nowe modele i unity?

Empire

Moderator: #helion#

Zablokowany
Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Re: nowe modele i unity?

Post autor: #helion# »

z nowej oferty dla sklepów...czyli cennika na Kwiecień

Demigryfy...ihahaaaa...na reszcie pogra cię na kawalerzystach :twisted:
light i heaven...nie narzekać, to moje ulubione lory :twisted:

...w końcu człowiek się doczekał...
"(...)Imperium raz zaatakowane, zawsze kontratakuje(...)"
Kajus C+, Misja Kleopatra
Obrazek
GALERIA

Awatar użytkownika
Bizim
Falubaz

Post autor: Bizim »

#helion# pisze:z nowej oferty dla sklepów...czyli cennika na Kwiecień

Jeśli tak to...
+ 40 000

:mrgreen:
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Bizim pisze:
#helion# pisze:z nowej oferty dla sklepów...czyli cennika na Kwiecień

Jeśli tak to...
+ 40 000

:mrgreen:
aye, potwierdzam
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Shadryss
Pseudoklimaciarz

Post autor: Shadryss »

Demigryfy!!! TAK TAK TAK :)

i ofc największa niespodzianka to Witch Hunter... teraz już się nie mogę doczekać...
Follow me if I advance,
kill me if I retreat,
avenge me if I die
W/D/L
Empire 3/1/1
Dark Elves 0/0/0

Awatar użytkownika
Siena
Chuck Norris

Post autor: Siena »

Lista wraz z cenami prosto z warseer

7th of April, new stuff
Empire Army book 33 EUR
Karl Franz on Death Claw 1 fig. plastic 43 EUR
Empire Celestial Hurricanium/Luminark of Hish 1 fig. plastic 39 EUR (no clue what it is but I guess something like the new VC thingymagic)
Empire Demigryph Knights 3 fig. plastic 43 EUR
Captain plastic 1 fig. 10,5 EU
Engineer plastic 10,5 EUR
Volkar on war altar plastic 1 fig 39 EUR
witch hunter 1 fig resin 13 EUR
Markus Wolfhart 1 fig resin 13 EUR
Empire amber wizard 1 fig resin splash release 13 EUR
Warrior priest 1 fig resin 13 eur

Xyxel
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Xyxel »

Karl Franz on Death Claw :D

Obrazek

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

U mnie w sklepie potwierdzili ceny i listę. Armybook po jakieś 95 zł.

Czyli panowie od przyszłego tygodnia zaczynamy rozkminy rozpiskowe (ja już w piątek powinienem mieć nowy AB.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Siena
Chuck Norris

Post autor: Siena »

Reyki pisze:U mnie w sklepie potwierdzili ceny i listę. Armybook po jakieś 95 zł.

Czyli panowie od przyszłego tygodnia zaczynamy rozkminy rozpiskowe (ja już w piątek powinienem mieć nowy AB.

Rozumiem, że skrobniesz jakąś recenzję nowego AB plus opis nowych zabawek imperialnych :mrgreen:

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Jasne.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

kowaljl
Chuck Norris

Post autor: kowaljl »

Już w ten piatek będziesz miał?:-) ale tak swoją droga to ilość nowych rzeczy jest żałosna. Jedyna ciekawostka to ten łowca czarownic:):):) samotny wojownik? Uwielbiam takie klimaty:-)

Awatar użytkownika
Tofic
Chuck Norris

Post autor: Tofic »

Zgadzam się z przedmówcą Witch Hunter jest czymś na, co czekałem (+1). Jednak te Demigryfy jakoś nie leżą w moich gustach, nie pasują mi fluffowo.
Obrazek

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

To może być special heros a nie zwykły..

I najważniejsze na co czekałem - gdzie są Inner Circle ja się pytam ?
http://czopekblog.blogspot.com/
Kordelas pisze: Fluff nie wybacza.

kowaljl
Chuck Norris

Post autor: kowaljl »

Raczej w imperium była by funkcja albo imię. więc obstawiam ze to jakiś rodzaj bohatera. Pytania odemnie to kto siedzi ma tych demigryfach i jakie mają staty. One jeśli chodzi o fluff nie sa najgorsze, za to, to gowno dla magów jest totalnie z dupy wzięte, oczywiście nikt nie musi się zgodzac ze mną. a pozatym ciekawi mnie co zrobią z altarem. Wydają nowy model więc może go nie zepsują za mocno. No i model carla na gryfie to mala przesłanka ze gryfy zaczną być grywalne:-)

Awatar użytkownika
Tocz
Falubaz

Post autor: Tocz »

...
OGARNIJ SIĘ, DOSTAJESZ OSTRZEŻENIE
pozdrawiam
HELION

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

kowaljl pisze: No i model carla na gryfie to mala przesłanka ze gryfy zaczną być grywalne:-)
Musiałby mieć na sobie co najmniej płytówkę albo możliwość dokupienia, inaczej nadal będzie mięskiem który po fazie strzelania zamieni się w Mięsnego Jeża :wink:

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Siena pisze:Lista wraz z cenami prosto z warseer
Empire Celestial Hurricanium/Luminark of Hish 1 fig. plastic 39 EUR (no clue what it is but I guess something like the new VC thingymagic)
ja już wiem co to jest, forma ALtara dla magów od firmy Osram, a drugi dla Heaveniarza...bajka, bo te lory już ładnie spisują się w Imperium;
Reyki pisze:U mnie w sklepie potwierdzili ceny i listę. Armybook po jakieś 95 zł.
raczej wątpliwe, koło środy za tydzień prędzej, bo GW idiotami nie są i nie wysyłają towaru od razu jak złożysz zamówienie; roześlą kurierką pomiędzy piątkiem a wtorkiem i na premierę akurat doleci :roll:
Czopek pisze:I najważniejsze na co czekałem - gdzie są Inner Circle ja się pytam ?
na gryfach... :lol2: tak jak i Grand Master :-k
kowaljl pisze:Raczej w imperium była by funkcja albo imię. więc obstawiam ze to jakiś rodzaj bohatera. Pytania odemnie to kto siedzi ma tych demigryfach i jakie mają staty. One jeśli chodzi o fluff nie sa najgorsze, za to, to gowno dla magów jest totalnie z dupy wzięte, oczywiście nikt nie musi się zgodzac ze mną. a pozatym ciekawi mnie co zrobią z altarem. Wydają nowy model więc może go nie zepsują za mocno. No i model carla na gryfie to mala przesłanka ze gryfy zaczną być grywalne:-)
nie przesadzaj, bo to już jest narzekanie, masz stary złechtany kodeks, który przypadkiem (bez zamysłu autora na pewno) ładnie się wpasował w nową edycję, ale przy nowych zabawkach w VC-tach, TK-sach, Ograch, nasz armia po prostu się starzeje; teraz dostaniesz nowe modele, nowe jednostki i jeszcze więcej możliwości składania rozp; Gryfy to coś wspaniałego na fast atack, zamiast jednego Panzer-Pegaza masz całą dywizję latających Hardhitterów, nie musisz być skazanym tylko na Altar, czołg Flagusy, zboostuj to Bironą a wyjdą drugą stroną klocków przeciwnika;
masz problem z Hydrą?? Abomą?? wyślij dywizję pancerną, no i w końcu kawalerzyści wrócą w nowej formie na stół; Altary dla magów?? bardzo fajne wyzwanie malarskie, do konwersji i zobaczymy co dalej, te lory magii są już bardzo dobre dla imperium, pytanie o co jeszcze je wzmocnią :twisted:
Obrazek
GALERIA

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

Witch Hunter!!!!! YEAH!!!! ani słowa o Ulryku :[ i o iner cyrkiel czy knajtach :/ kurde nie mogę się doczekać zasad :]
Ostatnio zmieniony 26 mar 2012, o 17:46 przez Kefas, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

#helion# pisze: Gryfy to coś wspaniałego na fast atack, zamiast jednego Panzer-Pegaza masz całą dywizję latających Hardhitterów
Czy aby na pewno?

Z tego co widzę są to Demigryfy ( przykładem jest model z FW ) a nie gryfy, więc raczej w niebiosa się nie wzniosą. :wink:

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

FW ma własny światek, ale w dużym booku odnośnie szrży KF-a z Reiksgwardią na demisiach wychodziło że latają....Tedi Bruckner (ten z FW), to bohater specjalny, może mieć innego potworka, ale nie zamierzam się upierać czy prorokować, po prostu fajnie by było, 2+ASv, do tego latanie i ze 3W, masakra unit :mrgreen:
pytanie jest inne, jaka podstawka, 50x50 czy raczej 50x100 :-k
Obrazek
GALERIA

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Jeżeli będą latać - klękajcie narody. Jak będą mieć do tego walnięcie jak Mourfangi przy takim sv to nie mam pytań =D>

Zablokowany