malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
to się nazywa mieć coacha...Lidder pisze:... P.S. Dostałem ostatnio wpierdol od lubej za to, że obessałem ostatnią bitwę w Poznaniu. Teraz się to nie powtórzy!
Lidder pisze:Mój przelew też już poszedł. Omówię z matką rozpiskę przez weekend i wyślę
P.S. Dostałem ostatnio wpierdol od lubej za to, że obessałem ostatnią bitwę w Poznaniu. Teraz się to nie powtórzy!
Znaczy sie na seks ze swoja dziewczyna uscislijmy. Nie jestem przekonany czy to dla niej taki zajebisty isteres :-) Juz nigdy nie bedziesz taki sam po imprezach z Akadera ;-PCauliflower pisze:Jak ja nie wygram tej ligi i nie będę w repie to mam pół roku szlabanu na seks!
No chyba ze mu jakies zelazne majty zalozy.Cosmo pisze:Znaczy sie na seks ze swoja dziewczyna uscislijmy. Nie jestem przekonany czy to dla niej taki zajebisty isteresJuz nigdy nie bedziesz taki sam po imprezach z Akadera ;-P
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Mi się podoba nowy. Dobra robota Furion. Mam nadzieję że nowy przejdzie bez problemów.Furion pisze:Na jaki system LoS gramy? Na obecny SLoS czy na ten z modyfikacjami, który ma realne szanse przejść? Oczywiście playtestowanie tego nowego, klarownego tworu dałoby rozsądną podstawę, żeby go lobbować zamiast obecnego.
link & additional info: http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 18&t=99808
pozdrawiam
Furion
Oj tam oj tam dziubaskuCosmo pisze:Co za gejowizna.. <macha reka z niesmakiem>
Czekaj niech tylko matka z lokal wróci! Oberwiesz, że rozpowiadasz takie głupoty!Cauliflower pisze:P.S. Byłem u babci rano, powiedziała "A ten Lidder niech lepiej weźmie juggernauty!"