Nowy WoCh
Moderator: JarekK
- swieta_barbara
- habydysz
Re: Nowy WoCh
To co mnie osobiscie najbardziej cieszy to zmniejszona cena lordunia. WoCh na gadzie, jak w 7mej edycji - hell yeah!
Murmandamus pisze:oj tam oj tam. Będzie co będzie. Niech słabi wyznawcy wyprzedawają, prawdziwi wierni wykupią a słabych odstępców mroczna czwórka zmieni w pomioty chaosu. Po za tym to tylko ploty. Nie bójmy się zmian, zmiany są esencją chaosu i ci co się ich obawiają nie powinni grać tą armią . Dla mnie mogą zmieniać cokolwiek. Pragnąłbym tylko możliwości wystawienia greater demona.
No u mnie będzie co wyprzedawać i może się nachapiesz bo od jakiegoś czasu Pani jeziora mnie pociąga hehe. Od 6 edycji zebrałem 8k ptków z czego 4k pomalowane w tym 100 marudów i 50 warriorów (jak mi ich znowu powarzywią to idę na romans z Bretonami )
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
zawsze dziwią mnie gracze sprzedające jedną armie by kupić inną. Przecież to czysta strata. Sprzedasz za mniej niż kupisz, tracisz na malowaniu a gdy nowa edycja wychodzi nie masz starej armii. Ja zawsze wolałem dobierać następną i nigdy nie sprzedać nic ze starej armii i taraz mam 5 już. Miałbym sześć ale byłem debil idiota i kompletny kretyn bo mojej ex oddałem jedną bo chciała się nauczyć potem stała się ex i do dziś sobie pluje w brodę za moje byłe tomb kingi...
-
- Masakrator
Sirjusli, dajcie spokój. To są plotki jeno.
Poza tym większość zmian zapowiedzianych jest na plus.
Zwłaszcza warriorzy z 2A za 12pkt. mniam. I jebać 5I.
Poza tym większość zmian zapowiedzianych jest na plus.
Zwłaszcza warriorzy z 2A za 12pkt. mniam. I jebać 5I.
- swieta_barbara
- habydysz
Chyba Ty, Murmi.Murmandamus pisze:zawsze dziwią mnie gracze sprzedające jedną armie by kupić inną. Przecież to czysta strata. Sprzedasz za mniej niż kupisz, tracisz na malowaniu a gdy nowa edycja wychodzi nie masz starej armii. Ja zawsze wolałem dobierać następną i nigdy nie sprzedać nic ze starej armii i taraz mam 5 już. Miałbym sześć ale byłem debil idiota i kompletny kretyn bo mojej ex oddałem jedną bo chciała się nauczyć potem stała się ex i do dziś sobie pluje w brodę za moje byłe tomb kingi...
Lacznie z malowaniem za moje DE zaplacilem 3400 zl, sprzedalem je za 3200 zl, a gralem nimi 2 lata.
Na chwile obecna moj WoCh wart jest z malowaniem jakies 4500-5000 zl, spokojnie sprzedalbym go za te sume, albo i wiecej (tyle, ze pewnie ciezko byloby znalezc nabywce, ze wzgledu na dziwny motyw na podstawkach).
Varinastari +1
Tez to czuje, byle halabardy nie podrozaly. Oddzial 30 FCG z halabardami to jakies 420 punktow, zostaje jeszcze 30 na jakis spoko bannerek albo na tarcze.
-
- Masakrator
Shadow na małych magach zajebiście pomoże. To jeden z bardziej synergicznych sposobów na dopalenie combatu na korzyść gracza. Zresztą, widać to nawet po plewnych bestiach, gdzie miasmy, enfeeble i razory chlastały jak siemasz.
Strata I równa jest 1-2pkt. za model. Dlatego też raczej nie spodziewam się zmian cen broni. Zresztą, dwurat prawie zawsze jest za 2pkt. a halabarda za 1.
Strata I równa jest 1-2pkt. za model. Dlatego też raczej nie spodziewam się zmian cen broni. Zresztą, dwurat prawie zawsze jest za 2pkt. a halabarda za 1.
Zmiany brzmią generalnie nieźle. Poproszę tylko fajne lory i przedmioty i będzie spox. Mam nadzieję, że będę mógł spokojnie pociskać na warriorach + ryckach.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
- Infernal Puppet
- Masakrator
Co ma być, to będzie . Tańszy lord, tańszy DP, tańsi wojacy, lepsze Dogry, lory zapewne też, więc słabo być nie powinno.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Da, się, da. Tylko żeby GW nie usiłowało tego udowodnić w praktyce .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
fiolki już mieć nie będziesz. ale lepszy bedzie przerzut 6 u wroga z havena. zmieści się jeszcze ward na 4+.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Może jeszcze frytki do tego ?swieta_barbara pisze: Jesli dogry beda mialy staty m7 ws4 s5 t5 w4 i3 a3 ld8 i as 4+ i nie beda kosztowac wiecej niz 60 punktow z dwurakami + beda mogly wykupic muzyka, to beda przekozackie.
Z tego co czytam, idzie w niezłym kierunku, też przypominają mi się VC, zanosi się na zmiany w podobną stronę. Aczkolwiek w warriorów bez marka do końca mi się nie chce wierzyć, czymś straszyć muszą
jak miałyby działać oltarze skorowrriory nie miałyby marków/ ;/
Ostatnio zmieniony 25 mar 2012, o 10:24 przez Dymitr, łącznie zmieniany 1 raz.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- White Lion
- Kretozord
fajnie by było jakby dali mega premierę 7 kwietnia - WoCh i Imperium razem
i np. jakieś duże pudło w stylu Battle for Skull Pass ale w wersji Storm of Chaos z tymi dwoma armiami
i np. jakieś duże pudło w stylu Battle for Skull Pass ale w wersji Storm of Chaos z tymi dwoma armiami