Empire na stół
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
To musze obronic malarza Zamowienie bylo na armie w kolorystyce bialej z zoltymi i czerwonymi dodatkami Chociaz faktycznie koszula na zalogancie moglaby byc troche jasniejsza ( i na nastepnych juz bedzie )Lord Andre pisze:Ave
Moździerz wyszedł świetnie, natomiast inżynier średnio, szczególnie rażą żółte porcięta po prostu ohyda w połączeniu z szarą koszulą
-
- Chuck Norris
Ave
Ja bym spróbował powyciągać koszulę do białego to wtedy ten biały by tak nie raził a nawet by pasował. Jednak żółty wygląda nie najlepiej ...
Ja bym spróbował powyciągać koszulę do białego to wtedy ten biały by tak nie raził a nawet by pasował. Jednak żółty wygląda nie najlepiej ...
Zgadzam się Załogant ma za ciemna koszulę . Docelowo będzie to armia biało-czerwona (biel jak na rajtarze i herosie ) .
Załogant był jako pierwszy malowany i ....
Edit. w rzeczywistości wszystko wygląda jaśniej (zdjęcia są po prostu za ciemne ...)
Załogant był jako pierwszy malowany i ....
Edit. w rzeczywistości wszystko wygląda jaśniej (zdjęcia są po prostu za ciemne ...)
hmm no kazdy powinien tak armie pomalowac na takim poziomie conajmniej zeby gra byla przyjemniejsza
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Ładna armia się szykuje
Podstawki ładne, armata też.
Podstawki ładne, armata też.
a myslales, zeby wklejac zdjecia normalnej wielkosci? przeciez to sie pochlastac mozna wczytujac je wszystkie
freehand na sztandarze kawalerii slabiutki...
fajnie wycieniowana szata maga.
generalnie wydaje mi sie, ze strasznie nierowne to malowanie - duza rozpietosc poziomow przy poszczegolnych figurkach.
freehand na sztandarze kawalerii slabiutki...
fajnie wycieniowana szata maga.
generalnie wydaje mi sie, ze strasznie nierowne to malowanie - duza rozpietosc poziomow przy poszczegolnych figurkach.
"I fart in your general direction"
tylko przytnij je tak, zeby sie forum nie rozjezdzalo i bedzie gitWych pisze:Ja bardzo chetnie bym wrzucal je wszystkie, ale zaraz odezwa sie glosy ze strona sie dlugo wczytuje itp itd. Nastepna porcje po prostu wrzuce w oryginalnych rozmiarach.
"I fart in your general direction"
Malowanie w realu wyglada na bardziej rowne tzn. na przyklad kawa tak nie odstaje .... Zreszta herosi wiadomo ,ze musza byc troche lepiej ...
Generalnie aparat Wych-a strasznie uwydatnia przejscia (w rzeczywistosci wyglada to lepiej ,chyba )
Generalnie aparat Wych-a strasznie uwydatnia przejscia (w rzeczywistosci wyglada to lepiej ,chyba )