Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Piłka nożna
MU out ! Co to się porobiło, panie, mamy praktycznie puchary bez Anglików
, kiedy ostatnio tak było?

Niby wg TV to ostatnie takie pustki pucharowe były 16 lat temusmiejagreg pisze:MU out ! Co to się porobiło, panie, mamy praktycznie puchary bez Anglików, kiedy ostatnio tak było?

LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Atletico rulez!!!
Athletic Bilbao rulez, a teraz kolejny manchester na wylocie
Piękny gol Fernandeza dla Sportingu Lisbona
MC przegrywa u siebie, przegrywa drugi mecz, potrzebuje 3 gole żeby awansować
i wypada dużo gorzej niż Legia ze Sportingiem
skarbonka leci z bankrutem
EDIT: masakra
jest nadzieja na ligę mistrzów
EDIT 2: oddajcie Silvę, oddajcie Aguero poprzednim właścicielom

EDIT 3 Zięć Maradony strzelił dwa gole plus karniaka za faul na nim i prawie odrobili.
wychodzi na to że teraz to już vcf będzie faworytem booków do europeiskiej
Piękny gol Fernandeza dla Sportingu Lisbona
MC przegrywa u siebie, przegrywa drugi mecz, potrzebuje 3 gole żeby awansować
i wypada dużo gorzej niż Legia ze Sportingiem
skarbonka leci z bankrutem
EDIT: masakra

EDIT 2: oddajcie Silvę, oddajcie Aguero poprzednim właścicielom

EDIT 3 Zięć Maradony strzelił dwa gole plus karniaka za faul na nim i prawie odrobili.
wychodzi na to że teraz to już vcf będzie faworytem booków do europeiskiej
Ostatnio zmieniony 16 mar 2012, o 12:33 przez DZIK, łącznie zmieniany 3 razy.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
EDIT - MC potrzebuje 4 goli
.
Zostaje Chelsea, ale na nich już też czekają Cypryjczycy
.
EDIT - horror z happy endem

Zostaje Chelsea, ale na nich już też czekają Cypryjczycy

EDIT - horror z happy endem

Miały być niezapomniane Derby ze względu na pełny stadion na Legii, a z tego co widzę skończy się wielką awanturą jeszcze przed meczem
Kilku debili z Polonii stwierdziło że sobie przejdą na stadion obok Źródełka, czyli wiadomo jak to się skończy bo Legioniści nie dopuszczą do tego. Mam nadzieję że ktoś zapanuje nad tym burdelem i nie dopuści do takiej sytuacji. Zapowiadał się super mecz przy pełnych trybunach, a coś mi się wydaje że wyjdzie z tego wielka bardacha przez bezmyślność idiotów z Grodziska!!!

Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
jak ja bym chciał żeby Real właśnie teraz odpadł:)
swoja droga wczorajsza pogoń City była świetna. Jakby w tej ostatniej akcji Hart strzelił bramke... byłby dostał tytuł szlachecki od kibiców:)
swoja droga wczorajsza pogoń City była świetna. Jakby w tej ostatniej akcji Hart strzelił bramke... byłby dostał tytuł szlachecki od kibiców:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Są też już pary LE:
AZ Alkmaar - FC Valencia
FC Schalke 04 - Athletic Bilbao
Sporting Lizbona - Metalist Charków
Atletico Madryt - Hannover 96
Najciekawiej zapowiada się chyba Schalke -Bilbao. Huntelaar jak utrzyma tempo strzelania hat-trików to może i pobić zeszłoroczny wyczyn Falcao.
AZ Alkmaar - FC Valencia
FC Schalke 04 - Athletic Bilbao
Sporting Lizbona - Metalist Charków
Atletico Madryt - Hannover 96
Najciekawiej zapowiada się chyba Schalke -Bilbao. Huntelaar jak utrzyma tempo strzelania hat-trików to może i pobić zeszłoroczny wyczyn Falcao.

100% zamieszki już od 16 na Agrykoli...Karlito pisze:Miały być niezapomniane Derby ze względu na pełny stadion na Legii, a z tego co widzę skończy się wielką awanturą jeszcze przed meczemKilku debili z Polonii stwierdziło że sobie przejdą na stadion obok Źródełka, czyli wiadomo jak to się skończy bo Legioniści nie dopuszczą do tego. Mam nadzieję że ktoś zapanuje nad tym burdelem i nie dopuści do takiej sytuacji. Zapowiadał się super mecz przy pełnych trybunach, a coś mi się wydaje że wyjdzie z tego wielka bardacha przez bezmyślność idiotów z Grodziska!!!
Akurat jak zaczął wygrywać ^^ Skąd ja to znam. A do Barcy cię nie ciągnie ?
Może być przepiękny mecz między Bayernem i Realem. O ile Bawarczycy sobie teraz poradzą.
Benzema/Higuain + Ozil/Cr. Ronaldo + Xavi Alonso vs Gomez + duet Robbery + Schweinsteiger
Kawał dobrego footballu, a wcześniej Milan z Barcą.
Ahh, gdyby tak jeszcze Gennaro Gattuso zagrał to by pokazał co to znaczy ostra gra i zaraz oduczył "aktorzenia".
Może być przepiękny mecz między Bayernem i Realem. O ile Bawarczycy sobie teraz poradzą.
Benzema/Higuain + Ozil/Cr. Ronaldo + Xavi Alonso vs Gomez + duet Robbery + Schweinsteiger
Kawał dobrego footballu, a wcześniej Milan z Barcą.
Ahh, gdyby tak jeszcze Gennaro Gattuso zagrał to by pokazał co to znaczy ostra gra i zaraz oduczył "aktorzenia".