Kupię/Sprzedam
Moderator: Gremlin
Re: Kupię/Sprzedam
Sprzedam lub wymienię na beastmenów
2 waywatchers (nowi)
20 glade guardów (pomalowani)
ceny do ustalenia
zainteresowanym mogę wysłać zdjęcia
2 waywatchers (nowi)
20 glade guardów (pomalowani)
ceny do ustalenia
zainteresowanym mogę wysłać zdjęcia
Ostatnio zmieniony 14 mar 2012, o 19:21 przez SGR1, łącznie zmieniany 2 razy.
Mam do sprzedania:
WE:
4 Glade riders
3 Wild riders
16 Wardencers (w tym z MO)
19 glade guards
5 waywatchers
30 driad
Branchwraith
mounted lorda
spellsingerke
lorda z rogami, wlocznia i mieczem w gorze
DORZUCAM MASĘ BITSÓW + jako prezent farbki/ green stuff/lupę do malowanie/nawierzchnie itp.
Generalnie to nie gram w wfb już ze 3 lata (stąd te braki w wiedzy i fachowej terminologii). Modele pragnę sprzedać szybko także czekam na oferty, myślę, że co do ceny się dogadamy.
Figurki w różnym stanie. Poskładane, nieposkładana, malowane kiepsko, malowane całkiem, niemalowane (większość). To już będę mówił jak ktoś zapyta, ewentualnie mogę wysłać zdjęcia.
Odbiór osobisty w warszawie. Wysyłka również może być chociaż wiadomo, że osobisty pewniejszy i szybszy
USUNĄŁEM STARY POST I WRZUCIŁEM TEN, ŻEBY PODBIĆ WĄTEK ZARAZEM NIE SPAMUJĄC + PRZY OKAZJI AKTUALIZUJĄC GO
WE:
4 Glade riders
3 Wild riders
16 Wardencers (w tym z MO)
19 glade guards
5 waywatchers
30 driad
Branchwraith
mounted lorda
spellsingerke
lorda z rogami, wlocznia i mieczem w gorze
DORZUCAM MASĘ BITSÓW + jako prezent farbki/ green stuff/lupę do malowanie/nawierzchnie itp.
Generalnie to nie gram w wfb już ze 3 lata (stąd te braki w wiedzy i fachowej terminologii). Modele pragnę sprzedać szybko także czekam na oferty, myślę, że co do ceny się dogadamy.
Figurki w różnym stanie. Poskładane, nieposkładana, malowane kiepsko, malowane całkiem, niemalowane (większość). To już będę mówił jak ktoś zapyta, ewentualnie mogę wysłać zdjęcia.
Odbiór osobisty w warszawie. Wysyłka również może być chociaż wiadomo, że osobisty pewniejszy i szybszy
USUNĄŁEM STARY POST I WRZUCIŁEM TEN, ŻEBY PODBIĆ WĄTEK ZARAZEM NIE SPAMUJĄC + PRZY OKAZJI AKTUALIZUJĄC GO
- Jacek_Azael
- Masakrator
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Sprzedam:
1 Treekin - niepomalowany - 50 pln
1 Treemen - 5 ed, brakuje ręki, malowanie słabe - 30 pln
5x wild ridersów - malowanie słabe - 80 pln
5x konwersja wild ridersów (robione z driad, nieco połamane) - malowanie słabe - 40 pln
2x spellsingers - malowanie słabe - 18 pln/sztukę
pogrubione = zarezerwowane
Czarki taniej
1 Treekin - niepomalowany - 50 pln
1 Treemen - 5 ed, brakuje ręki, malowanie słabe - 30 pln
5x wild ridersów - malowanie słabe - 80 pln
5x konwersja wild ridersów (robione z driad, nieco połamane) - malowanie słabe - 40 pln
2x spellsingers - malowanie słabe - 18 pln/sztukę
pogrubione = zarezerwowane
Czarki taniej
Ostatnio zmieniony 16 lut 2012, o 20:32 przez Laik, łącznie zmieniany 2 razy.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
gość na koniu z której ed? jeśli z obecnej to wezme na bazylu?
nie mam jeszcze tego modelu, a 30zl to nie majątek
nie mam jeszcze tego modelu, a 30zl to nie majątek
xYz
WYMIENIE SIE ZA EMPIRE mam praktycznie wszystko, armia liczona praktycznie bez pkt na magiczne przedmioty dla bohaterow a jest ich troche armia ma okolo 6tys pkt. Chce sie wymienic na wood elfy, sklad za sklad, modele mam nie pomalowane, czesciowo jedynie spodkladowane na czarno.
Do Woodów chce jedynie modeli NIE pomalowanych, najlepiej wogole nie sklejonych, interesuja mnie jedynie modele plastikowe/z finecasta
80 glade guardsow
20 driad
20 glade riders
12 Wood Elves Tree Kin z finecasta
i bohaterow z finecasta:
Wood Elf Highborn with Great Weapon
Wood Elf Spellweaver with Staff
2x Wood Elves Treeman
PRZEDEWSZYTKIM WYMIANA w ostateczności dla upartych moge sprzedac za złotówki ;D
Do Woodów chce jedynie modeli NIE pomalowanych, najlepiej wogole nie sklejonych, interesuja mnie jedynie modele plastikowe/z finecasta
80 glade guardsow
20 driad
20 glade riders
12 Wood Elves Tree Kin z finecasta
i bohaterow z finecasta:
Wood Elf Highborn with Great Weapon
Wood Elf Spellweaver with Staff
2x Wood Elves Treeman
PRZEDEWSZYTKIM WYMIANA w ostateczności dla upartych moge sprzedac za złotówki ;D
Trochę Wood Elfickich staroci na oddanie. Więcej informacji - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=54&t=34202
Mam na sprzedaż AB do Wood Elfów z 5 edycji - taki kolekcjonerski rarytas. Oddam za jedyne 35 zeta - stan bdb.
Możliwość aukcji Allegro. Koszty wysyłki poleconej 5 zeta-eko/7 zeta-prio.
Możliwość aukcji Allegro. Koszty wysyłki poleconej 5 zeta-eko/7 zeta-prio.
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Wymienię wrone metalowa i 20 horrowów z magnetycznym trayem na 30 modeli na coś do WE. Najlepiej GG, driady, treekini. wardancerzy, waywatcherzy, herosi.
żeby demony na leśne pipki zamieniać...
xYz
Chłopak zmądrzał !!!Gremlin pisze:żeby demony na leśne pipki zamieniać...
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.