@lidder, proponuje zamienić skalę mocy compa na penisa. Zaliczysz wtedy jeszcze kilka plusów i lajków na TWF

Moderator: swieta_barbara
Może zróbcie, żeby żyrokoptery nie liczyły się jako maszyny. Kilka osób płakało głównie dla tego na ograniczenia, że mając do wyboru klope lub canon a żyrko wybierze jedną z dwóch pierwszych opcji. Ten model może urozmaicić krasnoludzkie rozpiski i wytrącicie jeden z argumentów do płaczu u dwarfickich graczy. Dodam tylko, że to 140 punktów strzelające (a więc tylko po ruchu na 10") zionięciem na starych zasadach, a nie nowych.Shino pisze:
dwarfy: zdjete zostalo to co musialo byc zdjete. dwarfy maja teraz swietna antymagie (jak na ograniczony death i shadow) nie wiem czy sa takie beznadziejne. Mozliwe, ze sie jeszcze cos w tej armii zmieni
pozdro
Oki, nie pomyślałem o nowym booku ale analogicznie w ogóle mogliście tego Imperium nie ruszać i też byłoby nieźleShino pisze:tak. nie ma sensu sie sprzeczac o ograniczenie trwajace miesiacLazur pisze:WTF? seriously? To jest Twój argument?Shino pisze: empire: mi bylo wszystko jedno co z ta namiastka armii zrobia. i tak to nie ma znaczenia
Przy obecnych restrykcjach i olaniu tej armii to na pewno...Shino pisze:lidder knows best...Lidder pisze:Shino sugeruje, że skład już jest![]()
aczkolwiek mogie sie z toba zalozyc, ze mlody i crus nie wezma obecnego booka do empire
chcesz powiedziec, ze nagle sie okazuje, ze ma nie byc nowego empire przed etc?Lidder pisze:Spoko, o co się zakładamy?![]()
Jaja jak beretybigpasiak pisze:Przy obecnych restrykcjach i olaniu tej armii to na pewno...Shino pisze:lidder knows best...Lidder pisze:Shino sugeruje, że skład już jest![]()
aczkolwiek mogie sie z toba zalozyc, ze mlody i crus nie wezma obecnego booka do empire![]()
Inaczej dało się coś ciekawego z niej wycisnąć by normalnie powalczyło a teraz...
Dalej mówimy o imperium...?Rince pisze:Jaja jak beretyTwierdzisz, ze ten draft top3 armie uczynil niegrywalna?