nowe modele i unity?

Empire

Moderator: #helion#

Zablokowany
Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Re: nowe modele i unity?

Post autor: Smh »

Grand Admiral Thrawn pisze: Fajnie, że Bard już podał ceny ale mam nadzieję, że na Cytadeli będzie taniej.
akurat nie brałem cen z Barda, można poznać choćby po tym, że te co podałem są niższe od Bardowych :)
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

Wreszcie WITCH HUNTER .Moje marzenia o inkwizycji się spełniają :twisted: :twisted: [-o<
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

kowaljl
Chuck Norris

Post autor: kowaljl »

Jak myślicie jest szansa na mistrza zakonu na tym demigryfie??

Awatar użytkownika
Brushlicker
Falubaz

Post autor: Brushlicker »

wszyscy zywimy taka nadzieje. Ale nie liczylbym na oplacalnosc takiego rozwiazania, gdy GW robi z tej gry cholerne storm of magic.

Mam wielkie nadzieje zwiazane z demigryfami, chetnie wzialbym kilka do siebie jakby ladne byly...

Nie wiem, po wuja im nowy ksiadz, ale bedzie zajebiscie ladny. Fakt ze w zywicy zaprzecza chyba idei 3ch bogow do sklejenia.

Moje emocje do altara sa dosc chlodne, mam nadzieje ze wyrownaja poziom tej jednostki na tle innych, to moze kupie

Witch hunter super! Fajnie jakby mial zwiazek z flagellantami

Fajnie ze nie przepakowuja milicji do mniejszego a drozszego pudla

Szkoda ze nie ma tam KO, blagam, zeby ich dopakowali troche
Obrazek

Awatar użytkownika
Bizim
Falubaz

Post autor: Bizim »

Co do priesta w FC to prorokuje, że chodzi o wzór z dwuręcznym młotem. Od jakiegoś czasu jest niedostępny na stronie GW, może go po prostu wydadzą teraz w FC?

Swoją drogą czy ktoś może potwierdzić to, że milicja faktycznie nie zostanie przepakowana?
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.

Awatar użytkownika
Magnus
Chuck Norris

Post autor: Magnus »

Ile czasu po premierze mozna sie spodziewac przetlumaczonego booka? Te 8 edycyjne sa w polskich wersjach?

Awatar użytkownika
Brushlicker
Falubaz

Post autor: Brushlicker »

owszem, tlumacza je. I to dosc szybko. 2 mies?
Obrazek

Awatar użytkownika
Artur
Chuck Norris

Post autor: Artur »

JochnyWalker pisze:owszem, tlumacza je. I to dosc szybko. 2 mies?
To powiedz jeszcze kiedy wampiry pl będą :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Ludvik
Wałkarz

Post autor: Ludvik »

Hurricanium brzmi zachęcająco :D nazwa jest tak zabójcza, że kupuję dwa w ciemno :D :D . War altar - nareszcie, zostanie wreszcie zastąpiony czymś ten ohydny, antyczny rupieć, tzn. rozkraczony facet na pustym wozie drabiniastym. Efekt nie może być gorszy, więc będzie zapewne lepszy. Inna sprawa, że wielu ludzi zrobiło sobie już świetne konwersje tego modelu. To samo (tzn pierwsza część akapitu) dotyczy Karola Franciszka na kuraku.

Demigryfy - cieszę się z nowego oddziału, zawsze to dodatkowa opcja. Mam tylko nadzieję, że nie podzielą smutnego losu bloodcrusherów i nie będą jedynie dodatkowym obciążeniem półek. Liczę na ładne figsy i przyjazne zasady.

Witchhunter - podzielam entuzjazm reszty globu co do tego pana.

Plastikowy inżynier i ksiądz są miłym dodatkiem, jednak potrzebnym jak nie wiem co... Ale darowanemu gryfowi nie zagląda się do dzioba (innym zresztą też nie...).

Najbardziej jestem ciekawy książki (kolorowe i oprawione na twardo booki to bardzo fajny gadżet) i bohaterów w bubblecaście - jako jeden z nielicznych w tym kraju entuzjasta żywicznych modeli.
"I made one mistake in my life, I should've burned Berlin!" - Napoleon I Bonaparte

kowaljl
Chuck Norris

Post autor: kowaljl »

Ja z zabawka dla maga poczekam. Musi byc naprawde dobra zebym kupil bo wogole nie pasuje do mojej armii:( War altara mam od kumpla, chce mu oddac i kupic sobie nowego tylko czy go nie splewili, bo troche sie o niego obawiam. Badzmy szczerzy byl wyjebisty:) Zwisaly mi kuraki ale teraz coraz bardziej sie napalam na to i jak bedzie dalo rade wystawic tam jakiegos bohatera to juz wogole bedzie odjazd czyli to kupuje w pierwszej kolejnosci:) Pozatym musze kupic 30 jakiegos corowego odzialu i chyba to bedzie wazniejsze od zabawki dla maga.

Awatar użytkownika
Byro
Niszczyciel Światów

Post autor: Byro »

Pamiętam jedną z wieści, w której padło, że nowe figsy będą wydane w 2 rzutach. Może wówczas pokażą się ulrykanie (white wolves, teutogeni, kapłani innych wiar) i inne ewentualne nowe?
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.

Awatar użytkownika
Blaesus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Blaesus »

Sądząc po trailerze, to mam pewne obawy, czy Imperium nie przejdzie w jakąś nową fazę. Bestial Fury?!?
Głos narratora bardziej nadaje się dla chaos warriora. (aczkolwiek odgłosy w tle są miłe dla uszu :)) Nie wiem, czy GW nagle nie zrobi z Imperium armii walczącej głównie wręcz, której Sigmar nagle pobłogosławi i przywróci dawną świetność wojowników z zamierzchłych czasów...

Jak na razie mam więcej obaw niż nadziei i mam nadzieję, że się mylę.

Ave Sigmar!

Awatar użytkownika
Ludvik
Wałkarz

Post autor: Ludvik »

Głos narratora jest bardzo klasyczny - kto pamięta filmiki z Shadow of the horned rat albo Dark Omena, ten wie o czym mówię. Ja poczułem się od razu miło przywitany hehe :D .
"I made one mistake in my life, I should've burned Berlin!" - Napoleon I Bonaparte

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

ja raczej obstawiałbym większe możliwości ofensywne, nie tylko defens
"(...)Imperium raz zaatakowane, zawsze kontratakuje(...)"
Kajus C+, Misja Kleopatra
Obrazek
GALERIA

Awatar użytkownika
szirer
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: szirer »

Empire Army Book (ideal Premium/Hobby Account new release product) - Released 7th April
• 96p Full colour, Hardback Army Book.
• Essential guide to the Empire army including background, new rules, Army List, artwork and miniature gallery.
• Every Character and Unit in the Army Book is available to buy!
• Contains rules for brand new ‘never seen before’ miniatures.

Plastic Kits

Karl Franz on Deathclaw (ideal Premium/Hobby Account new release product) - Released 7th April
• This box contains a multipart plastic kit that makes one of THREE different models; Karl Franz on Deathclaw, Empire General on Griffon or Amber Wizard Lord on Griffon.
• Assembled kit is huge- 6” high and 9” wide.
• A centerpiece kit that will appeal to both gamers and modelers/painters alike.
• Kit contains lots of extra pieces i.e. Multiple Chest plates and heads for the Griffon and more.

Empire Celestial Hurricanum / Luminark of Hysh (ideal Premium/Hobby Account new release product) - Released 7th April

• This box contains a multipart plastic kit that makes one of Two different models; or the.
o The Celestial Hurricanum: A rare choice for the Empire Army or a mount for a Celestial Battle Wizard Lord.
o Enhances the armies fighting abilities, spell casting and can create enchanted storms!

Or

o Luminark of Hysh: A rare choice for the Empire Army or a mount for a Light Battle Wizard Lord.
o Creates a magical enchantment that protects nearby troops and helps disrupt enemy spell casting and can fire deadly beam of light at the enemy!

• A centerpiece kit that will appeal to both gamers and modelers/painters alike.
• Each kit contains lots of extra parts e.g. Light and Celestial Battle Wizard lords, Acolytes etc.
Volkmar the Grim on The War Altar of Sigmar (ideal Premium/Hobby Account new release product) - Released 7th April

• This box contains a multipart plastic kit that constructs the mighty War Altar of Sigmar.
• Standing 7” high it is a centerpiece kit that will appeal to both gamers and modelers/painters alike.
• The War Altar is a Lord choice as it can be a mount for either Volkmar or an Arch Lector.

Empire Demigryph Knights (ideal Premium/Hobby Account new release product) - Released 7th April

• This box contains enough multipart plastic pieces to assemble three Demigryph Knights- Elite Monstrous Cavalry that are a Special choice in the Empire Army Book.
• The kit allows you to model the rank and file Inner Circle Knights or a full command group or a mixture of both.
• The kit allows them to take lances or a cavalry Halberd.

Empire Master Engineer (ideal Premium/Hobby Account new release product) - Released 7th April

• Plastic Frame Clampack that contains one Master Engineer.
• The Master Engineer is a Hero Choice in the army.
• The Master Engineer is easy to assemble and can be assembled in different ways.

Captain of the Empire (ideal Premium/Hobby Account new release product) - Released 7th April

• Plastic Frame Clampack that contains one Captain of the Empire.
• The Captain of the Empire is a Hero Choice in the army.
• The Captain of the Empire is easy to assemble and comes with 2 heads to choose from.
Ostatnio zmieniony 27 mar 2012, o 10:35 przez szirer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Piotr
Masakrator

Post autor: Piotr »

Kto wie od kiedy można składać zamówienia w polskich sklepach? I w których?

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

zamówienia możesz składać już, dostaniesz zapewne na premierę lub poniedziałek po premierze ;)
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Cord
Chuck Norris

Post autor: Cord »

Echhhh. Ciśniemy w magie widzę. Upewniam sie że WFB to nie system dla mnie, maga to za duży faktor w tym systemie jak dla mnie, wole jak magia jest dodatkiem a nie podstawą. Może mag 4lvl będzie konkurencją dla archlektora bo jakoś nie wiem co by musieli zrobić z tymi pierdołami jak TGM i EG żeby byli do gry.

Awatar użytkownika
rob
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: rob »

zastanawia mnie dlaczego pominęli inne domeny magiczne.
Emp/DoCh

"Je­dynym do­wodem na to, że is­tnieje ja­kaś po­zaziem­ska in­te­ligen­cja, jest to, że się z na­mi nie kontaktują" A.E.

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

@Cord, nie marudź...

Inner Circle mają S4, ale co to jest halabarda kawaleryjska :?: :twisted:
"(...)Imperium raz zaatakowane, zawsze kontratakuje(...)"
Kajus C+, Misja Kleopatra
Obrazek
GALERIA

Zablokowany