gotih "dojrzał" i przerzucił się z plastikowych żołnierzyków na papierowe karteczkiDmtrij pisze:poza tym, że przestał jakby grać ostatnio:)

Moderator: swieta_barbara
gotih "dojrzał" i przerzucił się z plastikowych żołnierzyków na papierowe karteczkiDmtrij pisze:poza tym, że przestał jakby grać ostatnio:)
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
To, że TY sobie z czymś nie radzisz nie oznacza, że jest to przegięte.Shino pisze:mniej wiecej tak od nowego bookaA ogry przegięte? Od kiedy?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
-_-, plus to kolokwializm.Markuene pisze:become "a" AR member*
Przejrzałeś mnie!Markuene pisze:@Lidder
Nie płakusiaj, miałem nadzieję, że nie potraktujesz tego serio.
Nie jest popularna z tych samych względów, co szczury. Za dużo figurek potrzeba. No i nie da się ich zdrybrushować na srebrno i dorobić detali. Moim zdaniem to jest podstawowy problemnasze cherlawe imperialne jednostki mają kopa tylko wtedy kiedy odpowiednio się ich użyje a do tego jak ich używać trzeba dojść poświęcając nieco czasu. W dodatku armia imperialna nie wybacza błędów
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Widać, żeś nie grywał z kompetentnym WE. Zagraj z el Pasiako, Będziesz miał leśne dziadki w swoim deployu od 3 tury (i nie mam na myśli scoutów). Zawsze mam ubaw słysząc to przerażone "Te elfy! One do mnie idą!"...Syraf pisze:wole wszystko poza elfamiwiem ze to element taktyki ale strasznie mnie smuci bieganie za tymi lesnymi dziadkami przez polowe gry
trol troche nie udany. Nie pierwszy nie ostatniLidder pisze:Jak wygrać ligę?
1. Become AR member
2. Boost your army
3. ...
4. ...
5. Profit!
co ty. lepiej pojsc na dwie parowki i dwie druzynowki i pol roku wozic sie jakim to sie jest zajebistym, ze sie lige wygrywaTo, że TY sobie z czymś nie radzisz nie oznacza, że jest to przegięte.
Ale fakt, można to pociąć, dopakować swoje i problem z głowy![]()