Alternatywne figurki.
Moderator: Yudokuno
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Re: Alternatywne figurki.
Laski będą odlewane w metalu. Cena jeszcze nieznana, ma być ogłoszona 'kiedyś w tym tygodniu'.
Raging Heroes jako firma ma ceny, które trudno nazwać konkurencyjnymi - za pojedynczego ludka 30mm wołają 12-15 euro, a np. ichna wersja Tree Kinów dopiero po 20% obniżce zrównała się ceną z modelami GW... Więc o ile figurki może i będą ładne, zaoszczędzić się na nich nie da.
Raging Heroes jako firma ma ceny, które trudno nazwać konkurencyjnymi - za pojedynczego ludka 30mm wołają 12-15 euro, a np. ichna wersja Tree Kinów dopiero po 20% obniżce zrównała się ceną z modelami GW... Więc o ile figurki może i będą ładne, zaoszczędzić się na nich nie da.
- ibniblis23
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Raczej napewno beda drozsze, ale jakoscia nadrabiaja imho.
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”
Co tu dużo gadać: witchki prezentują się zajedwabiście, tylko ta lwia grzywa nie za bardzo mi podchodzi.viatroof pisze:http://www.ragingheroes.com/blogs/news
Bicze szkoda tylko, że nie pasowałyby mi do reszty armii
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Styl starych witchek, hmmm, delikatnie mówiąc niespecjalnie mi się te modele podobały. Wiele już w życiu widziałem, ale kobity z taką ilością sierści jak stare modele witchek czy nowa czarodziejka to jeszcze nigdy.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Wg mnie ta wiedźma jest świetna, boję się jednak o koszt oddziału. Mnie dużo sierści nie przeszkadza
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
http://www.ebay.co.uk/itm/Wargames-Mant ... 4844956e8b
Ktoś ma ten model? Nadawałby się na Hag Queen do kotła?
Ktoś ma ten model? Nadawałby się na Hag Queen do kotła?
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
- ibniblis23
- Kontakt:
ja mam... imho moze byc.
LOLRaamiel pisze:Świetne modele i cena która przemawia, 5 modeli za 5 Euro..... ale kwestia fizycznej wielkości modelu.
Staro edycyjne wiedźmy są dużo większe niż obecne GW i razem na stole średnio to się prezentuje.
Potrzebujesz korepetycji z angielskiego. Witchki w klimacie SF będą miały wymienne ręce, co sprawi, że będą o 5 euro droższe od witchek fantasy.
Laski mają być w skali 28mm, czyli powinny pasować do reszty DE.
Skoro wymienne ręce mają kosztować 5 euro, to myślę, że same witchki ze dwie dychy...
Sorry za post pod postem, ale przedsprzedaż Blood Vestals ruszyła. Skala 28mm, metal, pięć różnych witchek zwykłych i pięć innych w boksie z command grupą. Cena (promocyjna): 17 jewro za zwyklaków i 19 za command - czyli nie za drogo, po wypłacie chyba złożę zamówienie.
- ibniblis23
- Kontakt:
pytanie, ile tego zamowic, by bylo grywalne ;P 20 w sumie? 4 pudelka?