Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań.
Dzięki
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Czyli musisz czytać dokładniej 

- marcus_cheater
- Oszukista
A czy Irobnlaster na euro jest liczony jako maszyna?:P
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Skąd ty chcesz mieć 4 maszyny ? :O
- marcus_cheater
- Oszukista
Mamy grać parówkę na format euro i muszę wiedziec ile krasie mają maszyn wrzucać.

"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Ironblaster jest liczony jako maszyna - niby nie ma o tym wprost ale po co cwaniakowac, działo to działo ; p Powie tak każdy rozsądny organizator ; p Poza tym ironblaster to taki template weapon więc i tak by się liczył imo
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Pytanie z innej beczki które ciagle mnie trapi: czy LookOutGnoblar jest potrzebny i nalezy go wykupować? 

Only the strongest will survive
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Xen nie powiem Ci w oparciu na własnym doświadczeniu, bo zawsze mi było szkoda tych kilku pkt