Nowe DE na euro
Re: Nowe DE na euro
Dwurak na pendancie.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Rozpa bardzo fajna, choć ja nie potrafiłbym grać na rydwanach w DE. A fluff DElfów mi po prostu nie leży. Ponurzy mściciele, którzy w dzieciństwie zostali tak skrzywdzeni, że nie ufają już nawet swoim, to zdecydowanie nie to co lubię.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wolę Chaos Undivided Niestety obecny book chaosu to pomyłka.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Ja się będę musiał tym nauczyć grać ... Dla mnie fluf DE to przede wszystkim piękne ,skąpo ubrane wiedźmy które trzymają baty w rękach i wystraszeni niewolnicy płaszczący się przed nimi i patrzącymi na nie z pożądaniem ale i też ze strachem!Shadar pisze:Rozpa bardzo fajna, choć ja nie potrafiłbym grać na rydwanach w DE. A fluff DElfów mi po prostu nie leży. Ponurzy mściciele, którzy w dzieciństwie zostali tak skrzywdzeni, że nie ufają już nawet swoim, to zdecydowanie nie to co lubię.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Mówisz teraz jak natanek, a jeśli to robisz to wiedz, że coś się dzieje
Nie
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Nie doszukuj sie logiki w warhammerze
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...