nowe modele i unity?
Moderator: #helion#
Re: nowe modele i unity?
z nowej oferty dla sklepów...czyli cennika na Kwiecień
Demigryfy...ihahaaaa...na reszcie pogra cię na kawalerzystach
light i heaven...nie narzekać, to moje ulubione lory
...w końcu człowiek się doczekał...
Jeśli tak to...#helion# pisze:z nowej oferty dla sklepów...czyli cennika na Kwiecień
+ 40 000
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.
aye, potwierdzamBizim pisze:Jeśli tak to...#helion# pisze:z nowej oferty dla sklepów...czyli cennika na Kwiecień
+ 40 000
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Lista wraz z cenami prosto z warseer
7th of April, new stuff
Empire Army book 33 EUR
Karl Franz on Death Claw 1 fig. plastic 43 EUR
Empire Celestial Hurricanium/Luminark of Hish 1 fig. plastic 39 EUR (no clue what it is but I guess something like the new VC thingymagic)
Empire Demigryph Knights 3 fig. plastic 43 EUR
Captain plastic 1 fig. 10,5 EU
Engineer plastic 10,5 EUR
Volkar on war altar plastic 1 fig 39 EUR
witch hunter 1 fig resin 13 EUR
Markus Wolfhart 1 fig resin 13 EUR
Empire amber wizard 1 fig resin splash release 13 EUR
Warrior priest 1 fig resin 13 eur
7th of April, new stuff
Empire Army book 33 EUR
Karl Franz on Death Claw 1 fig. plastic 43 EUR
Empire Celestial Hurricanium/Luminark of Hish 1 fig. plastic 39 EUR (no clue what it is but I guess something like the new VC thingymagic)
Empire Demigryph Knights 3 fig. plastic 43 EUR
Captain plastic 1 fig. 10,5 EU
Engineer plastic 10,5 EUR
Volkar on war altar plastic 1 fig 39 EUR
witch hunter 1 fig resin 13 EUR
Markus Wolfhart 1 fig resin 13 EUR
Empire amber wizard 1 fig resin splash release 13 EUR
Warrior priest 1 fig resin 13 eur
U mnie w sklepie potwierdzili ceny i listę. Armybook po jakieś 95 zł.
Czyli panowie od przyszłego tygodnia zaczynamy rozkminy rozpiskowe (ja już w piątek powinienem mieć nowy AB.
Czyli panowie od przyszłego tygodnia zaczynamy rozkminy rozpiskowe (ja już w piątek powinienem mieć nowy AB.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Reyki pisze:U mnie w sklepie potwierdzili ceny i listę. Armybook po jakieś 95 zł.
Rozumiem, że skrobniesz jakąś recenzję nowego AB plus opis nowych zabawek imperialnych
To może być special heros a nie zwykły..
I najważniejsze na co czekałem - gdzie są Inner Circle ja się pytam ?
I najważniejsze na co czekałem - gdzie są Inner Circle ja się pytam ?
Raczej w imperium była by funkcja albo imię. więc obstawiam ze to jakiś rodzaj bohatera. Pytania odemnie to kto siedzi ma tych demigryfach i jakie mają staty. One jeśli chodzi o fluff nie sa najgorsze, za to, to gowno dla magów jest totalnie z dupy wzięte, oczywiście nikt nie musi się zgodzac ze mną. a pozatym ciekawi mnie co zrobią z altarem. Wydają nowy model więc może go nie zepsują za mocno. No i model carla na gryfie to mala przesłanka ze gryfy zaczną być grywalne:-)
Musiałby mieć na sobie co najmniej płytówkę albo możliwość dokupienia, inaczej nadal będzie mięskiem który po fazie strzelania zamieni się w Mięsnego Jeżakowaljl pisze: No i model carla na gryfie to mala przesłanka ze gryfy zaczną być grywalne:-)
ja już wiem co to jest, forma ALtara dla magów od firmy Osram, a drugi dla Heaveniarza...bajka, bo te lory już ładnie spisują się w Imperium;Siena pisze:Lista wraz z cenami prosto z warseer
raczej wątpliwe, koło środy za tydzień prędzej, bo GW idiotami nie są i nie wysyłają towaru od razu jak złożysz zamówienie; roześlą kurierką pomiędzy piątkiem a wtorkiem i na premierę akurat doleciReyki pisze:U mnie w sklepie potwierdzili ceny i listę. Armybook po jakieś 95 zł.
na gryfach... tak jak i Grand MasterCzopek pisze:I najważniejsze na co czekałem - gdzie są Inner Circle ja się pytam ?
nie przesadzaj, bo to już jest narzekanie, masz stary złechtany kodeks, który przypadkiem (bez zamysłu autora na pewno) ładnie się wpasował w nową edycję, ale przy nowych zabawkach w VC-tach, TK-sach, Ograch, nasz armia po prostu się starzeje; teraz dostaniesz nowe modele, nowe jednostki i jeszcze więcej możliwości składania rozp; Gryfy to coś wspaniałego na fast atack, zamiast jednego Panzer-Pegaza masz całą dywizję latających Hardhitterów, nie musisz być skazanym tylko na Altar, czołg Flagusy, zboostuj to Bironą a wyjdą drugą stroną klocków przeciwnika;kowaljl pisze:Raczej w imperium była by funkcja albo imię. więc obstawiam ze to jakiś rodzaj bohatera. Pytania odemnie to kto siedzi ma tych demigryfach i jakie mają staty. One jeśli chodzi o fluff nie sa najgorsze, za to, to gowno dla magów jest totalnie z dupy wzięte, oczywiście nikt nie musi się zgodzac ze mną. a pozatym ciekawi mnie co zrobią z altarem. Wydają nowy model więc może go nie zepsują za mocno. No i model carla na gryfie to mala przesłanka ze gryfy zaczną być grywalne:-)
masz problem z Hydrą?? Abomą?? wyślij dywizję pancerną, no i w końcu kawalerzyści wrócą w nowej formie na stół; Altary dla magów?? bardzo fajne wyzwanie malarskie, do konwersji i zobaczymy co dalej, te lory magii są już bardzo dobre dla imperium, pytanie o co jeszcze je wzmocnią
Czy aby na pewno?#helion# pisze: Gryfy to coś wspaniałego na fast atack, zamiast jednego Panzer-Pegaza masz całą dywizję latających Hardhitterów
Z tego co widzę są to Demigryfy ( przykładem jest model z FW ) a nie gryfy, więc raczej w niebiosa się nie wzniosą.
FW ma własny światek, ale w dużym booku odnośnie szrży KF-a z Reiksgwardią na demisiach wychodziło że latają....Tedi Bruckner (ten z FW), to bohater specjalny, może mieć innego potworka, ale nie zamierzam się upierać czy prorokować, po prostu fajnie by było, 2+ASv, do tego latanie i ze 3W, masakra unit
pytanie jest inne, jaka podstawka, 50x50 czy raczej 50x100
pytanie jest inne, jaka podstawka, 50x50 czy raczej 50x100
Jeżeli będą latać - klękajcie narody. Jak będą mieć do tego walnięcie jak Mourfangi przy takim sv to nie mam pytań