"Bardziej kozackie starcie radiowozów" Bydgoszcz 17.03 EURO

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Re: "Bardziej kozackie starcie radiowozów" Bydgoszcz 17.03 E

Post autor: Grolshek »

Znaczy wojna będzie ? Przed wojną też był ? :wink:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Filup
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Filup »

Knight pisze:Proszę o zapisanie na turniej:)
=D> =D> =D> =D> =D>
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

:shock:
=D>

Dobrze Cię będzie znowu zobaczyć ;)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Ponawiam propozycję. Trasa Włocławek-Bydgoszcz-Włocławek w komfortowym Focusie trójce kombi z kierowcą z 20-letnim stażem abstynentem z przypadku. Mam 3 wolne miejsca...

Zawiej
Wałkarz

Post autor: Zawiej »

Pacek nie załamuj mnie z tymi proxami... jak bym chcial zagrać bez to z 1tys by trzeba polozyc tak od... i zdazyć to złożyć do soboty...

Ja sie skromnie na końcu do listy dopisuje, ale niestety z masa proxów, bo Vargheist i Tron w budowie... a reszty to nawet nie wspomnę. Gdzieś trzeba do DMP ćwiczyć :D

Pozdr!
Zawiej

Awatar użytkownika
muchozol
Falubaz

Post autor: muchozol »

gokish, tak wstępnie wpisz jeszcz swojego kolege smerfa :wink:
Grolshek pisze:Ponawiam propozycję. Trasa Włocławek-Bydgoszcz-Włocławek w komfortowym Focusie trójce kombi z kierowcą z 20-letnim stażem abstynentem z przypadku. Mam 3 wolne miejsca...
ehh....gdubys tak miał 5 msc. :roll: , a tak na dzień dzisiejszy chłopaki wybierają chyba podróż w moim mniej komfortowym muchobusie, ale dzięki za propozycję

Zawiej, a co potrzebujesz z tych umarlaków, może cusik się załatwi to byśmy zabrali.
podpis był nieregulaminowy

oddajcie podpis łobuzy

Awatar użytkownika
Andrew
Masakrator

Post autor: Andrew »

co za nieoczekiwane z_marchwi_wstanie :wink: jak miło :D
XIII Kohorta Bydgoszcz

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

muchozol pisze:gokish, tak wstępnie wpisz jeszcz swojego kolege smerfa :wink:
Grolshek pisze:Ponawiam propozycję. Trasa Włocławek-Bydgoszcz-Włocławek w komfortowym Focusie trójce kombi z kierowcą z 20-letnim stażem abstynentem z przypadku. Mam 3 wolne miejsca...
ehh....gdubys tak miał 5 msc. :roll: , a tak na dzień dzisiejszy chłopaki wybierają chyba podróż w moim mniej komfortowym muchobusie, ale dzięki za propozycję

Zawiej, a co potrzebujesz z tych umarlaków, może cusik się załatwi to byśmy zabrali.

JEST MÓJ MISTRZ :D zaraz dopiszę :P
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Pacek
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Pacek »

Zawiej pisze:Pacek nie załamuj mnie z tymi proxami... jak bym chcial zagrać bez to z 1tys by trzeba polozyc tak od... i zdazyć to złożyć do soboty...

Pozdr!
Zawiej

jakipołyklol!!11one
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Pacek pisze:
Zawiej pisze:Pacek nie załamuj mnie z tymi proxami... jak bym chcial zagrać bez to z 1tys by trzeba polozyc tak od... i zdazyć to złożyć do soboty...

Pozdr!
Zawiej

jakipołyklol!!11one
Obrazek
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...

Abandoned

Błażej
Kretozord

Post autor: Błażej »

Dopiszcie mnie do listy proszę.

Awatar użytkownika
Filup
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Filup »

Ja sie skromnie na końcu do listy dopisuje, ale niestety z masa proxów, bo Vargheist i Tron w budowie... a reszty to nawet nie wspomnę. Gdzieś trzeba do DMP ćwiczyć :D

Pozdr!
Zawiej
Obrazek

Slowo daje, wygrywasz za kazdym razem... jestes moim MISZCZEM :twisted:
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta

Awatar użytkownika
Pacek
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Pacek »

zawiejski

Obrazek
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

muchozol pisze:gokish, tak wstępnie wpisz jeszcz swojego kolege smerfa :wink:

A po co macie się gnieść w 5 jak możemy śmignąć 2x3 :mrgreen: Niedrogo policzę za komfort... A nudno 2 godziny w tą i 2 z powrotem samemu...

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Czy na turnieju obowiązują polskie uściślenia sędziowskie? Bo Euro się nieco różnią...

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Grolshek pisze:Czy na turnieju obowiązują polskie uściślenia sędziowskie? Bo Euro się nieco różnią...
Nie chcę mi się szukać postu Shina ale gdzieś tam pisał, że gramy u nas na nasze uściślenia :)
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Gokish pisze:
Grolshek pisze:Czy na turnieju obowiązują polskie uściślenia sędziowskie? Bo Euro się nieco różnią...
Nie chcę mi się szukać postu Shina ale gdzieś tam pisał, że gramy u nas na nasze uściślenia :)
Już znalazłem post Shino i niestety helka będzie na dużej...

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Grolshek pisze:
Gokish pisze:
Już znalazłem post Shino i niestety helka będzie na dużej...

To ja Ci napisałem już w tym temacie ale ogólnie byłoby miło jakbyście mieli ją na dużej. Jak nie no cóż to jeszcze przymkniemy oko ;)
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Żeby wsadzić helkę na dużą podstawkę muszę dokupić komplet gąbek do walizki bo przecież jak mogłem przewidzieć taką bekę...

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Grolshek weź dużą podstawkę luzem i po prostu na niej trzymaj helupę.
Ćwiczmy już na tym co ma być.

Abandoned

ODPOWIEDZ