Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Zależy. Może być np. 10 lat ale to już muszą być ludzie dorośli. Dla mnie 15 latka i student IV roku to nie związek a chęć studenta przelecenia 15stki.

Wszystko zależy od ludzi.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

A 20latek i bogata 40latka to chęć wydojenia 40latki z kasy.

Dlatego napisałam "ważne, by byli szczęśliwi".

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Zostałem chamsko wmanewrowany w wyjście z psem, mimo że źle się czuję. Jak nie wyjde, to pies będzie jakieś 19 godzin bez spaceru. A tak nie można....wrrr...

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Wych pisze:jaka jest Waszym zdaniem dopuszczalna roznica wieku miedzy facetem a kobieta w zwiazku?
wprost proporcjonalna do zawartosci konta
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Wych pisze:.... nie dalem sie. A ty tak przyjmujesz ten barbarzynski jezyk i jeszcze sie tym chwalisz? Gdzie duch narodu?
No właśnie! Ja się pierwszy rok ucze tego języka i się niedaje! Na koniec dostałem całe 2! :P
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Wych
Mudżahedin

Post autor: Wych »

@Skavenblight - no wybacz ale poki co nie moge plusow wypatrzec

@TomCio - ja mialem rokrocznie 5 :wink: Ale nadal moja znajomosc jezyka ogranicza sie do 5 przeklenstw, kilku zwrotow i liczenia do dziesieciu. No i niesmiertelne "Ich heisse Peter. Ich bin sechzehn jahre alt. Ich komme aus Polen etc."

A aproppos tematu ktory sam poruszylem to tez myslalem kiedys dokladnie tak samo jak Skavenblight. Ale teraz jak tak sobie mysle to nawet jesli mialbym sie zwiazac z dziewczyna 5-6 lat starsza, co wydaje sie dosc niewielka roznica, to jakas zupelna abstrakcja. Jak jabym konczyl studia to ona bedzie juz po 30, co z kolei oznacza ze juz pomalu trzeba by myslec o dzieciach. Poza tym kurcze nawet juz teraz to bylaby zupelna odmiennosc, bo jakby nie patrzec ja jeszcze szczeniak jestem, a kobieta w wieku 25 lat to umowmy sie wkroczyla juz w dorosle zycie.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Wych pisze:@Skavenblight - no wybacz ale poki co nie moge plusow wypatrzec
Przyjdzie czas, przyjdzie... ;)
Wych pisze:A aproppos tematu ktory sam poruszylem to tez myslalem kiedys dokladnie tak samo jak Skavenblight. Ale teraz jak tak sobie mysle to nawet jesli mialbym sie zwiazac z dziewczyna 5-6 lat starsza, co wydaje sie dosc niewielka roznica, to jakas zupelna abstrakcja. Jak jabym konczyl studia to ona bedzie juz po 30, co z kolei oznacza ze juz pomalu trzeba by myslec o dzieciach. Poza tym kurcze nawet juz teraz to bylaby zupelna odmiennosc, bo jakby nie patrzec ja jeszcze szczeniak jestem, a kobieta w wieku 25 lat to umowmy sie wkroczyla juz w dorosle zycie.
Ja w sumie na ten temat nic nie myślę, bo jest mi obojętne, jaka jest różnica wieku między innymi ludźmi, jeśli im to nie przeszkadza. Ja jestem z Hakiem, więc innej różnicy jak te 2 lata nie uznaję z zasady, ale to się tyczy tylko nas, oczywiście :) gdyby był starszy 10 lat, to bym pewnie uważała, że 10 lat jest super itd. ;)

Awatar użytkownika
Wych
Mudżahedin

Ja niby tez uwazam ze 2 lata to calkiem optymalna roznica tym bardziej, ze moja luba jest akurat o tyle mlodsza. Tak sobie tylko czasem lubie pomyslec, co by bylo gdyby... :wink: A w tym przypadku po prostu szokuje mnie fakt, ze niby mala roznica wieku 5-6 lat jednak jest ogromna roznica emocjonalna. Tak mi sie przynajmniej wydaje.

Awatar użytkownika
Gilda
Chrzestna Wróżka

Post autor: Gilda »

Wych pisze:A tak z innej beczki - jaka jest Waszym zdaniem dopuszczalna roznica wieku miedzy facetem a kobieta w zwiazku? Bo mialem dzis ostra dyskusje na ten temat z przyjaciolka i chce poznac wiecej opinii.
Zdefiniuj "dopuszczalna".Z jakiego punktu widzenia? Etycznego?Biologicznego?Materialnego?

U mnie na ten przykład 6 lat różnicy jest w sam raz.

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Wszystko zależy kiedy jest to 5-6 lat... Ty masz załóżmy 26 a ona 20 to ta różnica nie jest tak ogromna z czasem będzie jeszcze mniejsza bo wiadomo 20 lat a 14 to jest..... (pedofilia). No i najlepiej żeby kobieta była młodsza ;)

Awatar użytkownika
Wych
Mudżahedin

Wiesz ciezko mi to zdefiniowac, bo wlasciwie chodzilo mi o wszystko po trochu, ale chyba przede wszystkim o to, zeby sama w sobie nie byla po prostu przeszkoda w zrozumieniu pomiedzy partnerami, czyli mysle ze wchodzi w to po czesi o aspekt biologiczny, ale wlasnie tez o etyczny i roznice emocjonalna.
Tez myslalem ze 6 lat to calkiem ok, ale zawsze patrzylem na to przez pryzmat, ze facet powinien byc starszy. Dopiero niedawno zaczalem sie zastanawiac co by bylo jakbym spotkal o tyle lat starsza od siebie dziewczyne i tu pojawil sie zonk. Moze gdybym byl starszy to roznica nie bylaby tak widoczna, ale w chwili obecnej gdy mam 19 lat to jakis kosmos.

Sykstus
Masakrator

A tak BTW ja mam 18 i nie dręczą mnie takie problemy stary jeszcze młody jesteś :p Ciesz sie życiem :P Carpe Diem

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Wych pisze: @TomCio - ja mialem rokrocznie 5 :wink: Ale nadal moja znajomosc jezyka ogranicza sie do 5 przeklenstw, kilku zwrotow i liczenia do dziesieciu. No i niesmiertelne "Ich heisse Peter. Ich bin sechzehn jahre alt. Ich komme aus Polen etc."
Spoko. U nas wszyscy co piwerwszy raz się niemca uczą to 2 albo 1 na koniec, tylko ci co kilka lat już to dostali po trójce :wink: . No i też kurewsko trudno jest bo od 51% jest dwója, gdy przy matmie (najbardziej przeje***y przedmiot w szkole) jest dwója od 34% :wink: .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Sykstus pisze:A tak BTW ja mam 18 i nie dręczą mnie takie problemy stary jeszcze młody jesteś :p Ciesz sie życiem :P Carpe Diem
Eee Hak w tym wieku już znał mnie, nie zdążył się nacieszyć życiem :twisted:

Sykstus
Masakrator

Skavenblight pisze: Eee Hak w tym wieku już znał mnie, nie zdążył się nacieszyć życiem :twisted:
Biedny Hak składam mu kondolencje... Stary straciłeś najlepsze lata życia :P (jak ty z nią potrafisz wytrzymać :P )

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Sykstus pisze:
Skavenblight pisze: Eee Hak w tym wieku już znał mnie, nie zdążył się nacieszyć życiem :twisted:
Biedny Hak składam mu kondolencje... Stary straciłeś najlepsze lata życia :P (jak ty z nią potrafisz wytrzymać :P )
Nawet nie wiesz, jak bardzo masz rację.
Ale potem zyskał, a teraz...
Teraz to wytrzyma już wszystko :twisted: nawet mnie ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Moja ładniejsza połowa jest 3 lata starsza i jest świetnie :)
To tyle w temacie "jaka jest dopuszczalna różnica". ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Gilda
Chrzestna Wróżka

Post autor: Gilda »

Wych pisze:Wiesz ciezko mi to zdefiniowac, bo wlasciwie chodzilo mi o wszystko po trochu, ale chyba przede wszystkim o to, zeby sama w sobie nie byla po prostu przeszkoda w zrozumieniu pomiedzy partnerami, czyli mysle ze wchodzi w to po czesi o aspekt biologiczny, ale wlasnie tez o etyczny i roznice emocjonalna.
Tez myslalem ze 6 lat to calkiem ok, ale zawsze patrzylem na to przez pryzmat, ze facet powinien byc starszy. Dopiero niedawno zaczalem sie zastanawiac co by bylo jakbym spotkal o tyle lat starsza od siebie dziewczyne i tu pojawil sie zonk. Moze gdybym byl starszy to roznica nie bylaby tak widoczna, ale w chwili obecnej gdy mam 19 lat to jakis kosmos.
Myślę,że w przypadku gdy kobieta jest starsza to może mieć to ręce i nogi pod warunkiem,że obydwoje skończyli te dwadzieścia pare lat.Wcześniej to raczej nie wypali m.in.: z powodu innych priorytetów.

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

TomCio pisze: Spoko. U nas wszyscy co piwerwszy raz się niemca uczą to 2 albo 1 na koniec, tylko ci co kilka lat już to dostali po trójce :wink: . No i też kurewsko trudno jest bo od 51% jest dwója, gdy przy matmie (najbardziej przeje***y przedmiot w szkole) jest dwója od 34% :wink: .
Ja niemca "uczyłem się" przez 3 lata posiadając dumne 2. Jak się dowiedziałem że jeszcze w Liceum będzie niemiec i ruski w dodatku to wpadłem w depresje. Co ty chcesz od majzy, ja miałem 6 na koniec :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze:Moja ładniejsza połowa jest 3 lata starsza i jest świetnie :)
To tyle w temacie "jaka jest dopuszczalna różnica". ;)
W Twoim podeszłym wieku to przestaje mieć znaczenie :twisted:

Zablokowany