Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Ingen175
Kradziej

Re: Piłka nożna

Post autor: Ingen175 »

Ale co z tym jego okiem ? Przecież lekarze mówili ,ze każde mocniejsze uderzenie w głowę czy ciężki wysiłek i może przestać widzieć na 1 oko.
Przynajmniej tak prasa pisała. Wiem ,że on kocha piłkę ale co z jego okiem ?

Awatar użytkownika
woolfik
Chuck Norris

Post autor: woolfik »

Oko już ma dobre nawet zagrał mecz, ale jakiegoś innego urazu oka doznał. Ma być dostępny pod koniec miesiąca albo w kwietniu.

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

Gattuso jest już w kadrze na dzisiejszy mecz z Parmą. A że z Barceloną nie zagra to raczej pewne - z bardzo prostego powodu - nie ma go na liście zgłoszonych do LM.

Poza tym na SS będzie brakowało również Van Bommela - pauzuje za żółte, więc prawdopodobnie maluchów będzie musiał kopać Ambrosini.

Awatar użytkownika
woolfik
Chuck Norris

A no faktycznie, van Bommel nie zagra w 1 meczu. Teraz moja nadzieja troche opadła bo Milan nie ma drugiego tak dobrego defensywnego pomocnika. A Gattuso raczej nie potrzebny bo go da się łatwo ograć tym bardziej przez kogoś takiego jak Messi. Ale wszyscy wiemy, że Barcelona nie rozgrywa swojego najlepszego sezonu i są do zatrzymania, co pokazały te słabsze drużyny ligi hiszpańskiej.

Ingen175
Kradziej

Ja tylko wstawię taki żarcik :
Obrazek

BTW. Fajnie ,że Gattuso wraca. A wiadomo co z Robinho ?

Awatar użytkownika
woolfik
Chuck Norris

Robinho prawdopobnie nie zagra w lidze mistrzów, no ale zobaczymy. Zawsze zostaje młody El Shaarawy.

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

Dzisiaj nie ma go w kadrze, ale prawdopodobnie we wtorek z Juve powinien już być - na LM będzie już na pewno.
woolfik pisze:Ale wszyscy wiemy, że Barcelona nie rozgrywa swojego najlepszego sezonu i są do zatrzymania, co pokazały te słabsze drużyny ligi hiszpańskiej.
Ze słabszymi drużynami brakuje motywacji, taka prawda - jakbyś w ciągu 4 ostatnich lat wygrał 2 x LM, ME i MŚ to nawet kurduplom nie chce się biegać z Gijon czy innym Getafe - ale obrona LM to coś czego jeszcze nikt nie zrobił, więc raczej nie upatrywałbym w tym jakiejś szansy.

Milan musi po prostu zagrać 2 swoje najlepsze mecze w tym dziesięcioleciu, a i tak niekoniecznie to wystarczy.

Ingen175
Kradziej

Ja jestem za utrzymaniem tradycji. Niech ktoś inny wygra LM.
Taka rotacja dobrze robi piłce.

Awatar użytkownika
woolfik
Chuck Norris

Szaitis @ znając Milan raczej nie zagra, no ale obecnie mediolańczycy nie mają lepszego napastnika.

Ingen175 @ popieram, już to kiedyś tutaj pisałem.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Ingen175 pisze:Ja jestem za utrzymaniem tradycji. Niech ktoś inny wygra LM.
Taka rotacja dobrze robi piłce.
Real :?: :wink: Myślę, że taka rotacja nie zrobi piłce dobrze. Jeśli ma być rotacja, to kibicuję Benfice :P . W drugiej połówce - nie myślałem, że kiedykolwiek tak będzie - Bayernowi :mrgreen: .

Ingen175
Kradziej

Nie koniecznie Real, może być Bayern, ba nawet Benfica może być.
Zresztą dlaczego by nie Real, ostatni raz tytuł zdobyli w 2002. Czas najwyższy zdobyć trofeum. Świetny sezon i doskonała forma Benzemy zwiększają tylko szanse.

BTW. http://ofsajd.onet.pl/faceci/zawstydzaj ... tykul.html :D

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Realnie patrząc największe szanse daję Realowi, potem Barcelona/Milan, potem Chelsea, ale jakby np. Befica wyskoczyła, to byłoby faktycznie ożywczo, poza tym inne zespoły europejskie z drugiej półki finansowej może uwierzyłyby, że można...

Ingen175
Kradziej

Bayern też mógłby, chociaż patrząc po ich formie w lidze .... to raczej nie.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Uważaj Ingen, bo dostaniesz ostrzeżenie za filmik w stopce...

Ingen175
Kradziej

A co jest z nim nie tak ? Mały format, filmik krótki. To nie można mikro filmików zamieszczać ?

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Coś tam w regulaminie jest takiego, że niby nie może absorbować, czy coś... W każdym razie walą za to ostrzeżenia i kasują takie rzeczy...

Ingen175
Kradziej

Hmm, przejrzałem regulamin i wydaje mi się że mój podpis jest w normie.

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Jeśli chodzi ci o rozmiar, to być może, jeśli o to:
"5.1. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez użytkowników na łamach Forum Border Princes w podpisie użytkownika zawartości animowanej, zbyt jaskrawej, dużej lub w inny sposób uciążliwej dla innych użytkowników. Dopuszczalny rozmiar podpisu użytkownika to 80 pikseli wysokości lub 4 linijki tekstu w standardowym rozmiarze. Administracja Border Princes zastrzega sobie prawo do usuwania grafik nie spełniających w/w wymogów"
to już nie bardzo.
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Ingen175
Kradziej

Hmm, nie jest jaskrawe, nie wydaje mi się uciążliwe. No nic, wejdzie jakiś mod i stwierdzi że nie mogę mieć to usunę.

Awatar użytkownika
woolfik
Chuck Norris

ale jest to zawartość animowana z tego co zrozumiałem.

ODPOWIEDZ