teraz już takOczywiście wiesz, że umieściłem dokładnie to samo stronę wcześniej, nie?
nowe modele i unity?
Moderator: #helion#
Re: nowe modele i unity?
to jeden z powodów, ważniejsze jest aby nowe pacyny były znane jak najpóźniej, bo konkurencja wtedy będzie miała wystarczające opóźnienie, aby GW sprzedało swoje w wystarczającej ilościPrzemcio pisze:Hmmmmm wiesz co akurat trzymanie tajemnicy jest korzystne dla GW bo bardziej nakręca kupujących, słyszałem np., że jak wychodził ostatni book do HE to pół roku wcześniej był znany cały poza fluffem...
Hmmmm a co mogło by wicieć np. Film... bo logiczne, że designerzy go oglądali.
- Brushlicker
- Falubaz
- Martin von Carstein
- Kradziej
Jeżeli Duże Działo z Nuln będzie przypominać tego giganta z "Popiołów Middenheim" to będę szczęśliwy.
Ale najbardziej szczęśliwym bym był z przyzwoitych cen tych nowości. Powiedzmy stosunek cena/jakość na polu bitwy. Zwłaszcza jestem tego ciekaw w kwestii tych Innerów, po ile pakowane i za ile... liczę iż droższe niż BK nie będą... ale się zobaczy.
Halflingi, tak, to bym cholernie chciał. Zwłaszcza łuczników. Nowe modele z plastiku po zrozumiałych cenach (goblińskich ).
"Demogryfy"... hmmm... póki nie zobaczę nowego modelu to się nie wypowiem. Być może przezwyciężyłbym obrzydzenie to tych kurczakotów...
Nic to, do Wielkiej Soboty jeszcze tylko trzy tygodnie. Swobodnie wytrzymam do premiery.
Ale najbardziej szczęśliwym bym był z przyzwoitych cen tych nowości. Powiedzmy stosunek cena/jakość na polu bitwy. Zwłaszcza jestem tego ciekaw w kwestii tych Innerów, po ile pakowane i za ile... liczę iż droższe niż BK nie będą... ale się zobaczy.
Halflingi, tak, to bym cholernie chciał. Zwłaszcza łuczników. Nowe modele z plastiku po zrozumiałych cenach (goblińskich ).
"Demogryfy"... hmmm... póki nie zobaczę nowego modelu to się nie wypowiem. Być może przezwyciężyłbym obrzydzenie to tych kurczakotów...
Nic to, do Wielkiej Soboty jeszcze tylko trzy tygodnie. Swobodnie wytrzymam do premiery.
Halfingom spokojnie mogli by dac swoja armie, do niczego niesą nam potrzebni. Działo tez jakos mnie wogole nie cieszy. I tak mamy fajne działka wiec poco nam cos wiecej i co to moze robic. Pluc trzema kulami naraz? mozna bedzie ladowac rozpryskowe?? Jakos wogole nie jestem zainteresowany tym modelem. Wolalbym jakaś fajna furmanke, nawet cos takiego jak w 4 edycji. Jazda chocby byla super ekstra i tak nie stanie sie podstawa w naszej armii. Demogryfy?? Tez specjalnie nie przemawiaja do mnie. Ale za to gdyby wzmocnili generala i gryfa to juz by bylo cos:)
obstawiam,ze dmigryfy statystykami beda przypominac pegazy bretki tylko nasze maja nie miec skrzydelek i moze beda miec ap a przynajmniej na to licze bo i tak wrzystko sie rozbia o to ile to bedzie kosztowac ptk/cena/jakosc/itp.
''Three things make The Empire great – faith, steel and gunpowder!"
Legionowski Klub Miłośników Fantastyki
http://www.facebook.com/pages/Legionows ... 0549447769
Co do cen boxów i zawartości to pewnie będzie tak jak w pozostałych armiach:
piechota po 10 sztuk około 75 zł
kawaleria po 5 sztuk około 90 zł
Herosi w plastiku blistry około 40 zł
boxy herosowe (2 modele) około 75 zł
Finecastowi herosi około 100 zł
Kurokoty podobnie jak mournfangi po 2 w pudle za około 100zł chyba że zrobią box 3 za 175zł
To wielkie coś pewnie jak helka 175 zł
Wózek podobnie jak tron około 175 zł
Cenowo nic się nie zmieni. Po prostu trzeba będzie się wpasować w istniejący schemat cenowy.
Najgorsze by było jak by wydali Inner Circle knights w finecaście tak jak Blood keep knightów za 300zł.
Kurokoty podobnie jak mournfangi po 2 w pudle za około 100zł chyba że zrobią box 3 za 175zł
Cenowo nic się nie zmieni. Po prostu trzeba będzie się wpasować w istniejący schemat cenowy.
Najgorsze by było jak by wydali Inner Circle knights w finecaście tak jak Blood keep knightów za 300zł.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
to bylby strzal w kolano dla GW
''Three things make The Empire great – faith, steel and gunpowder!"
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
GW used to be adventurerers like us, but then they got arrow in the knee....
Tyle już dostała tych strzałów swoich w kolano ale że ma regenerację na 2+ z przerzutem
to wiecie sami jak to wygląda.
Tyle już dostała tych strzałów swoich w kolano ale że ma regenerację na 2+ z przerzutem
to wiecie sami jak to wygląda.
- Martin von Carstein
- Kradziej
Mi chodzi bardziej o ładne modele niż same oddziały Halflingów. Na łuczników-zwiadowców... wolałbym ich niż te kurokoty, niż altary i działa.kowaljl pisze:Halfingom spokojnie mogli by dac swoja armie, do niczego niesą nam potrzebni. Działo tez jakos mnie wogole nie cieszy. I tak mamy fajne działka wiec poco nam cos wiecej i co to moze robic. Pluc trzema kulami naraz? mozna bedzie ladowac rozpryskowe??
Co do tego wielkiego działa (wersja z Middenheim)...
A bo ja wiem co takie maleństwo może zrobić z oddziałem wroga...
Mam nadzieję iż tego nie zrobią... to jest złooo z tymi Blood Knightami. Już jak widzę te ceny z "normalnej" listy to mam ochotę komuś zrobić krzywdę (ale jazdy trochę mam, piechoty też, działa wędrują... to zostały jeno rare oddziały. Przeżyję je).Najgorsze by było jak by wydali Inner Circle knights w finecaście tak jak Blood keep knightów za 300zł
Reyki pisze:Co do cen boxów i zawartości to pewnie będzie tak jak w pozostałych armiach:
Wszystko imo się zgadza tylko herosi piesi w failcaście będą pewnie po 50 zł.
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Trzeba będzie poprosić szefa o podwyżkę
A w maju Diablo 3 jeszcze przecież...
A w maju Diablo 3 jeszcze przecież...
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
najnowsza plota...pre Order już 24 marca (praktycznie pewna)...coraz bliżej, poza tym reszta info bez zmian, nic nie jest potwierdzone; potwierdzona też już data premiery na 7 kwietnia
Duzy placek z s10 przemowi?kowaljl pisze:Halfingom spokojnie mogli by dac swoja armie, do niczego niesą nam potrzebni. Działo tez jakos mnie wogole nie cieszy. I tak mamy fajne działka wiec poco nam cos wiecej i co to moze robic. Pluc trzema kulami naraz? mozna bedzie ladowac rozpryskowe?? Jakos wogole nie jestem zainteresowany tym modelem. Wolalbym jakaś fajna furmanke, nawet cos takiego jak w 4 edycji. Jazda chocby byla super ekstra i tak nie stanie sie podstawa w naszej armii. Demogryfy?? Tez specjalnie nie przemawiaja do mnie. Ale za to gdyby wzmocnili generala i gryfa to juz by bylo cos:)
- Brushlicker
- Falubaz