Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Jedy Knight pisze:@ Awatar Tomasha;

Tomku, zacząłeś grać w Battla turniejowo? :shock:
:lol: =D>

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Katylina pisze:Jest różnica pomiędzy religijnością, poglądami politycznymi które nie powinny wpływać na relacje nauczyciel-uczeń a po prostu chamska nietolerancja która nie jest ideologiczna.
Czy tego chcesz, czy nie nietolerancja jest jak najbardziej ideologiczna. Ideologia nie kończy się tam gdzie Ty uważasz, ze się skończyć powinna, za III Rzeszą też stała określona ideologia, czy głupia, czy nie to inna sprawa, ale ideologia to jednak była i jak już mówiłem ocena z matematyki nie jest od tego, zeby prowadzić z uczniem sprzeczki ideologiczne. Ocena z matematyki jest od tego, żeby sprawdzić czy uczeń potrafi zbadać zmienność funkcji i obliczyć pole powierzchni prostopadłościanu.
A licky boom boom down!!!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Jedy Knight pisze:@ Awatar Tomasha;
Tomku, zacząłeś grać w Battla turniejowo? :shock:
Nie, to zdjęcie z urodzin.
Ostatnio o wiele przyjemniej gra mi się w 40k. Ale nie bój nic, jeszcze Ci skopię tyłek w tym roku ;)
b_sk pisze:jak już mówiłem ocena z matematyki nie jest od tego, zeby prowadzić z uczniem sprzeczki ideologiczne. Ocena z matematyki jest od tego, żeby sprawdzić czy uczeń potrafi zbadać zmienność funkcji i obliczyć pole powierzchni prostopadłościanu.
Po przemyśleniu argumentów Bartka zgadzam się z nim.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Ostatnio o wiele przyjemniej gra mi się w 40k. Ale nie bój nic, jeszcze Ci skopię tyłek w tym roku
Co, zdziecinniałeś na starość? :?

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Tomash pisze:Jak się dałeś poznać jako nietolerancyjny buc, to co miała zrobić? Pogłaskać? "Dobry faszysta, bij brudasów"?

Wybacz słownictwo, zią, ale musiałeś jakoś grubo podpaść, jeśli miała takie podejrzenia.
No właśnie nie! Nic z tych rzeczy. Na początku roku popatrzyła na mnie i mówi "Ooo młodzież wszechpolska" :lol: . Zresztą nie tylko do mnie :wink: . No i na jej lekcjach jako jedynej nauczycielki w szkole to akurat moja klasa siedzi cicho. Nawet niemiałem jak podpaść.
W połowie roku już mnie lubiała także było ok :wink: , tylko co jakiś czas puszczała texta, że jak się dowie, że jestem nietolerncyjny to będę mieć ciężko :P . Poprostu ona myślała strereotypami i oceniała po wyglądzie :wink: .

Pozatym twoim zdaniem jak nie lubie pedałów i komunistów to robi to ze mnie faszystę? I odczep się w końcu kurde ode mnie :P .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

A to sorry ;) Głupia baba (jakich wiele w polskich szkołach) i tyle.
Pozatym twoim zdaniem jak nie lubie pedałów i komunistów to robi to ze mnie faszystę?
Zacznijmy od tego, że nigdzie nie nazwałem Cię faszystą. Nawet o to nie posądziłem. Popatrz na cudzysłów, zią :)

Natomiast po dorzuceniu słuchania skinheadowskich kapel do tego, co w cytacie - jest co najmniej dziwnie.
Znaczy, ja bardzo cenię patriotów. Fajnie, że jesteś dumny z bycia Polakiem - ja też. W userbarze masz sporo rzeczy, które i ja uwielbiam (z wyjątkiem "christianity" :P ).
Ale zapisane gotyckopodobną czcionką "polish pride" wywołuje bardzo niefajne skojarzenia z pewną opcją, która też lubiła pisać gęsto i dużo o swojej dumie narodowej, tylko że po niemiecku.
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Tomash pisze:...Natomiast po dorzuceniu słuchania skinheadowskich kapel do tego, co w cytacie - jest co najmniej dziwnie...
Było nie było, to takie zespoliki jak Honor całkiem niezłą muzę robią o ile ograniczymy się do pewnej pukowo-oiowej stylistyki, co prawda teksty są żenujące, ale muzycznie to raczej trzyma poziom jakiś.
Mam kumpla, który sciąga to wszystko na potęgę, a potem wypala na płytach, ze swastykami i podpisem Hitler Records. :wink:

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Kurwa mać, cały dzisiejszy dzień budowałem z balsy rock lobbę zapodkładowałem i zostawiłem do wyschnięcia i przyszedł mój pies i ją zeżarł. Jak ja go w tej chwili nienawidzę.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

b_sk pisze:
Tomash pisze:...Natomiast po dorzuceniu słuchania skinheadowskich kapel do tego, co w cytacie - jest co najmniej dziwnie...
Było nie było, to takie zespoliki jak Honor całkiem niezłą muzę robią o ile ograniczymy się do pewnej pukowo-oiowej stylistyki, co prawda teksty są żenujące, ale muzycznie to raczej trzyma poziom jakiś.
Mam kumpla, który sciąga to wszystko na potęgę, a potem wypala na płytach, ze swastykami i podpisem Hitler Records. :wink:
Honor to zespol kultowy, 'narodowy socjalizm' czy 'na szubienice' to piosenki ktore po przesluchaniu podspiewuje sie pod nosem tygodniami :twisted:

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

b_sk pisze:Kurwa mać, cały dzisiejszy dzień budowałem z balsy rock lobbę zapodkładowałem i zostawiłem do wyschnięcia i przyszedł mój pies i ją zeżarł. Jak ja go w tej chwili nienawidzę.
LOL takich rzeczy nie dawaj na podłodze :P Zabij psa i daj żółtkom do zjedzenia :P To będzie słodka zemsta ]:->

Awatar użytkownika
Cresus
Mudżahedin

Post autor: Cresus »

Sykstus pisze: Zabij psa i daj żółtkom do zjedzenia :P To będzie słodka zemsta ]:->
uważaj bo przyjdzie fleshhound i cie zje :)
Obrazek
SZARŻAAA!!!
new steggie has super huge multi fire high strength big blowguns

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

E tam poczęstuje go glanem w pysk to sobie pójdzie (jeśli zdam fear-a oczywiście :P ) BTW widziałem w TV reklamówek Polcona :P

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Bardzo dzięki za spotkanko w Paradoxie. Było b. miło, tylko szybko się Hakostwo ulotniło a krótko potem i ja musiałem w znanej wam sprawie :wink:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Hakostwo usiłuje pracować na dobrą opinię rodziców :D Ale było bardzo miło poznać Cię Fanatyku! I miło, że i Tomash doszedł [bez skojarzeń] i M.T. przypadkowo był. I Nilgar... kurde... dużo ludzi...

Ależ jestem głodna, idę jeść!

EDIT: Co to jest niecałe 15 postów dziennie... jaki tam szacun...

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Ale daj spokój, dobijesz do 20 :lol:\

No oczywiście że miło było was poznać wszystkich, następne spotkanie jest musem nie pytaniem :wink: tylko tym razem uzbroję kogoś w pęk kluczy...
Ostatnio zmieniony 2 sie 2007, o 20:44 przez Fanatyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Katylina pisze:Ale daj spokój, dobijesz do 20 :lol:
Kiedy? Jadę na 12 dni, potem we wrześniu na pewnie 2 tygodnie... nie da rady!
Straszne :lol:

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Post autor: Kapitan Hak »

Kapitanostwo Hakostwo dziękuje za udane spotkanie!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
ObrazekObrazekObrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

I ja dziękuję, fajno było.

Cieniasy zmyły się wcześnie, więc mężczyźni mogli potem w spokoju pogadać :twisted:

;)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze:Cieniasy zmyły się wcześnie, więc mężczyźni mogli potem w spokoju pogadać :twisted:

;)
No właśnie, czemu tak wcześnie poszedłeś? :twisted: Mogliśmy Cię odprowadzić! ;)

Hakostwo musi oszczędzać, nie może tyle pić!

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Post autor: Kapitan Hak »

Oszczędzać się i oszczędzać wątrobę po ostatnich ekscesach z denaturatem!
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
ObrazekObrazekObrazek

Zablokowany