Star Wars: The Old Republic MMO
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Star Wars: The Old Republic MMO
Wlasnie tez mialem straszny problem zeby zdecydowac sie czym grac
Imo BH i przemytnik (z tego co widzialem) maja najlpesze sciezki dialogowe. Tez pare razy z krzesla prawie spadlem
Imo BH i przemytnik (z tego co widzialem) maja najlpesze sciezki dialogowe. Tez pare razy z krzesla prawie spadlem
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Wróciłem do SWTOR, po krótkiej przerwie i tak mnie wciagnał Sith Wariorr że mam już 35 lvl tanka
Trochę nakreciłem się trylogią Darth'a Bane'a (do kupienia w każdym kiosku cz.1 za 6 pln 2-3 za 13).
Czekam na patch 1.2 i widzę ze Bioware uczy sie na błędach.
Gra ktos na Luka Sene?
Trochę nakreciłem się trylogią Darth'a Bane'a (do kupienia w każdym kiosku cz.1 za 6 pln 2-3 za 13).
Czekam na patch 1.2 i widzę ze Bioware uczy sie na błędach.
Gra ktos na Luka Sene?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
no na 1.2 to chyba każdy czeka. ja czekam aż połączą serwery bo ostatnio nie są jakoś obłożone. Ja przerzuciłem sie na serwer Niman bo tak kumpel jest w bardzo dobrej gildi: Hope and Glory i sam też już złożyłem podanie o przyjęcie(trochę szkoda legacy ale uj z tym) Gildia ważniejsza bo bez tego nie ma za bardzo co robić po 50lv. Tylko niestety muszę grać po złej stronie mocy i najbardziej denerwująca rzecz (bo republikanów jest 2 razy mniej wszędzie) ponad połowa wz to hutball:/ obu 1.2 cos z tym zrobil...
Ja miałem nie tylko z ta gra ale z tą też (bo wszystkie kupuje jak sie da przez net) robisz screena wysyłasz do sprzedawcy a on wysyła nowy klucz z reguły tak jest.
Jak ktoś chce tydzień pograć to zrobili tak że gracze mogą zaprosić znajomych i wtedy mają za darmo tydzień jak ktoś chce być zaproszony to pm:)
Jak ktoś chce tydzień pograć to zrobili tak że gracze mogą zaprosić znajomych i wtedy mają za darmo tydzień jak ktoś chce być zaproszony to pm:)
Moze jednak nie pierwsze doniesienia mówiły że pod koniec kwietnia teraz oficjalnie napisali:
Shotgun-clavy: When are character transfers going to become available? And are server transfers a real possibility?
Daniel Erickson: Character transfers between servers are definitely going to be available in the future and we’ll announce details as soon as we have firm dates.
Poza tym znalazłem info że nie zamierzają łączyć serwerów że uważają że nie są puste i te tysiące postów na ich stronie to ja nie wiem skąd sie wzięły, Wczoraj co prawda był ruch jak dawno nie było ale to przez wyjście 1.2 jeśli ludzie nie zostaną przez 1.2 to znowu będzie pustawo ja na szczęście mam prężną gildie ale smutno sie robi jak we flocie jest 50 os z czego 20 z gildi:/ Jak nie umożliwią transferu albo nie połączą tego pierdylionu serwerów będzie kicha:(
Shotgun-clavy: When are character transfers going to become available? And are server transfers a real possibility?
Daniel Erickson: Character transfers between servers are definitely going to be available in the future and we’ll announce details as soon as we have firm dates.
Poza tym znalazłem info że nie zamierzają łączyć serwerów że uważają że nie są puste i te tysiące postów na ich stronie to ja nie wiem skąd sie wzięły, Wczoraj co prawda był ruch jak dawno nie było ale to przez wyjście 1.2 jeśli ludzie nie zostaną przez 1.2 to znowu będzie pustawo ja na szczęście mam prężną gildie ale smutno sie robi jak we flocie jest 50 os z czego 20 z gildi:/ Jak nie umożliwią transferu albo nie połączą tego pierdylionu serwerów będzie kicha:(
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Trzeba wskrzesić temat bo się wydarzyło.
Uwaga ....
Napięcie....
SWTOR przechodzi w model FRI TU PLEJ :] i się wkur@#$% bo wydałem na ten sht w sumie jakieś 500 PLN
Uwaga ....
Napięcie....
SWTOR przechodzi w model FRI TU PLEJ :] i się wkur@#$% bo wydałem na ten sht w sumie jakieś 500 PLN
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
http://www.swtor.com/free/featuresMomoTheKiller pisze:Trzeba wskrzesić temat bo się wydarzyło.
Uwaga ....
Napięcie....
to bedzie hybryda, F2P bedziesz mial tylko story line, i limited WZ, zero operacji
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Akurat raidy czyli operacje to pięta achillesowa
Ta lista zostanie też zmieniona bo na Tweeterze napisali że gracze płacący nie będą mieli przewagi w grze nad F2P.
Wystarczy że Tokeny kartelu Huttów bedzie można kupic w grze i za nie odblokować dostępy do contentu premium.
Tak czy siak umarł kolejny WoW-killer muahahahaah
Ta lista zostanie też zmieniona bo na Tweeterze napisali że gracze płacący nie będą mieli przewagi w grze nad F2P.
Wystarczy że Tokeny kartelu Huttów bedzie można kupic w grze i za nie odblokować dostępy do contentu premium.
Tak czy siak umarł kolejny WoW-killer muahahahaah
Pyka ktoś jeszcze w SWTORa? Ja od niedawna zacząłem, pykam na Tomb of Freedon Nadd (En PvP), ale dopiero 18 lvl. Bardziej podchodzę do tego jak do KotORa 3, ale fajnie by była razem poquestować, więc dajcie znać czy ktoś jeszcze gra.
Ostatni post dość stary więc jeśli ktoś nie jest na bieżąco to gra jest teraz Free to Play. Niedawno był spory patch (2.0) i trochę się rzeczy (podobno) pozmieniało.
Ostatni post dość stary więc jeśli ktoś nie jest na bieżąco to gra jest teraz Free to Play. Niedawno był spory patch (2.0) i trochę się rzeczy (podobno) pozmieniało.
Pykam, IX Kohorta, ToFN.
Trzeba przyznac, ze swtor sie trzyma niezle, jest pelno ludzi, aktywny rynek, content PvE przed 2.0 pierwsza grupa od nas skonczyla moze 2 miesiace temu dopiero, wiec stagnacji nie ma. RotHT wydaje sie poki co troche za latwy patrzac na poziom starych opsow i nowych FP HM, ale na S&V jeszcze nie bylem, wiec poczekam z marudzeniem.
Trzeba przyznac, ze swtor sie trzyma niezle, jest pelno ludzi, aktywny rynek, content PvE przed 2.0 pierwsza grupa od nas skonczyla moze 2 miesiace temu dopiero, wiec stagnacji nie ma. RotHT wydaje sie poki co troche za latwy patrzac na poziom starych opsow i nowych FP HM, ale na S&V jeszcze nie bylem, wiec poczekam z marudzeniem.
Ja też cały czas gram na Tomb of Freedon i przyznaję że wiele po f2p się zmieniło dodali mnóstwo wyjaśnień i praktycznie prowadzą za rękę tych co nie potrafili grać po przejściu wątku głównego. Group finder też sie dobrze spisuje i ogólnie nie zauważam braku graczy wręcz przeciwnie.
to jeszcze dajcie znac czy cos zmienili z silnikiem i serwerami gry?
czy nadal gierka potrafi sie przyciac z niewiadomych przyczyn.
bo nie ukrywam, ze z checia bym powrocil tylko denerwowalo mnie klatkowanie przy wiekszej ilosci osob.
i jak to jest z tymi mikroplatnosciami?
czy nie wydajac ani zlotowki na gre bede mial jakiekolwiek szans z tymi ktorzy wydaja kase?
czy nadal gierka potrafi sie przyciac z niewiadomych przyczyn.
bo nie ukrywam, ze z checia bym powrocil tylko denerwowalo mnie klatkowanie przy wiekszej ilosci osob.
i jak to jest z tymi mikroplatnosciami?
czy nie wydajac ani zlotowki na gre bede mial jakiekolwiek szans z tymi ktorzy wydaja kase?
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie