Dostałem 3 razy łomot - 1 Krasie 2x TrupKi - jest mi źle....

Wood Elves

Moderator: Gremlin

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Tomash pisze:Pyknąłbym, ale
- w weekend jadę na swojego pierwszego czterdziestkowego mastera ;)
- nie weźmiesz DE jak mężczyzna, żeby rozstrzygnąć dawny mecz, tylko jakąś armię, z którą moje TK mogą w najlepszym wypadku grać na remis :roll:
DE są przegięte.
Prawdziwi mężczyźni tłuką Blessów Ogrami. A ja Ogrów nie mam. :(
Ty Tomashu przywieź TK, Brata Tomasza i aparat.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Przywiozę. Ale nie w ten weekend. Brat Tomasz też zresztą jedzie do Lublina :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Tomash pisze:Kolejna bitwa Tomash (TK) - Brat Tomasz (WE).
1500 pkt.

W dużym skrócie: pomimo okrutnych przeciwności losu :D Brat Tomasz ugrał średnie zwycięstwo (nie liczyliśmy punktów, ale jakoś tak).
Chciałaby dusza do raju. Po podliczeniu punktów wyszło, że Brat Tomasz założył mi masakrę :!: Według punktacji bazyliszkowej to jakieś 18:2. No to skończyła się rola Tomka jako łatwych punktów ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Michaelius
Mudżahedin

Post autor: Michaelius »

Cholera a chcialem Bratu Carnifexowi zaproponowac rozsmarowanie moich Khemrii na pocieszenie :D

Fallan
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Fallan »

Ja bym się zbytnio wszelkimi porażkami nie przejmował. :) Niestety nie mam z kim grać w okolicy i gram raczej z lizkami i jak na razie ani razu nie wygrałem(a grałem już wiele razy). Dzisiaj zapomniałem o Runie przełamania czaru i jednej turze ruchu Gyrocoptera(co zakończyło się dla niego śmiercią) :P . Otarłem się o masakrę i jakoś się nie przejmuję i czekam na rewanż. :D

ODPOWIEDZ