nowe modele i unity?
Moderator: #helion#
Re: nowe modele i unity?
Rydwanowa podstawka. I to Gryfy nieloty.
A co do piątku. Dostawy z GW do "mojego" sklepu zawsze docierają w piątek z zamówieniami z wtorku (tego samego tygodnia).
Więc licze na to że będę jednym z pierwszych szczęśliwców.
A co do piątku. Dostawy z GW do "mojego" sklepu zawsze docierają w piątek z zamówieniami z wtorku (tego samego tygodnia).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Martin von Carstein
- Kradziej
7th of April, new stuff
Empire Army book 33 EUR
Karl Franz on Death Claw 1 fig. plastic 43 EUR
Empire Celestial Hurricanium/Luminark of Hish 1 fig. plastic 39 EUR (no clue what it is but I guess something like the new VC thingymagic)
Empire Demigryph Knights 3 fig. plastic 43 EUR
Captain plastic 1 fig. 10,5 EU
Engineer plastic 10,5 EUR
Volkar on war altar plastic 1 fig 39 EUR
witch hunter 1 fig resin 13 EUR
Markus Wolfhart 1 fig resin 13 EUR
Empire amber wizard 1 fig resin splash release 13 EUR
Warrior priest 1 fig resin 13 eur
A gdzie... gdzie... gdzie... jest Misio z Nuln, moje ulubione naddziało do zmiatania z powierzchni ziemi regonów nieprzyjaciela?
Psia mać. Łowca Wiedźm, przyjemna postać. Może będzie wzbudzać terror? Zobaczy się. Ołtarzyk dla magów, przyjemnie... może się do Światła przekonam, do modelu na pewno. Kurokoty, cena... dla mnie prawie zaporowa... oby to był nadkonkret, to pojadą u boku mego regonu rycerzy jako wsparcie. Może (wolałbym Da Big Gunza). A tak to wiele podniety ja nie widzę dla siebie, czekam na nowy podręcznik zakupiony przez Reyki. Dla mnie w tej chili najistotniejszą rzeczą są wszelkie machlojki przy Corowej piechocie. Podrożała, co boli... ale może zaoferują coś ciekawego w zamian (śmiałbym się do rozpuku, gdyby tym razem włócznicy okazali się być najlepszą infanteryją... jakimś cudem...).
Kurokoty0nieloty... brrrr... niedorobione gryfociątka. Ale jakby tak posadzić na takim Wielkiego Mistrza to się zrobi cholernie przyjemnie.
Frytki opcjonalnie. Narazie to są takie moje domysły że będzie to jeden z lepszych wyborów w empire natomiast pomysł/klimat tej jednostki nihooia mi nie pasuje i bardzo z tego powodu ubolewam. Gdzie Ulryk ?Artur pisze:Czopek pisze:Jeżeli będą latać - klękajcie narody. Jak będą mieć do tego walnięcie jak Mourfangi przy takim sv to nie mam pytań
... i zapewne pakowane będą od razu z frytkami do tego ...
mam tak samo ale z VC-tami było inaczej zupełnie, zamówienie złożone, ale otrzymalim dopiero w piątek przed premierą (prawie 2 tygodnie)Reyki pisze:Rydwanowa podstawka. I to Gryfy nieloty.
nie ma co się napalać, terminarz wysyłek nowości jest inny niż standardowych zamówień, więc Reyki dostaniesz pakę jak reszta sklepów najwcześniej środa przed premierą#helion# pisze:mam tak samo ale z VC-tami było inaczej zupełnie, zamówienie złożone, ale otrzymalim dopiero w piątek przed premierą (prawie 2 tygodnie)Reyki pisze:Rydwanowa podstawka. I to Gryfy nieloty.
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
-
- Mudżahedin
Fajnie, już byłem przekonany, że jednak czerwiec. Te dwie maszyny, pewnie jedna jest soczewkowym działem o którym wspominali na Warseerze...
Witch hunter! szkoda, że już nie gram w Mordheim...
Teraz tylko trochę poczekam, aż przejdzie dobry humor i sprawdzę przelicznik Euro na PLN...
Witch hunter! szkoda, że już nie gram w Mordheim...
Teraz tylko trochę poczekam, aż przejdzie dobry humor i sprawdzę przelicznik Euro na PLN...
- Martin von Carstein
- Kradziej
Działo? Działo!? działodziałodziałodziało działooo!Te dwie maszyny, pewnie jedna jest soczewkowym działem o którym wspominali na Warseerze...
Mógłbyś napisać coś więcej... lub zacytować...?
Czy to tylko strzelający mag-wóżek...
prosz, cena z jednego ze sklepów w PL (złotówki oczywiście):dumny puchacz pisze:Teraz tylko trochę poczekam, aż przejdzie dobry humor i sprawdzę przelicznik Euro na PLN...
HOW TO PAINT CITADEL MINIATURES (ENGLISH) 144
WARHAMMER: THE EMPIRE (ENGLISH) 99
CAPTAIN OF THE EMPIRE 35
EMPIRE MASTER ENGINEER 35
KARL FRANZ ON DEATHCLAW 143
CELESTIAL HURRICANUM/LUMINARK OF HYSH 132
EMPIRE DEMIGRYPH KNIGHTS 145
VOLKMAR THE GRIM ON WAR ALTAR OF SIGMAR 132
EMPIRE WITCH HUNTER 44
MARKUS WULFHART 44
EMPIRE AMBER BATTLE WIZARD LIMITED NUMBERS 44
EMPIRE WARRIOR PRIEST 44
edit: specjalnie nie podaję linka do sklepu by nie było, że faworyzuje... wielu forumowiczów obecnie pracuje lub ma własne firmy - niech każdy zarobi
Ostatnio zmieniony 26 mar 2012, o 19:03 przez Smh, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
- Brushlicker
- Falubaz
- Martin von Carstein
- Kradziej
Ja tam nie życzę żądnej jednostce splewienia, nawet kurokotom.
Uwielbiam zapach spalonego krasnalka o poranku, więc oby sen o tym dziale laserowym się spełnił. W co jak co, ale w to ja jestem uwierzyć. Ten wspaniały klimat Psycho-Galileusza ze swą wielką lunetą robiącą "zzzzapp!"... Na pewno chętniej wystawię niż kurokoty.
Uwielbiam zapach spalonego krasnalka o poranku, więc oby sen o tym dziale laserowym się spełnił. W co jak co, ale w to ja jestem uwierzyć. Ten wspaniały klimat Psycho-Galileusza ze swą wielką lunetą robiącą "zzzzapp!"... Na pewno chętniej wystawię niż kurokoty.
-
- Mudżahedin
Oto skąd wziąłem soczewkową plotę:
http://www.beastsofwar.com/groups/warha ... -your-say/
Smh - dzięki! Teraz tylko byle do 7.04
http://www.beastsofwar.com/groups/warha ... -your-say/
Smh - dzięki! Teraz tylko byle do 7.04
okej GW oficjalnie potwierdziło że 31.03.2012 coś się "wydarzy"
http://www.games-workshop.com/gws/wnt/b ... Blog-Posts
http://www.games-workshop.com/gws/wnt/b ... Blog-Posts
Follow me if I advance,
kill me if I retreat,
avenge me if I die
W/D/L
Empire 3/1/1
Dark Elves 0/0/0
kill me if I retreat,
avenge me if I die
W/D/L
Empire 3/1/1
Dark Elves 0/0/0
http://www.games-workshop.com/gws/wnt/b ... 000056-gws zajebisty (jak zwykle) filmik od GW ;P
Pomysł i klimat przejdą pod warunkiem, że modele będą fajne - wtedy nawet najwięksi przeciwnicy tego pomysłu zapomną o tym co mówili.Czopek pisze:Frytki opcjonalnie. Narazie to są takie moje domysły że będzie to jeden z lepszych wyborów w empire natomiast pomysł/klimat tej jednostki nihooia mi nie pasuje i bardzo z tego powodu ubolewam. Gdzie Ulryk ?Artur pisze:Czopek pisze:Jeżeli będą latać - klękajcie narody. Jak będą mieć do tego walnięcie jak Mourfangi przy takim sv to nie mam pytań
... i zapewne pakowane będą od razu z frytkami do tego ...
A mam takie pytanko czy ktoś kojarzy jak było w ograch i wampirach, była druga fala modeli ? Czy wszystko na raz wyszło ? - To może dać pogląd na to czy do Emp będzie coś ponad to co zobaczymy 7-ego.
ps. 31 - na pewno wydarzy się coś wielkiego ... moja wypłata w końcu przyjdzie
Najbardziej liczę że wydadzą nowy box rycerzy - niech te ich konie już odejdą w przeszłość!
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Smh pisze:prosz, cena z jednego ze sklepów w PL (złotówki oczywiście):dumny puchacz pisze:Teraz tylko trochę poczekam, aż przejdzie dobry humor i sprawdzę przelicznik Euro na PLN...
HOW TO PAINT CITADEL MINIATURES (ENGLISH) 144
WARHAMMER: THE EMPIRE (ENGLISH) 99
CAPTAIN OF THE EMPIRE 35
EMPIRE MASTER ENGINEER 35
KARL FRANZ ON DEATHCLAW 143
CELESTIAL HURRICANUM/LUMINARK OF HYSH 132
EMPIRE DEMIGRYPH KNIGHTS 145
VOLKMAR THE GRIM ON WAR ALTAR OF SIGMAR 132
EMPIRE WITCH HUNTER 44
MARKUS WULFHART 44
EMPIRE AMBER BATTLE WIZARD LIMITED NUMBERS 44
EMPIRE WARRIOR PRIEST 44
edit: specjalnie nie podaję linka do sklepu by nie było, że faworyzuje... wielu forumowiczów obecnie pracuje lub ma własne firmy - niech każdy zarobi
Fajnie, że Bard już podał ceny ale mam nadzieję, że na Cytadeli będzie taniej.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.