Pony Thread (OMG PONIES)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Infernal Puppet
- Masakrator
Re: Pony Thread (OMG PONIES)
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Infernal Puppet
- Masakrator
Końcówka jest rozbrajająca . A jak zapatrywnaia na obecny odcinek ?
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Niezłe. A jak zapatrywania na odcinek "prawie lesson zero" ?
Na początku było słabe, ale pojawiła się scena na farmie Jabłkowych i płaczę
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
my littel vermin
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
- Infernal Puppet
- Masakrator
OMG, pierwszy batlowy fanart jaki widzę ! Chcę wiecej .
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Aż chciałoby się przytulić biedną Fluttershy w odc 22 za to jej Apsok udawane.
Taki słodki głosik słodkiej istotki.
Taki słodki głosik słodkiej istotki.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Jeśli to prawda, szykuje się istny fanarmagedon . Tylko czemu dopiero teraz ...
- Infernal Puppet
- Masakrator
Sama wiadomośc była z 28, więc niekoniecznie . Ja tam generalnie nadrabiam zaległości ( prawie 2 tygodnie byłem na konferencji, super sprawa zresztą ), więc nie muszę być na razie na bieżąco. Ale i tak mogę powiedzieć, że hurricane fluthershy to jeden z najlepszych odcinków ever. FS zrównała mi się w moim prywtnym rankingu z Raritką .
Dziś koniec serii, polecam http://www.youtube.com/watch?v=HQ32Ohof ... AAAAAAACAA
TRUE LEGION KRAKÓWGeneral Baga pisze:oftoooooooooooooooooooooopppppppppppppppppppppppp (wybaczcie ale obiecałem chłopakom)