Hetera 2400 ETC - 18.03 - Mielec - 4CT
- White Lion
- Kretozord
Re: Hetera 2400 ETC - 18.03 - Mielec - 4CT
W razie czego moje zagony ze Stirlandii z przyjemnością spotkają się na przedpolu z tobą Tocz w drugiej bitwie i podyskutują o przewagach imperium.
Zwłaszcza jeśli wystawisz ten swój fajny kolorowy czołg.
Muszę zrobić mu zdjęcie bo u nas jest gracz którego Stegadon wydaje groźny ryk jak go ścisnąć i chcę mu pokazać że nie jest jedyny który gra na zabawkach.
Ostatnio udało mi się trzymać czołg przez 5 rund walki pociągiem zombiech i jestem ciekawy czy da się to powtórzyć
Zwłaszcza jeśli wystawisz ten swój fajny kolorowy czołg.
Muszę zrobić mu zdjęcie bo u nas jest gracz którego Stegadon wydaje groźny ryk jak go ścisnąć i chcę mu pokazać że nie jest jedyny który gra na zabawkach.
Ostatnio udało mi się trzymać czołg przez 5 rund walki pociągiem zombiech i jestem ciekawy czy da się to powtórzyć
Ostatnio zmieniony 15 mar 2012, o 20:40 przez White Lion, łącznie zmieniany 1 raz.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Tocz pisze:Imperium na imperium ?? hmm no nie zachowam sie jak ciota ostatnia PRZYJMUJE
@edit przyjmuje oczywiście jeżeli bede grał imperium, jeszcze sie okaze
ale czad dwa geje będą do siebie szczelać! o tak tutaj będzie widowni co nie miara dawaj Toczu pokaż mu do czego służą działa!
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Bojek pisze:Tocz pisze:Imperium na imperium ?? hmm no nie zachowam sie jak ciota ostatnia PRZYJMUJE
@edit przyjmuje oczywiście jeżeli bede grał imperium, jeszcze sie okaze
Kowal niech pokaże heretykom czym jest prawdziwa wiara w Sigmara. Niechaj pomaca cię obuszkiem.
Proste że od zabijania czołgu jednym strzałemBojek pisze: ale czad dwa geje będą do siebie szczelać! o tak tutaj będzie widowni co nie miara dawaj Toczu pokaż mu do czego służą działa!
@edit. czego właściwie każdy chce ze mną grać ?? jutro bede miał umówioną 3 bitwe ??
No jak to, darmowe punktyTocz pisze: @edit. czego właściwie każdy chce ze mną grać ?? jutro bede miał umówioną 3 bitwe ??
Żart marny a i tylko dla elfów zarezerwowany, szczególnie tych błękitnych..
kowaljl pisze:Mhmmm nie przypominam sobie żebyśmy się znali. Więc proszę nie nazywać mnie gejem. Bo żart to dosyć marny, a ja nie pozwalam żartować z siebie ludziom których nie znam. notabene w imperium gejów się leczylo, chyba nie muszę pisać jak.
Zatem niech mi Szanowny Pan nietakt mój wybaczy i na zgodę na turnieju wyciągnąć rękę raczy,
albowiem nazywając gejem w zamyśle mam defens armię,
a dlatego taki nawyk bo z Imperium wyniki mam marne
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
wracając do defensywnych rzekomo gejów. Aleksander Wielki był gejem a defensywny na pewno nie był. Czyż nie panowie?
- White Lion
- Kretozord
.. i drafta niet....
.a szkoda...
...i szkoda Toczu.... ale może się uda i tak
.a szkoda...
...i szkoda Toczu.... ale może się uda i tak
Ktoś tu chyba myśli że jest wymiataczem battlowymX.Maciek pisze:Ale na ostatnim turnieju nie było mnie Także będę na was obu czekał przy pierwszym stole
Dostajesz miano ogrodnika roku jak nie będziesz w pierwszej III