Warszawa
-
- "Nie jestem powergamerem"
Piątek, Euro, Cytadela, jacyś chętni?

Zagram jutro (środa) najlepiej dwie bitwy w PX - jedną o 10, drugą o 13, tak, żeby do 16 się wyrobić. Format euro. Kontakt PW albo 509 696 587.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
To Grolshek masz PW 
Ponawiam, o 13 powinienem być wolny w PX na drugą bitwę, jakby co to nr kom powyżej, bo na miejscu z internetu już nie skorzystam.

Ponawiam, o 13 powinienem być wolny w PX na drugą bitwę, jakby co to nr kom powyżej, bo na miejscu z internetu już nie skorzystam.
Zagram jutro bitwę w cytadeli parę chwil po 14.00, format 2400 euro. Do jutra do 10.00 PW, potem już tylko 509 696 587.
Dalej aktualne, koło 14 będę wolny na drugą bitwę w cytadeli, numer kom post wyżej.
-
- "Nie jestem powergamerem"
Ktoś chętny zagrać jutro o 16 lub w piat o 13:30 w Cyt? Kontakt na kom 789321737
Pozdrawiam
Kacper
Pozdrawiam
Kacper

Jestem jutro w PX około 13 wolny na bitwę. PW do jutra rana do 9, potem kom. 509 696 587. 2400 euro.
Dziś PX chwilę po 13, nr kom. post wyżej.
Hobbyt, blisko metra Stare Bielany. Wcześniej poszukaj w innych sklepach, w hobbicie dostanisz taniej niż gdziekolwiek w Warszawie. Jakby co, jak komus polecisz Hobbita to od tej najniższej ceny dostaniesz dodatkową % zniżkę. Ja jestem Michał Górecki. Ostrzegam: najperw musisz tam zamówić, zamówienie przyjdzie dopiero po pewnym czasie.
"Walery: Niech się pan na mnie spuści
Harpagon: A teraz Jakubie, trzeba wychędożyć karocę"
Skąpiec Moliera [Slaaneshyty]
"Czyli to maja najskrytsza fantazja! Już się nie mogę doczekać, aż poznam głębię swego zwyrodnienia."
Król Julian z Madagaskaru
Harpagon: A teraz Jakubie, trzeba wychędożyć karocę"
Skąpiec Moliera [Slaaneshyty]
"Czyli to maja najskrytsza fantazja! Już się nie mogę doczekać, aż poznam głębię swego zwyrodnienia."
Król Julian z Madagaskaru