Moderator: JarekK
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Ja dodalbym jeszcze Black Label Society ale to chyba zle forum do takiej dysputySzczur22 pisze:Wyjdź.wedge pisze:hahah i koncert Linkin Park w Wawie;-)Grolshek pisze:Euro 2012.
W czerwcu grają Slayer i Mastodon
Nie tylko Dragon Ogry. Potrzeba jakiegos dobrego modelu Shrina plus przydaloby sie ugrywalnic forsakenow i dodac figsy herosow imiennych. To są rzeczy pilne dla WOCHU. Reszta to detale ale pewnie przy okazji dostaniemy plastikowych albo zywicznych Choosenow.Murmandamus pisze:byle dragon ogry były , dla nich zacząłem chaos.
Hmmmm to się na warseerze ostatnio pojawiło... były plotki o Ryckach na Juggerkach ale co poza tym Steedy Slaanesha jakoś mi nie pasują jako MC tak samo Dyski... a Nurglowców to chyba na bestiach nuegla trzeba by było sadzaćDon't be surprised if there are a few Monstrous Cavalry options...
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.