejś na takiej tarczy? Byłoby to na pewno spore urozmaicenie i trening nowej techniki
Dalej: dobrze dobrany odcień złotego, sprawia wrażenie takiego starego. Może rozjaśnienia nie do końca płynne, ale to się jeszcze wyrobi z czasem. Podstawka prosta, ale zakładam, że taka miała być. No i zielone klejnoty ładnie się błyszczą, ale mogłyby dostać trochę mocniejszego cienia dla wzmocnienia głębi
Jedynie uwagi mam do płaszcza z tyłu: raz, że są tam jakieś wertepy (nie wiem, czy tak miało być, czy nie), a dwa, że widać też takie plamiaste delikatne przebarwienia, jakby kolor niedokładnie pokrył powierzchnię.
I jeszcze jedno: na błękitach i złocie z tyłu widać, że pomalowała tam fioletem i wjechała z kolorem na inny teren. To samo na mieczu w widoku od przodu na ostrzu, też tam widzę jakąś plamkę
A poprzednie modele są troszkę słabiej pomalowane, faktycznie, ale dobrze, że je tutaj też wrzuciłeś, bo widać spory postęp
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Po prostu nie dodałem emoticona: . Pzdr.ctan pisze:Ja już od dłuższego czasu widzę, że na tym forum jak są obrazki to tekst już nie istnieje.smiejagreg pisze:Cóż, c'tan, nie podejrzewałem cię o to .