tlusta galeria
Moderator: Afro
Re: tlusta galeria
bardzo fajne działo
Hej,
Wrzuce coś od siebie. To jedne z moich pierwszych prac więc pozostawiaja wiele do życzenia Kolorystyka mocno zainspirowana ogrami Sevi'ego mam nadzieje że nie ma mi tego za złe.
Mój FireBelly- jeszcze chmurka do zrobienia
I Ironi
Dowódca
Wrzuce coś od siebie. To jedne z moich pierwszych prac więc pozostawiaja wiele do życzenia Kolorystyka mocno zainspirowana ogrami Sevi'ego mam nadzieje że nie ma mi tego za złe.
Mój FireBelly- jeszcze chmurka do zrobienia
I Ironi
Dowódca
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Takie moje uwagi:
- sugeruje nie robić zdjęć nokią 6310
- mam nieodparte wrażenie, że jednak poza chmurką Fb ma nie domalowany płomień, naszyjniki i maczugę
- krew na nabrzusznikach imho nie powinna widnieć, ale jeśli juz to w miejscach wystających takich jak kolce, a nie kolczuga czy "talizmany" do niej przyczepione.
- Irongutsi mają niedomalowany drzewiec pod ręką chorążego, i na 99% sztandar też nie jest chyba.
- Za skórę gratki jeśli to pierwszy( lub drugi ) raz to bardzo zgrabna.
- Co do malowania oczu sugerowałbym sobie odpuścić, bo wymaga to trochę wprawy a zezowate ogry wyglądają gorzej niż jakby miały całe ślepia czerwone
- Sznury na rękojeści broni ironsów mógłbyś śmignąć brązowym łoszem. Nada im to wyglądu starej szmaty owijającej maczugę i zgrabniej będzie wyglądać niż aktualny sterylny bandaż
- Do podstawek coś zielonego można by dokleić, a będą IMO znacznie żywsze.
Więcej niestety nie powiem z racji jakości zdjęć
- sugeruje nie robić zdjęć nokią 6310
- mam nieodparte wrażenie, że jednak poza chmurką Fb ma nie domalowany płomień, naszyjniki i maczugę
- krew na nabrzusznikach imho nie powinna widnieć, ale jeśli juz to w miejscach wystających takich jak kolce, a nie kolczuga czy "talizmany" do niej przyczepione.
- Irongutsi mają niedomalowany drzewiec pod ręką chorążego, i na 99% sztandar też nie jest chyba.
- Za skórę gratki jeśli to pierwszy( lub drugi ) raz to bardzo zgrabna.
- Co do malowania oczu sugerowałbym sobie odpuścić, bo wymaga to trochę wprawy a zezowate ogry wyglądają gorzej niż jakby miały całe ślepia czerwone
- Sznury na rękojeści broni ironsów mógłbyś śmignąć brązowym łoszem. Nada im to wyglądu starej szmaty owijającej maczugę i zgrabniej będzie wyglądać niż aktualny sterylny bandaż
- Do podstawek coś zielonego można by dokleić, a będą IMO znacznie żywsze.
Więcej niestety nie powiem z racji jakości zdjęć
Zadziwe was bo to nie komórka tylko mój wiekowy "pr0" aparacik , który bez wątpienia trzeba zmienić
@kubencjusz
Dzięki za konstruktywną krytyke. Jest jeszcze dużo rzeczy nad którymi musze popracować. Z tej krwi również nie jestem zadawolony a FB rzeczywiście warto dokończyć
. Jeżeli chodzi o podstawki to troche nudno wyglądają, mam zamiar olać klimat i zrobić je na nowo i dodać lave
@Fanatic
Dzięki
@kubencjusz
Dzięki za konstruktywną krytyke. Jest jeszcze dużo rzeczy nad którymi musze popracować. Z tej krwi również nie jestem zadawolony a FB rzeczywiście warto dokończyć
. Jeżeli chodzi o podstawki to troche nudno wyglądają, mam zamiar olać klimat i zrobić je na nowo i dodać lave
@Fanatic
Dzięki
dzisiaj przypadkiem na to trafiłem:
http://darkfuturegaming.blogspot.com/20 ... e-and.html
http://darkfuturegaming.blogspot.com/20 ... e-and.html
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Bardzo fajne konwersje. Malowanie też na wysokim poziomie. Mieć takie na półce to jest coś
Stare . Było chyba nawet na stronie GW kiedyś.
Modele bardzo ładne, ale właśnie jako modele pojedyncze, jako armia są za bardzo niespójne IMHO.
Modele bardzo ładne, ale właśnie jako modele pojedyncze, jako armia są za bardzo niespójne IMHO.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Bardzo fajny. Gratuluję wprawnej ręki. Takie równe paseczki to sztuka
myslałem, że tylko moje ogry mają paski bardzo ładnie pomalowany antonio możesz zrobić mały tutorial do skórki z fotkami? proooooszę
Ostatnio zmieniony 4 mar 2012, o 18:53 przez Xen, łącznie zmieniany 1 raz.
Only the strongest will survive
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
Pierwsze paski malował Kacper (dla mnie ) Co do malowania skóry to sugerowałem się tutorialem w mlotkowym nr 4 ( Kacpra ), mniej wiecej szło tak:Xen pisze:myslałem, że tylko moje ogry mają paski bardzo ładnie pomalowany antonio możesz zrobić mały tutorial do skórki z fotkami? proooooszę
1. scorched brown
2. dark flesh
3. dark flesh 1:1 dwarf flesh
4. dark flesh 1:2-3 dwarf flesh
5. dwarf flesh
jesli bardzo zalezy to moge zrobic fotki przy nastepnych modelach, ale wysokiej jakosci to one nie beda ( jak te powyzej, z komorki )
Moja nowość prosto z warsztatu Loizoka:
Wisła Kraków.
Dzięki Malowany na wyższy poziom, będzie ozdobą armii jak przystało na wielkiego wodza
Wisła Kraków.
Ale świetny! Może kiedyś też się pokuszę o takiego!
o.b-one pisze:Podobne uczucia towarzyszą mi po czytaniu tych wszystkich żali. Pod koniec każdego takiego posta pozostaje niesmak i jednocześnie ulga, że to już koniec...Barbarossa pisze:(..) co przynosi mieszaninę ulgi, że turlanina skończyła się, oraz niesmaku, że imba.