Re: Blog o Myszolakach [18.03 Slaves]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Blog o Myszolakach [18.03 Slaves]
C sm !!! Trzymasz się kursu i to mi się bardzo podoba! Naprawdę piękny unit! W końcu jakieś interesujące skaveny (kolorystycznie) a nie ciągle ten zgnito zielony! Ja bym chciał ich w całości zobaczyć, tzn tak rodzinnie
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Regiment prezentuje się świetnie Dobry pomysł z bagnem
Świetna robota robaszku
Pomaluj tę drugą abominację albo kółko
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Re Pasiak: No Abominacja czeka :( Boli mnie serce od mysli wydawania kilkuset zloty na malowanie figurki ktorej nie moge wystawic :P Ale zbieram sie w sobie po malu. Jak w koncu bedzie pomalowana to bede pewnie wystawial na zmiane ;> Wheel jest pomalowany ale mi sie nie podoba niestety. Bedzie szledl do przemalowania pewnie. W kazdym razie sztandar na pewno i dorzuce te harleyowe frendzelki o ktorych rozmawialismy kiedys. A na sztandarze jakas przerobka krzyza West Coast Choppers ;-) Ale to odlegly plan poki co. Teraz pod pedzel pojdzie Mortar bo jeszcze sie ktos zorientuje w koncu ze proksuje go Wapfire'em ostatnio ;P
Re Kefas: Za malo mam pomalowane zeby robic rodzinne zdjecie :P ale na pewno wrzuce jak bedzie juz co pokazac.
Re Kefas: Za malo mam pomalowane zeby robic rodzinne zdjecie :P ale na pewno wrzuce jak bedzie juz co pokazac.
Battle na trzezwo bylby nudny...