Vanaheim 1600 10.03.2012
Re: Vanaheim 1600 10.03.2012
ja tak jeszcze apropo tych special herosow chcialbym sie wypowiedziec
Fluffy ma racje, mnie tez to nie przeszkadza. Nie widze problemu w odblokowaniu ich na turniej bo po pierwsze i tak sa raczej slabsi od setow jakie mozna zlozyc a po drugie i tak nikt na nich nie gra wiec jak ze 3 osoby chca na nich zagrac i nie naginaja one gry to w czym problem? To tylko lokalne turnieje a nie mastery...
Jezeli chodzi o HE bardzo ubolewam ze Teclis jest gamebreakerem bo chcetnie bym na nim zagral a jesli chodzi o inne propozycje herosow, mozna by bylo sprobowac na Carydranie chodz nie wiem czy bym sie odwazyl
Fluffy ma racje, mnie tez to nie przeszkadza. Nie widze problemu w odblokowaniu ich na turniej bo po pierwsze i tak sa raczej slabsi od setow jakie mozna zlozyc a po drugie i tak nikt na nich nie gra wiec jak ze 3 osoby chca na nich zagrac i nie naginaja one gry to w czym problem? To tylko lokalne turnieje a nie mastery...
Jezeli chodzi o HE bardzo ubolewam ze Teclis jest gamebreakerem bo chcetnie bym na nim zagral a jesli chodzi o inne propozycje herosow, mozna by bylo sprobowac na Carydranie chodz nie wiem czy bym sie odwazyl
Warhammer to nie jest sport
-
- Falubaz
Większość to 3 czy 4 osoby? Ja jestem przeciw, wolę EURO po prostuFluffy pisze:Większość chce Specjal Herosów!
Fuck yeah!
huehue Legion pamietam ten klub Podobno kiedys nawet bylem na jego liscie czlonkow niestty nie pamietam bym sie tam zapisywal
To był Legion, i chyba dalej funkcjonuje w 40k^Karpiu^ pisze:huehue Legion pamietam ten klub
My jesteśmy True Legion
Następne będzie Euro - nie ma terminu póki co
Michał - spytaj Przemka, pewnie znalazł
Wisła Kraków.
Przemek wczoraj chciał mi obciąć rękę halabardą. Mam wrażenie, że ostatnio staje się coraz mniej poczytalny...
A kostki pewnie ktoś standardowo zabrał bo myślał, że to jego. Musze chyba je w końcu pomalować na jakiś orientalny kolor.
A kostki pewnie ktoś standardowo zabrał bo myślał, że to jego. Musze chyba je w końcu pomalować na jakiś orientalny kolor.
na józiowy
co do Przemka, oj tak, tak. Martwię się o niego, chyba trzeba mu poszukać miejsca w jakimś bezpiecznym przytułku dla ludzi, że tak powiem majacych problem z opanowaniem się
co do Przemka, oj tak, tak. Martwię się o niego, chyba trzeba mu poszukać miejsca w jakimś bezpiecznym przytułku dla ludzi, że tak powiem majacych problem z opanowaniem się
Dobrze, że nie robi tego w sklepie, ale pewnie do czasu, aż się pogorszy
mam nadzieje, że Eliasz... tfu, znaczy Przemek czasem tu zaglada i mam do niego pytanie (mam też nadzieje, że będzie poczytalny jak będzie to czytał), a więc:
jesteście w stanie odpsrzedać parę terenów?
Chętnie kupiłbym:
1x pole
1x jakiś domek
2x jakieś obeliski
1 może 2 płotki/murki
i za ile? Zapytaj Bartka, no chyba, ze kiedyś sam się zjawię.
jesteście w stanie odpsrzedać parę terenów?
Chętnie kupiłbym:
1x pole
1x jakiś domek
2x jakieś obeliski
1 może 2 płotki/murki
i za ile? Zapytaj Bartka, no chyba, ze kiedyś sam się zjawię.
- General Baga
- Kradziej
jak zaczne sie slinic uciekajcie
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót